Verzenden en afhalen

Aquarium Coenen B.V. biedt de volgende bezorg- en afhaalmogelijkheden

  • Thuisbezorgen
  • Thuisbezorgen in België
  • Afhalen bij een PostNL afhaalpunt
  • Afhalen in onze winkel

Thuisbezorgen Bij besteding vanaf €75,00 berekenen wij geen verzendkosten in Nederland, tenzij het grote, zware of breekbare artikelen betreft. Voorbeelden hiervan zijn grootverpakkingen zout, zand, stenen, hout en aquaria en aquariummeubels. Voor deze artikelen berekenen wij aangepaste verzendkosten. Deze staan vermeld in je winkelmandje. De thuisbezorging verloopt via PostNL. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,50, tenzij anders aangegeven. Bezorging in België is mogelijk vanaf € 13,00. Niet thuis bij bezorging Komt het bezorgmoment niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer je jouw pakket wilt ontvangen. Dat kan al vóórdat het pakket voor de eerste keer wordt bezorgd. Zo mis je nooit een pakket! Bezoek hiervoor de website van PostNL.

Thuisbezorgen in België De bezorgkosten voor België zijn mede afhankelijk van het totaalgewicht en de afmeting van het pakket. Wij hanteren hiervoor de actuele verzendtarieven van PostNL.

    t/m 2 kg t/m 5 kg t/m 10 kg t/m 20 kg
Verzendtarief   € 13,00 € 19,50 € 25,00 € 34,00

Afhalen bij een PostNL afhaalpunt Komt het bezorgen even niet uit? Dan is het goed om te weten dat je vaak nog vóór de eerste bezorgpoging een ander bezorgmoment kunt kiezen. Dit werkt als volgt:

  • Bij je bestelling geef je aan dat je je bestelling niet thuis, maar op een PostNL afhaalpunt wilt laten bezorgen
  • Of ga na het plaatsen van je bestelling naar Track & Trace op de website van PostNL (ook beschikbaar in de PostNL-app) en vul de Track & Trace-code en je postcode in. Klik op ‘bezorging wijzigen’. Dit kan vanaf het moment dat PostNL het pakket van ons heeft ontvangen.
  • Neem bij het ophalen van je pakket een geldig legitimatiebewijs mee (geen kopie).

Afhalen in onze winkel Natuurlijk kan je je bestelling ook afhalen in onze winkel in Best. Meestal dezelfde dag nog. Zodra we alles hebben verzameld, kan je je bestelling afhalen. Hij staat dan klaar bij de kassa. Neemt dan wel even de orderbevestiging mee. Ons adres is: Koningin Julianaweg 21, 5684 VA in Best.

0