Akties Aquaria

Aqua Medic Percula 120

Aqua Medic Percula 120 Showroommodel: € 900,00

Compleet zeewateraquarium met gebogen voorruit. Inclusief meubel (kleur beuken), ingebouwd binnenfilter en verlichting (2 x 150W HQI). Verder is dit aquarium is uitgerust met een motorisch aangedreven eiwitafschuimer met naaldwielpomp, druppelfilter en mechanisch filter. Afmetingen 122 x 65 x 136 cm (totale hoogte). Inhoud ± 450 liter.

Superfish Crystal 100 Aquarium set met meubel

Superfish Crystal 100 Aquarium set met meubel Nu voor € 250,00

Aquarium inclusief buitenfilter (Superfish X-Pro 400) en LED-verlichting. Voor het aquarium zelf is gebruik gemaakt van extra (kristal) helder Kristalhelder. De verlichting kan in drie standen worden gezet (dacht/nacht en uit).


Akvastabil Mark II

Akvastabil Mark II Showroommodel nu voor : € 850,00

Prachtig strak aquarium met meubel, uitgevoerd in de beste materialen zoals aluminium en geslepen glas. De lichtkap is voorzien van 2 x T5 lichtaansluiting (54 Watt). Kleur: wit met zilvergrijs. Afmeting aquarium: 130 x 50 x 55 cm, afmeting meubel: 130 x 50 x 79 cm.

Akties Zeewater

Microbe-lift Special blend

Microbe-lift Special blend Nu voor € 19,90

Volledig bacteriënpreparaat voor zee en zoetwater. De bacteriën zorgen voor een snellere afbraak van afval, verminderen ammonium, nitriet en nitraat en zetten stikstof en zwavel om. U kunt dit bacteriënpreparaat direct in uw aquarium of via uw filter toevoegen. De voordelen van dit product zijn:
• Minder afval
• Stabiele biologische kringloop
• Laat minder aangename geuren verdwijnen
• Betere groei en opname voedingsstoffen door planten en koralen
• Zorgt voor kristalhelder water
Inhoud 473 ml, geschikt om gedurende 42 weken te gebruiken in een aquarium van 300 liter.


Red Sea Reef energy A & B

Red Sea Reef energy A & B Nu 15% korting op alle verpakkingseenheden

Twee elementen die samen een volledig voedinspakket vormen voor koralen.
Reef Energy A: concentratie van koolhydraten, aminozuren, vetzuren en eiwitten. Laat poliepen en andere weke delen van koralen verder openstaan, waardoor ze hun voeding beter op kunnen nemen.
Reef Energy B: sterke concentratie van vitaminen en aminozuren die belangrijk zijn voor koralen en andere ongewervelde dieren.
Inhoud 2x 100 ml (A & B), of 500 ml A en/of 500 ml B


TL-lampen

TL-lampen 15% korting

Deze maand ontvangt je 15% korting op alle TL-lampen in de collectie: alle merken, T8 en T5, zoet- en zeewatervarianten!

Dieren Zeewater

Calcinus laevimanus (Zebra heremietkreeft)

Calcinus laevimanus (Zebra heremietkreeft) 2 voor € 5,00

Een redelijk makkelijk houdbare alleseter die met name dol is op korte, groene algen. Let erop dat er in het aquarium voldoende lege schelpen aanwezig zijn waar deze diertjes in over kunnen huizen wanneer ze te groot worden voor hun huidige huisje. Ze kunnen tot maximaal 6 cm lang worden.


Trochus histrio (Turboslak)

Trochus histrio (Turboslak) Deze maand 2 voor € 5,00

Turboslakken dol op algen en relatief makkelijk houdbaar, sterk en vriendelijk naar andere rifbewoners. Dit maakt ze tot populaire en vaste leden van de schoonmaakploeg van een zeeaquarium.


Salarias fasciatus (Agetende blenny)

Salarias fasciatus (Agetende blenny) € 15,00 per stuk

Deze fanatieke algeneter wordt ook wel ‘Henkie’ of ‘Grasmaaier’ genoemd. Soms accepteren ze vervangend voer, maar de voorkeur zal altijd uitgaan naar algen. Probeer dus altijd wat algen voor ze achter de hand te houden. Plaats nooit meer dan één van deze vissen in je aquarium, ze reageren namelijk agressief op voedselconcurrenten als soortgenoten of borsteltanddoktersvissen. Al zijn ze niet erg kleurrijk, met hun nieuwsgierige karakter en eigenwijze houding, zijn ze een leuke en nuttige aanvulling in het aquarium.

