Ons Team

Het team van Aquarium Coenen B.V. bestaat uit een team enthousiaste collega’s. Stuk voor stuk dragen zij de aquariumwereld een warm hart toe.

Jordan Coenen (Directie)

Jordan Coenen (Directie)

Van jongs af aan is Jordan actief betrokken bij Aquarium Coenen B.V.. Zelf heeft hij verschillende gezelschapsquaria-, cichliden- en discusaquaria gehad. Vanaf zijn zeventiende is hij vooral een enthousiast zeewateraquariaan, hij mag zich inmiddels dus met recht een specialist noemen.


Janine Coenen (Directie)

Janine Coenen (Directie)

Janine is vanaf haar geboorte al betrokken bij Aquarium Coenen B.V.. Ze is namelijk letterlijk boven de winkel geboren. Dankzij de ervaringen die ze met ontelbare aquaria heeft opgedaan is ze één van onze zoetwater- en aquascapingspecialisten.


Wilco van Berlo

Wilco van Berlo

Wilco is gepassioneerd liefhebber van aquaria en alles wat daarmee te maken heeft. Hij is altijd op zoek naar aparte, zeldzame vissoorten en andere leuke onderwaterdiertjes. Als Wilco niet in de winkel aanwezig is, is hij hoogstwaarschijk op locatie een aquarium aan het inrichten, of onderhoud aan een aquarium aan het plegen.


Thomas van Hastenberg

Thomas van Hastenberg

Al heel zijn leven is Thomas een liefhebber van de onderwaterwereld. Op zoetwatergebied heeft hij zich met name gespecialiseerd in meervallen en garnalen. Thomas werkt in de weekenden bij ons en hij werkt echt met passie.


Indy Leduc

Indy Leduc

Zolang ze zich kan herinneren, heeft Indy thuis al aquariums. Op dit moment heeft ze zelf een groot gezelschapsaquarium. Tijdens haar stage heeft ze helemaal haar draai gevonden in onze winkel en binnen ons team. Ze is geïnteresseerd, leergierig, betrokken en nog een gezellige collega ook. Na afloop van haar stage hebben we haar gevraag of ze ons team wilde komen versterken, gelukkig zei ze hier meteen volmondig ja op.


Wim van der Linden

Wim van der Linden

Wim is begonnen als een leergierige stagiair die alles wilde leren over de onderwaterwereld. Dit enthousiasme is alleen maar toegenomen. Daarom maakt hij voortaan deel uit van ons team. Ook buiten werktijd is hij volop bezig met onze mooie hobby. Thuis heeft hij tropisch aquarium met de focus op aquariumplanten.


Jodie Thomas

Jodie Thomas

Ik ben begonnen als een enthousiaste stagiair. Ik ben van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in het houden van tropische zoetwateraquaria. Sinds mijn stage bij Aquarium Coenen is mijn interesse alleen maar toegenomen. Ik ben dus ook blij om deel uit te mogen maken van het team!
 
 
 

Jordy Prins

Jordy Prins

Op zijn twaalfde is Jordy begonnen met de aquariumhobby. Na de uitdaging van een zeewateraquarium te zijn aangegaan, heeft hij de overstap gemaakt naar een grote discusbak.

Geschiedenis

Aquarium Coenen is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit, service en vakmanschap.
Al in 1961 vestigde Jaap Coenen ‘Coenen’s Speciaalzaak’ in Best. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste aquariumspeciaalzaken van Nederland.

In de beginjaren bestond het assortiment uit een breed scala dierverzorgingsproducten. Sinds 1971, het jaar waarin de zoon van Jaap Coenen, Jan Coenen, de leiding overnam, verschoof de focus meer en meer richting de aquariumwereld.
In 1986 besloot Jan zich helemaal te richten op aquaria, vissen en alle toebehoren en is de zeewaterafdeling op de eerste verdieping geopend. Eind 2007 droeg hij het roer over aan de derde generatie aquariumliefhebbers: zijn zoon Jordan en dochter Janine.

0