Akties Aquaria

Superfish QubiQ 30 Pro

Superfish QubiQ 30 Pro € 69,50

Compact, modern aquarium met zuinige dimbare LED-verlichting, modern filter en glazen dekruit. Afmetingen: 32 x 32 x 42,5 cm. Inhoud: 30 liter. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.


Dennerle Nano Cube Complete 20 l

Dennerle Nano Cube Complete 20 l Deze maand € 159,50

De Dennerle Complete sets bevatten alles wat je nodig hebt om een nieuw aquarium te starten. Naast verlichting, binnenfilters en een beginnersfolder zijn deze sets ook voorzien van een thermometer, Deponit Mix Black en zwarte garnalengrind. Met goed licht en voldoende filtratie zijn zelfs goed beplante aquaria geen probleem!


Juwel Rio 240 LED Aquarium met Meubel

Juwel Rio 240 LED Aquarium met Meubel Deze maand € 534,50

Rechthoekig aquarium met 240 liter inhoud. Afmetingen aquarium: 121 x 41 x 55 cm. Inclusief intern filter met inhoud, verwarming en MultiLux 2 x 1047 mm LED verlichting. Kleur: meubel donkerbruin, zwart of wit.

Producten Zeewater


Red Sea Reefer Skimmer 900

Red Sea Reefer Skimmer 900 Deze maand € 429,50

Een skimmer die hoge prestaties geeft, super stil is en ook nog eens geweldige specificaties heeft die het dagelijks gebruik nog makkelijker maakt. De Red Sea Reefer Skimmer 900 is geschikt voor een SPS aquarium van 900 liter, een mixed reef van 1800 liter of een fish only van 2700 liter. Pomp: Sicce PSK 1200, Air flow: 900 l/u, Waterflow: 2000 l/u, Hoogte: 59 cm, Diameter voet: 20×24 cm.


Kessil LED H80 Tuna Flora

Kessil LED H80 Tuna Flora Nu voor € 139,50

Kessil H80 Tuna Flora Grow LED verlichting van top klasse voor uw refugium LED verlichting voor een goede planten/algengroei. De H80 kan worden aangepast tussen vier vol-spectrum UV-blends om de doeltreffendheid ervan te maximaliseren in alle fasen van de plantengroei. Het kan ook worden gebruikt om macro algen te laten groeien in een refugium tank. Door een uniek ontwerp zonder ventilator en de compacte Dense Matrix-array te combineren, levert de H80 de meeste lumen per watt van elke Kessil-armatuur.

Afmetingen: 12.4 cm x 2.5 cm (D x H)
Gewicht: 0,4 kilo
Spectrum: Blauw, Groei, Bloei, Rood
Bereik: tot 61 cm oppervlakte diameter
Verbruik: 15W

Dieren Zeewater

Nassarius sp. (Zandslak)

Nassarius sp. (Zandslak) Nu 4 halen, 3 betalen

Deze kleine zandslakken kunnen meer eten dan je zou denken. Dit maakt ze zeer actieve leden van de schoonmaakploeg voor je aquarium. Met hun lange buisvormige mond wroeten ze door de bodem op zoek naar eten. Doordat ze niet zo groot zijn, laten ze de bodem mooi liggen en passen ze in nagenoeg ieder aquarium. Net als andere slakken zijn ze gevoelig voor hoge concentraties nitraat en koper in het water, probeer deze dus te voorkomen. Je hoeft niet bang te zijn dat ze een plaag gaan vormen in je aquarium, voortplanting is nagenoeg onmogelijk in een aquarium. 


Pterapogon kauderni (Juweel kardinaalbaars)

Pterapogon kauderni (Juweel kardinaalbaars) Nu voor € 29,50

Vreedzame, eenvoudig te houden vis. De Juweel kardinaalbaars kan in kleinere aquaria het beste als koppel worden gehouden. In aquaria vanaf 300 liter, kunnen ze ook groepsgewijs worden gehouden. Eenmaal gewend aan droogvoer zijn het eenvoudige eters. Geef ze af en toe wel kleine kreeftachtige (bijvoorbeeld artemia of mysis) aangezien dit hun natuurlijke voedingsbron is.


