Akties Aquaria

Brio Aquaponics 35

Brio Aquaponics 35 Set van € 659,00 nu voor € 425,00

Brio Aquaponics aquarium: een unieke ervaring met het houden van zoetwatervis en het kweken van kruiden, bloemen en planten tegelijkertijd. Inhoud aquarium: 35 liter. Dit eigentijdse aquarium verrijkt ieder kantoor of elke woonruimte met een prachtig stukje natuur op maat. De aquaponics techniek zorgt ervoor dat de planten het water zuiveren en de vissen de planten voeden. • Kleur omlijsting aquarium: zwart • Kleur meubel: wit • Inhoud aquarium: 365 liter • Afmeting aquarium: 49x38x75 cm • Afmeting meubel: 55,5x40x55 cm

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.

Superfish Crystal 100 Aquarium set met meubel

Superfish Crystal 100 Aquarium set met meubel Nu voor: € 250,00

Aquarium inclusief buitenfilter (Superfish X-Pro 400) en LED-verlichting. Voor het aquarium zelf is gebruik gemaakt van extra (kristal) helder glas. De verlichting kan in drie standen worden gezet (dacht/nacht en uit). Kleur: wit.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.


Juwel Rio 300

Juwel Rio 300 Nu voor € 540,00

Aquarium met lichtkap, T5-verlichting (4 x 54 Watt), filter, pomp, verwarming en onderkast (strakke vormgeving met push to open systeem). Kleur: donkerbruin. Afmeting aquarium: 121 x 51 x 62 cm. Inhoud: 300 liter.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.

Akties Zeewater

Tropic Marine zeezout

Tropic Marine zeezout € 14,90

Bevat alle 70 sporenelementen die ook voorkomen in natuurlijk zeewater. Bovendien is het nitraat-, fosfaat en silicaatvrij. Inhoud: 4 kg, geschikt voor 120 liter zeewater.


Tropic Marine Pro Reef zeezout

Tropic Marine Pro Reef zeezout € 17,00

Tropic Marin Pro Reef is speciaal ontwikkeld voor de specifieke behoeften van het moderne rifaquarium. De optimale concentraties van Calcium en Magnesium bevorderen de koralengroei. De aangepaste bufferwerking en pH-waarde stabiliseren de natuurlijke waterwaarden (specifiek de KH-waarde) ook bij het gebruik van een kalkreactor. Het houden van de meer gevoelige steenkoralen wordt door het gebruik van Pro Reef eenvoudiger. Inhoud: 4 kg, geschikt voor 120 liter zeewater.


Tropic Marin Bio-actif zeezout

Tropic Marin Bio-actif zeezout € 15,95

Uniek zeezout vol bioactieve stoffen. Dit innovatieve zeezout stabiliseert de waterkwaliteit bevordert de opname van voedingsstoffen door uw lagere dieren. Het resultaat: mooiere kleuren en betere groei! Uiteraard bevat ook dit zeezout alle 70 sporenelementen die in natuurlijk zeewater voorkomen en is ook dit product nitraat-, fosfaat en silicaatvrij. Inhoud: 4 kg, geschikt voor 120 liter zeewater.

Dieren Zeewater

Pterapogon kauderni (Juweel kardinaalbaars)

Pterapogon kauderni (Juweel kardinaalbaars) Nu 2 voor € 35,00

Vreedzame, eenvoudig te houden vis. De Juweel kardinaalbaars kan in kleinere aquaria het beste als koppel worden gehouden. In aquaria vanaf 300 liter, kunnen ze ook groepsgewijs worden gehouden. Eenmaal gewend aan droogvoer zijn het eenvoudige eters. Geef ze af en toe wel kleine kreeftachtige (bijvoorbeeld artemia of mysis) aangezien dit hun natuurlijke voedingsbron is.


Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester)

Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester) 2 voor € 30,00

Een welkome aanvulling voor bijna ieder zeewateraquarium. Deze zeesterren leven namelijk van afval en voerresten op in de aquariumbodem. Het zijn dus goede opruimers die ook nog eens redelijk makkelijk houdbaar zijn. Ze bereiken een maximale doorsnede van ongeveer 15 cm. Mocht een zeester een poot verliezen, dan groeit deze overigens vanzelf weer aan.


