Colombo Cerpofor Bactyfec

Beschrijving

Geneesmiddel tegen bacteriële infecties bij aquariumvissen zoals bekschimmel, vinrot, pseudoneonziekte, buikwaterzucht, huidzweren, schubbenruigheid, roodziekte, schommelziekt en andere ziekteverschijnselen die worden veroorzaakt door bacteriële infecties.

Als de slijmlaag van de huid beschadigd is (bijvoorbeeld door schuren of een andere ziekte), kunnen de bacteriën aanslaan. Vanuit de beschadigde plek breiden ze zich cirkelvormig uit waardoor ronde gaten of zweren ontstaan.

Test altijd voor de behandeling de waterkwaliteit en corrigeer waar nodig. Het is aan te raden bij gebruik van medicijnen het aquarium goed te beluchten met een luchtpomp. Zorg altijd dat er geen kool of zeoliet in het filter zit. UV-lampen en ozonapparaten tot 1 week na de laatste toediening uitgeschakeld laten.

Zover als bekend is dit product onschadelijk voor lagere dieren zoals kikkers, kreeften, garnalen en slakken. Helaas kunnen we dit niet garanderen, en dus is gebruik van Colombo alparex bij aanwezigheid van deze dieren geheel voor eigen risico.

Voorkomt ook secundaire infecties na andere ziekten zoals witte stip, schimmel en gatenziekte. Lees voor gebruik van dit en andere medicijnen de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en volg de instructies nauwkeurig op.

Een verpakking is geschikt voor het behandelen van aquaria met een inhoud tot 500 liter.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B

14,9569,50

Wellicht ook interessant!

0