Ons Team

Het team van Aquarium Coenen B.V. bestaat uit een team enthousiaste collega’s. Stuk voor stuk dragen zij de aquariumwereld een warm hart toe.

Jordan Coenen (Directie)

Jordan Coenen (Directie)

Van jongs af aan is Jordan actief betrokken bij Aquarium Coenen B.V.. Zelf heeft hij verschillende gezelschapsquaria-, cichliden- en discusaquaria gehad. Vanaf zijn zeventiende is hij vooral een enthousiast zeewateraquariaan, hij mag zich inmiddels dus met recht een specialist noemen.


Janine Coenen (Directie)

Janine Coenen (Directie)

Janine is vanaf haar geboorte al betrokken bij Aquarium Coenen B.V.. Ze is namelijk letterlijk boven de winkel geboren. Dankzij de ervaringen die ze met ontelbare aquaria heeft opgedaan is ze één van onze zoetwater- en aquascapingspecialisten.


Wilco van Berlo

Wilco van Berlo

Wilco is gepassioneerd liefhebber van aquaria en alles wat daarmee te maken heeft. Hij is altijd op zoek naar aparte, zeldzame vissoorten en andere leuke onderwaterdiertjes. Als Wilco niet in de winkel aanwezig is, is hij hoogstwaarschijk op locatie een aquarium aan het inrichten, of onderhoud aan een aquarium aan het plegen.


Jordy Prins

Jordy Prins

Op zijn twaalfde is Jordy begonnen met de aquariumhobby. Na de uitdaging van een zeewateraquarium te zijn aangegaan, heeft hij de overstap gemaakt naar een grote discusbak.

Geschiedenis

Aquarium Coenen is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit, service en vakmanschap.
Al in 1961 vestigde Jaap Coenen ‘Coenen’s Speciaalzaak’ in Best. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste aquariumspeciaalzaken van Nederland.

In de beginjaren bestond het assortiment uit een breed scala dierverzorgingsproducten. Sinds 1971, het jaar waarin de zoon van Jaap Coenen, Jan Coenen, de leiding overnam, verschoof de focus meer en meer richting de aquariumwereld.
In 1986 besloot Jan zich helemaal te richten op aquaria, vissen en alle toebehoren en is de zeewaterafdeling op de eerste verdieping geopend. Eind 2007 droeg hij het roer over aan de derde generatie aquariumliefhebbers: zijn zoon Jordan en dochter Janine.

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop