Onze diensten

Wij hebben aquariumoplossingen voor de particuliere en de zakelijke markt. We maken niet alleen aquariums in eigen beheer, we kunnen jouw aquarium ook professioneel inrichten, verzorgen en onderhouden. Deze specialisaties hebben we al ruim 50 jaar in huis.

Flexibel vakmanschap
Maatwerk

Lees meer

Laat het aan ons over
Onderhoud

Lees meer

1000 m2 aquarium beleving
Showroom

Bekijk onze winkel

Onderhoud & Maatwerk

Onderhoud

Met volle teugen genieten van een aquarium, zonder er zelf tijd aan te besteden? Of je nu interesse hebt in een éénmalig groot onderhoud, een maandelijkse of een wekelijkse onderhoudsbeurt voor je aquarium, Wilco neemt je deze zorg graag uit handen.

Maatwerk

Door de productie in eigen beheer te houden, zijn we lekker flexibel.. We kunnen maatwerkaquaria maken tot een maximale lengte van 6 meter (met een voorruit uit één stuk glas). Maar ook voor kleinere aquaria ben je bij ons aan het juiste adres.

Het aquariummeubel wordt gemaakt van hoogwaardig gelamineerd plaatwerk en is voorzien van een professionele randafwerking. Dit basismateriaal biedt niet alleen tientallen kleurmogelijkheden, maar kent ook een hoge waterbestendigheid, waardoor het vele jaren meegaat.

  • advies uitbrengen en het beantwoorden van vragen;
  • reiniging aquarium en toebehoren;
  • wateranalyse;
  • registratie in logboek.

Voorbeelden Maatwerk

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop