Garantie en Retourneren

 • Garantie
 • Retourneren

Garantie

Werkt het product dat je hebt gekocht niet goed? Dat is vervelend, dus gaan we het voor je oplossen.

Een product mag, bij normaal gebruik, tijdens de verwachte levensduur geen gebreken vertonen. Daarom garanderen we gedurende zes maanden de afwezigheid van gebreken.

Voldoet het product niet aan deze verwachting, dan herstellen we het product. Is dit niet mogelijk, dan leveren we een vervangend, vergelijkbaar product. Is dit niet mogelijk, dan storten we het aankoopbedrag aan je terug. Om voor deze garantie in aanmerking te komen, is het belangrijk dat je in het bezit bent van een aankoopbewijs/factuur, bewaar deze dus goed.

Indien het product langer dan 6 maanden zonder problemen is gebruikt, wordt niet het gehele aankoopbedrag vergoedt. Bij reparatie worden mogelijk kosten berekend, wanneer de levensduur van het product door de reparatie is verlengd.

Bovenstaande garantie is niet van toepassing wanneer het product niet volgends de gebruiksaanwijzing is gebruikt, of als er sprake is van normale slijtage. Aquarium Coenen B.V. is niet aansprakelijk voor eventueel ontstane schade als gevolg van gebreken.

Meer informatie over garantiebepalingen vind je in onze Algemene Voorwaarden.

Retourneren

Heb je spijt van je aankoop? Dan kan je deze, onder voorwaarden, aan ons retourneren. Je kan dit melden tot 14 dagen na ontvangst van je pakket. Daarna heb je nogmaals 14 dagen om het pakket te retourneren. Dit kan bij ons in de winkel, of per post.

Voorwaarden voor het retour sturen van producten:

 • Het product is ongebruikt en onbeschadigd, verpakt in een onbeschadigde originele verpakking
 • Producten de zijn gebruikt worden niet gecrediteerd
 • Probeer niet zelf een defect product te repareren, hiermee vervalt de garantie. Ook het aankoopbedrag wordt in dit geval niet gecrediteerd.
 • Voeg de factuur, of een kopie hiervan en een ingevuld Retourformulier toe aan de retourzending

Je kan product afgeven bij, of opsturen naar:

Aquarium Coenen B.V.
Koningin Julianaweg 21
5684 VA Best

Na ontvangst en controle van uw retourzending storten wij, binnen 14 dagen, het aanschafbedrag aan u terug. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Wij gebruiken in principe voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als waarmee je je bestelling hebt voldaan. Deze terugbetaling is kosteloos en exclusief de initiële bezorgkosten (wanneer je een deel van je bestelling retour stuurt).

Wanneer het gaat om het retourneren van een aquarium of andere ‘niet pakketproducten’, neemt u dan contact met ons op!

Gebruik ons retourformulier in het geval je goederen wilt retourneren.

0
  0
  Winkelwagen
  Your cart is emptyReturn to Shop