Akties Aquaria

Akvastabil Mark II

Akvastabil Mark II Nu slechts € 695,00

Prachtig strak aquarium met meubel, uitgevoerd in de beste materialen zoals aluminium en geslepen glas. De lichtkap is voorzien van 2 x T5 lichtaansluiting (54 Watt). Kleur: wit met zilvergrijs. Afmeting aquarium: 130 x 50 x 55 cm, afmeting meubel: 130 x 50 x 79 cm. Met lichte waterschade aan de kast.


Aqua Medic Blenny Qube

Aqua Medic Blenny Qube Aquarium met toebehoren exclusief meubel: € 525,00

Modern, hoogwaardig zeewateraquarium. Inclusief eiwitafschuimer en stromingspomp met controller, intern filter, instelbare LED-verlichting. Afmeting aquarium: 40x50x40 cm, inhoud ongeveer 76 liter. Exclusief onderkast (kleur wit)


Superfish Home 45

Superfish Home 45 € 114,50

Eenvoudig te installeren aquarium met 40 liter inhoud,  met blauwe en witten ledverlichting.  Doordat de lamp pas na 30 seconden op volle sterkte brandt, wordt automatisch een natuurlijke zonsopgang gesimuleerd. Ook geschikt voor aquascaping. Kleur: wit.

Producten Zeewater

Tunze coral gum

Tunze coral gum Nu voor € 10,95

Tweecomponenten lijm voor veilige bevestiging van koralen op stenen ondergronden of frag plugs. Dankzij de rode kleur doet het denken aan kalkalgen, zodat het een natuurlijk effect geeft in rifaquaria. Maar het is ook geschikt voor het bevestigen van glas, keramiek, hout en bijvoorbeeld kunsstoffen. Geschikt voor zoet- en zeewateraquaria. Kneed gelijke delen van de componenten met droge handen tot en bal. Het is nu direct klaar voor gebruik. Inhoud: 112 g


Maxspect Nano-Tech Bio-Block

Maxspect Nano-Tech Bio-Block Nu voor € 26,95

Verhoogt de biologische filtering door extra veel aanhechting van bacteriën. Elke blok bestaat  ontelbaar veel kleine parels met open structuur voor de aanmaak van bacteriële kolonies. Zou je de blokken uitstrijken, dan bestrijkt één Bio-Block en oppervlakte van 1.080 M². Deze technologie is afkomstig uit de afvalwaterzuiveringsindustrie, Maxspect heeft deze bewezen technologie nu ook beschikbaar gemaakt voor aquaria!


Purigen 500ml

Purigen 500ml Nu voor € 37,95

Verwijdert proteïnen, ammonia, nitriet en nitraat, organische stoffen, verhoogt de redoxwaarde, haalt effectief verkleuring uit aquariumwater en maakt dit zelfs kristalhelder. Geschikt voor zee- en zoetwateraquaria. Kan worden geregenereerd.

Dieren Zeewater

Lysmata amboinensis (Poetsgarnaal)

Lysmata amboinensis (Poetsgarnaal) 2 voor € 30,00

Poetsgarnalen zitten vaak ‘zwaaiend’ op een steen te wachten tot een vis voorbij komt om zich te laten ontdoen van parasieten. Ze helpen dus de vissen gezond te blijven, ziektes voorkomen kunnen ze echter niet. Mits er zich geen grote veranderen in de watersamenstelling voordoen (wen deze garnalen dus altijd voorzichtig over), zijn het sterke dieren.


Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester)

Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester) 2 voor € 30,00

Een welkome aanvulling voor bijna ieder zeewateraquarium. Deze zeesterren leven namelijk van afval en voerresten op in de aquariumbodem. Het zijn dus goede opruimers die ook nog eens redelijk makkelijk houdbaar zijn. Ze bereiken een maximale doorsnede van ongeveer 15 cm. Mocht een zeester een poot verliezen, dan groeit deze overigens vanzelf weer aan. 