Apogon parvulus (Roodvlek kardinaalbaars)

Apogon parvulus (Roodvlek kardinaalbaars) Nu voor € 12,00 per stuk

Deze scholenvis eet bij voorkeur artemia, mysis, kreefteieren, copepoden en cyclops, maar accepteert na een korte gewenperiode over het algemeen ook droogvoer. In de natuur worden ongeveer 4 cm groot, in het aquarium blijven ze over het algemeen wat kleiner. Ze zijn vredelievend naar soortgenoten en andere medebewoners.

Producten Zoetwater

JBL Autofood

JBL Autofood Nu voor € 34,95

Functioneel, eenvoudig en veelzijdig in gebruik. Deze voederautomaat kan worden ingesteld op 1 tot 4 voerbeurten per dag en zelfs de hoeveelheid voer per voerbeurt kan worden ingesteld.Leverbaar in zwart en wit.


Easy Life vloeibaar filtermedium

Easy Life vloeibaar filtermedium Nu voor € 20,00

Dit breed inzetbare filtermedium kent vele voordelen: vissen ervaren minder stress, eten beter, hebben een hogere weerstand, komen mooier op kleur en worden actiever. Ook de waterkwaliteit gaat zienderogen vooruit, zo maakt het water kristalhelder, worden zware metalen en andere schadelijke stoffen verwijderd en voorkom je met Easy Life alg.
Easy-life is 100% natuurlijk en veilig, bovendien bevat het geen chemicaliën, bacteriën of andere organische toevoegingen. Dit maakt het product zowel bruikbaar voor zoet- als zeewateraquaria en vijvers. Inhoud: 1250 ml


15% korting op TL-lampen

15% korting op TL-lampen 15% korting!

Deze maand ontvangt je 15% korting op alle TL-lampen in de collectie: alle merken, T8 en T5, zoet- en zeewatervarianten!


Dieren Zoetwater

Inpaichthys kerri (Blauwe koningszalm)

Inpaichthys kerri (Blauwe koningszalm) Per stuk € 1,70 deze maand 7 voor € 7,90

Groepsvis, afkomstig uit Brazilië. Hij wordt ongeveer 3,5 cm groot en kan het beste worden gehouden in aquaria vanaf 70 liter inhoud. Wanneer ze niet in groepen worden gehouden (minder dan 6 exemplaren) kunnen ze wel eens een vervelende interesse ontwikkelen in de vinnen van andere vissen.


Pterophyllum scalare (natuurkleur) (Maanvis)

Pterophyllum scalare (natuurkleur) (Maanvis) van € 3,90, voor € 2,50

Een van de bekendste en meest populaire cichliden uit Zuid-Amerika. Deze vissen kunnen in een voldoende groot aquarium tussen de 15 en 20 cm groot worden. Houd ze niet met te kleine vissen, alles wat in de mond van deze vissen past, heeft zeker de potentie hierin te verdwijnen. Bij voorkeur plaatsen in aquaria vanaf 200 liter inhoud.


Paracheirodon innesi (Neonetra jong/klein)

Paracheirodon innesi (Neonetra jong/klein) Per stuk € 1,00 nu 10 voor € 6,50

Neontetra’s kunnen ze tot 3 cm lang worden en voelen ze zich het fijnst in grote scholen. De ideale temperatuur ligt tussen de 21 en 28˚C, de pH-waarde kan variëren tussen de 4 en de 7,5. Naar andere vissen toe, zijn het vriendelijke aquariumbewoners.

Vijverartikelen

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer)

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer) 50% korting!

Het best mogelijke vijvervisvoer met een uitgekiende hoeveelheid proteïnen en vetten per seizoen en vissoort (Neo Index). Dit hoogwaardige voer wordt enkel uit natuurlijke bestanddelen samengesteld. Actie geldt zolang de voorraad strekt.

0