Producten Zoetwater

Superfish Easy Plants

Superfish Easy Plants 15% korting

Het decoratieve alternatief voor echte planten. Gemaakt van hoogwaardige, gifvrije materialen. Voorzien van versteviging aan de onderkant, waardoor ze zelf zinkend zijn. Eenvoudig schoon te spoelen met kraanwater.


JBL ProTemp B (Bodemverwarming)

JBL ProTemp B (Bodemverwarming) Extra scherp geprijsd!

Bodemverwarming bevordert de wortelgroei van aquariumplanten. Dankzij deze gelijkmatige warmtebron ontstaat een natuurlijk stromingspatroon in de aquariumbodem. Zo worden voedingsstoffen beter verspreid en verstikking van de bodem voorkomen.

Met de verwarmingskabel wordt continu een gering verschil temperatuurverschil tussen de plantengrond en het water gecreëerd. Wat de verwarmingskabel niet kan, is al het water in het aquarium verwarmen. JBL ProTemp is gegarandeerd veilig en wordt geleverd inclusief transformator en bevestigingsmateriaal.

ProTemp b10 (voor aquaria van 50 tot 120 liter inhoud) € 34,50
ProTemp b20 (voor aquaria van 100 tot 250 liter inhoud) € 44,50
ProTemp b40(voor aquaria van 200 tot 400 liter inhoud) € 59,50
ProTemp b60(voor aquaria van 300 tot 600 liter inhoud) € 79,50


JBL Cooler

JBL Cooler JBL Cooler 100 € 35,00 JBL Cooler 200 € 50,00

Deze aquariumventilator van JBL verlaagt de aquariumtemperatuur met ongeveer 2 tot °C
Eenvoudige montage op de aquariumrand: Max. 2,5 cm dik. Dankzij de luchtstroom die recht op het wateroppervlak wordt gericht, treedt er verdamping op. Deze verdamping zorgt weer voor verlaging van de watertemperatuur. Om te voorkomen dat de temperatuur te laag wordt, kan de ventilator worden aangestuurd met een controller (JBL CoolControl). De Cooler 100 is geschikt voor aquaria van 0 tot 100 liter inhoud, Cooler 200 voor aquaria van 100 tot 200 liter inhoud.

Dieren Zoetwater

Hemigrammus ocellifer (Lichtvisje)

Hemigrammus ocellifer (Lichtvisje) Nu 5 stuks voor € 6,00

Een populaire, eenvoudig houdbare, oude bekende in de aquariumwereld. Van nature komt voor en grote delen van Zuid-Amerika. In het wild vind je hem vooral in langzaam stromende rivieren, zijrivieren en uiterwaarden. Houd deze vissen bij voorkeur in groepsverband in aquaria vanaf ongeveer 70 liter. Het zijn eenvoudige eters die nagenoeg al het dieprvies-, droog- en levend voer tot zich nemen.


Paracheirodon innesi (Neontetra)

Paracheirodon innesi (Neontetra) 10 voor € 6,50

Neontetra’s kunnen ze tot 3 cm lang worden en voelen ze zich het fijnst in grote scholen. De ideale temperatuur ligt tussen de 21 en 28˚C, de pH-waarde kan variëren tussen de 4 en de 7,5. Naar andere vissen toe, zijn het vriendelijke aquariumbewoners.


Brachydanio rerio (Zebrabarbeel)

Brachydanio rerio (Zebrabarbeel) Nu 10 voor 10,00

Een heerlijke snelle, actief en duidelijk aanwezige vis uit India. Zebrabarbelen kunnen 4 tot 5 cm lang worden. Deze alleseters lusten nagenoeg al het voer dat ze wordt aangeboden. Een gevarieerd dieet met voldoende voedingsstoffen is natuurlijk wel belangrijk voor de gezondheid. Volwassen vrouwtjes zijn over het algemeen iets groter en ronder dan de mannen. Aangezien het een scholenvis is adviseren we minimaal 8 tot 10 exemplaren bij elkaar te houden.

Vijverartikelen

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer)

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer) 50% korting!

Het best mogelijke vijvervisvoer met een uitgekiende hoeveelheid proteïnen en vetten per seizoen en vissoort (Neo Index). Dit hoogwaardige voer wordt enkel uit natuurlijke bestanddelen samengesteld. Actie geldt zolang de voorraad strekt.

0