Amblygobius phalaena (Geringde gobie)

Amblygobius phalaena (Geringde gobie) Nu voor € 24,50

Niet alleen een leuke vis, maar ook nuttig. Doordat ze continue zand zuiveren via de bek en kieuwen, zorgen ze voor een schone, luchtige aquariumbodem. Zorg daarom voor een lekker dikke bodemlaag van niet te grote korrels. Daarnaast is het een van de weinige dieren die wel eens een hapje van rode flap wil eten. Door zijn rustige karakter is hij goed te combineren met andere dieren. Daarnaast accepteren deze alleseters goed mee van diepvriesvoer en kunnen ze zelfs worden gewend aan droogvoer.

Producten Zoetwater

Colombo Flora Grow Combipack 250 ml

Colombo Flora Grow Combipack 250 ml Nu voor € 9,95

Combinatiepakket met Colombo Flora-Grow Liquid en Flora-Grow Carbo (vloeibare plantenmest en alternatief voor CO2) voor aquariumplanten. Colombo Flora-Grow Liquid is een vloeibare plantenvoeding voor waterplanten. Het bevat alle mineralen en sporenelementen die aquariumplanten nodig hebben. Flora-Grow Carbo stimuleert de plantengroei in het aquarium. Bijkomend voordeel: het remt ook alggroei.


JBL PlanktonPur

JBL PlanktonPur S2 en M2 nu € 6,45 -> S5 en M5 nu € 8,95

Topvoer voor zee- en zoetwatervissen! Direct klaar voor gebruik, tot 300% meer inhoud dan zakje levend voer, dus voordeliger, 100% verse en schone plankton, zonder conserveringsmiddelen, een gegarandeerd gezond snoepje, hoge voedingswaarde, stimulatie van natuurlijke kleuren bij vissen, duurzaam gevangen in onbelaste Arctische wateren van Noorwegen.

Verkrijgbaar in de maten


JBL ProAquaTest Lab

JBL ProAquaTest Lab € 87,50

Testkoffer met druppeltesten voor het bepalen van de voornaamste waterwaarden in zoetwateraquaria. Eenvoudig in gebruik. Voor het bepalen van pH-waarde (3 schalen), carbonaathardheid (KH), gezamenlijke hardheid (GH), ammonium/ammoniak (NH3/NH4), nitriet (NO2), nitraat (NO3), fosfaat (PO4), ijzer (Fe), koper (Cu), silicaat (SiO2), zuurstof (O2) en CO2 berekening via tabel.

Dieren Zoetwater

Hyphessobrycon flammeus (Rode Rio)

Hyphessobrycon flammeus (Rode Rio) Per stuk € 1,50, 6 voor € 6,00

De Rode Rio is een vriendelijke scholenvis die gehouden kan worden in aquaria vanaf 50 liter inhoud. Deze gekweekte variant kan een pH-waarde tolereren tussen de 5 en 7,5 en een temperatuur tussen de 20 en 28 ˚C. Naast droogvoer kan je ze af en toe verwennen met levend of diepvriesvoer. De Rode kan tot 2,5 cm lang worden. 


Hyphessobrycon herbertaxelrodi (Zwarte neon)

Hyphessobrycon herbertaxelrodi (Zwarte neon) Per stuk € 1,50, 5 voor € 5,95

De zwarte neon komt voor in Brazilië en wordt tot maximaal 3,5 cm lang. Je kan ze het beste houden in aquaria vanaf 80 cm breed. Hun vreedzame karakter maakt het een ideale bewoner voor een gezelschapsaquarium. Ondanks dat het vrijleggers zijn en de ouders de jongen niet beschermen, is het geen uitzondering dat jongen overleven in een goed ingedraaid gezelschapsaquarium met veel beschutting.


Thayeria boehlkei (Hockeystick)

Thayeria boehlkei (Hockeystick) Per stuk € 2,60 -> 6 voor € 12,00

Deze scholenvis kan eenvoudig een lengte van 6 cm bereiken, exemplaren van 7,5 cm vormen zelfs geen uitzondering. In een kleine groep kunnen ze al worden gehouden in een aquarium vanaf 60 cm breed. Echter, hoe groter het aquarium en de groep, hoe beter deze vreedzame vis zich op zijn gemak zal voelen. Mede dankzij zijn hoge pH-tolerantie (5,5 tot 8) is deze vis geschikt voor zowel het gezelschaps- als het speciaalaquarium. Van nature komt deze vis voor in de Rio Araguaia, een rivier die door Brazilië stroomt.

0
0