Chrysiptera springeri  (saffier juffer)

Chrysiptera springeri (saffier juffer) 2 voor € 19,00

Deze vrolijke, kleurrijke visjes zijn zowel voor de beginnende, als de gevorderde aquariaan geschikt.  Met een maximale lengte van ongeveer 5 cm, is het een relatief kleiner blijvende soort onder de juffers. Deze vissoort is geen moeilijke eter en accepteert zowel droog- als diepvriesvoer.


Producten Zoetwater

Eheim Vuilzuiger Quick Vac Pro 3531

Eheim Vuilzuiger Quick Vac Pro 3531 Deze maand € 59,50

De krachtige vuilzuiger is zo ontwerpen dat vuildeeltjes zonder moeite verwijderd worden, zonder het substraat teveel te verstoren. Het net filtercompartiment verzameld vuil terwijl het water terug in het aquarium stroomt.


JBL ProClean Aqua In-Out Complete

JBL ProClean Aqua In-Out Complete € 62,50

Aquariumwater verversen zonder knoeien of met emmers te slepen! Sluit de Aqua In-Out aan op een kraan en laat deze het werk doen. Dankzij de straal uit de kraan ontstaat er zuigkracht, waarmee je de bodem van het aquarium eenvoudig af kunt hevelen. Het vervuilde water wordt via het gootsteenputje afgevoerd.

Dit systeem werkt altijd, ook wanneer uw aquarium lager staat dan de gootsteenputje. Zodra de aquariumbodem is gereinigd en het vervuilde water is afgevoerd, kan je dit systeem eenvoudig omzetten om het aquarium rechtstreeks uit de kraan bij te vullen. Dankzij de bijgeleverde nippel past de Aqua In-Out op de meeste waterkranen. Hij wordt geleverd inclusief hevelklok en 8 meter slang.


Origineel Stendker Granulaat!

Origineel Stendker Granulaat! 140 gram voor € 13,95 / 480 gram voor € 29,95

Het originele korrelvoer uit de Stendker discuskweek! Hoogwaardig, uitgebreid getest discusvoer. Naast belangrijke vitamines (A,C,D3,E) en sporenelementen bevatten de korrels ook probiotische componenten om de spijsvertering en daarmee de gezondheid van de dieren effectief te bevorderen. Inhoud 140 of 480 gram. 

 

 

Dieren Zoetwater

Poecilia wingei (Endlers guppy)

Poecilia wingei (Endlers guppy) Per stuk € 2,95, 3 voor € 7,00

De mannetjes hebben mooie felle kleuren, de vrouwtjes zijn egaal beige van kleur. De vrouwen bereiken een lengte tot 4 a 5 cm, de mannetjes blijven met maximaal 2 tot 3 cm kleiner. Deze levendbarende visjes kunnen zich snel vermeerderen. Om de vrouwtjes niet te veel te belasten, adviseren we minimaal 2 vrouwtjes per mannetje.


Xiphophorus helleri wagtail (Zwaarddrager)

Xiphophorus helleri wagtail (Zwaarddrager) Normaal € 4,90 per stuk nu 3 voor € 12,00

Zwaarddragers zijn van origine grijs met groene accenten. Deze rood/zwarte variant is dus een kweekvorm. De basis van deze vissen ligt in Mexico, Guatemala, Belize en Honduras. Ze worden tot 8 cm lang. Aangezien het levendbarende vissen zijn adviseren we, om de vrouwtjes niet te veel te belasten, minimaal twee vrouwtjes per mannetjes te houden.


Corydoras panda (pantsermeerval)

Corydoras panda (pantsermeerval) Nu 5 voor € 30,00

Eén van de populairste corydorassoorten. Oorspronkelijk komen deze vissen uit Peru. De vissen die wij verkopen zijn echter gekweekt, hierdoor kunnen ze een breder scala aan waterwaarden aan. Ze kunnen tot maximaal 5 cm lang worden, al blijven ze in het aquarium over het algemeen kleiner. Zorg voor een niet te ruwe of scherpe bodem en let erop dat het voer ook de bodem bereikt.  0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop