Akties Aquaria

Superfish Qubiq 60 Pro

Superfish Qubiq 60 Pro Deze maand € 109,50

Complete en voordelige starterkit aquarium met handige accessoires om te starten met een prachtige hobby: het houden van je eigen aquarium! Inhoud: 70 liter, kleur zwart of wit.


Superfish Home 45

Superfish Home 45 Deze maand € 144,50

Eenvoudig te installeren aquarium met 40 liter inhoud,  met blauwe en witten ledverlichting.  Doordat de lamp pas na 30 seconden op volle sterkte brandt, wordt automatisch een natuurlijke zonsopgang gesimuleerd. Ook geschikt voor aquascaping. Kleur: zwart of wit.


Superfish Home 65

Superfish Home 65 Deze maand € 144,50

Modern aquarium met ingebouwd filter, filtermateriaal, afdekplaat en energiezuinige, dimbare Ledverlichting met afstandsbediening. Eenvoudig te installeren, inhoud 60 liter. Leverbaar in zwart en wit.

Producten Zeewater

Kessil LED H80 Tuna Flora

Kessil LED H80 Tuna Flora Nu voor € 149,50

Kessil H80 Tuna Flora Grow LED verlichting van top klasse voor uw refugium LED verlichting voor een goede planten/algengroei. De H80 kan worden aangepast tussen vier vol-spectrum UV-blends om de doeltreffendheid ervan te maximaliseren in alle fasen van de plantengroei. Het kan ook worden gebruikt om macro algen te laten groeien in een refugium tank. Door een uniek ontwerp zonder ventilator en de compacte Dense Matrix-array te combineren, levert de H80 de meeste lumen per watt van elke Kessil-armatuur.

  • Afmetingen: 12.4 cm x 2.5 cm (D x H)
  • Gewicht: 0,4 kilo
  • Spectrum: Blauw, Groei, Bloei, Rood
  • Bereik: tot 61 cm oppervlakte diameter
  • Verbruik: 15W

JBL ProTemp Cooler (ventilator) x200 en x300

JBL ProTemp Cooler (ventilator) x200 en x300 JBL ProTemp Cooler x200 € 32,50 / JBL ProTemp Cooler x300 € 42,50

Met deze aquariumventilatoren van JBL houd je je aquariumtemperatuur ook in de zomer beter onder controle. Door de verdamping van het warmere oppervlaktewater daalt de watertemperatuur 2 tot 4° C. De JBL ProTemp Cooler x200 is geschikt voor aquaria tot 200 liter inhoud, de JBL ProTemp Cooler x300 is geschikt voor aquaria tot 300 liter inhoud.


10% korting op TL-lampen

10% korting op TL-lampen 10 procent korting

Deze maand ontvangt je 10% korting op alle TL-lampen in de collectie: alle merken, T8 en T5, zoet- en zeewatervarianten!

Dieren Zeewater

Pseudocheilinus hexataenia (Zesband lipvis)

Pseudocheilinus hexataenia (Zesband lipvis) € 24,00 per stuk

De felle kleuren en zijn beperkte grootte maken de zesband lipvis snel populair. Let echter wel op, want deze kleine rakker (tot 10 cm lang) kan soms venijnig uit de hoek komen. Zodra het donker wordt, trekt hij zich terug in het rif, of in het zand. Hier bouwt hij zijn eigen slaapzak in de vorm van een slijmcocon, die hem beschermt tijdens zijn nachtrust. In het aquarium staan onder andere mysis, artemia en na een gewenningsperiode hoogwaardig droogvoer op het menu.


Halichoeres melanurus (Regenboog lipvis)

Halichoeres melanurus (Regenboog lipvis) Nu voor € 42,50

De regeboog lipvis is rifsafe. Het is een relatief rustige vis, die soms wel fel kan zijn tegen soortgenoten. Zeker wanneer je meerdere mannetjes in een (te) klein aquarium houdt. In de natuur voedt hij zich met wormpjes en ander kleine diertjes. In het aquarium eet hij gewoon met de pot mee (zoals artemia en mysi). Meestal wordt hij ingezet in de bestrijding van planaria en borstelwormen. Deze lipvis wordt ongeveer 12 cm lang.


Acreichthys tomentosus  (Zeegras zijlvis)

Acreichthys tomentosus (Zeegras zijlvis) Nu voor € 32,50

Deze vis kan tot maximaal 20 cm groot worden en staat bekend als verdelger van glasanemonen, deelanemonen en bostelwormen. Helaas kunnen we vooraf nooit garanderen dat het exemplaar dat je koopt deze taak ook serieus neemt. Aangezien het langzame eters zijn,  kan je ze beter niet met al te drukke medebewoners samen houden. Soms kunnen ze wat peuzelen aan  koraaltjes.


Producten Zoetwater

10% korting op TL-lampen

10% korting op TL-lampen 10 procent korting

Deze maand ontvangt je 10% korting op alle TL-lampen in de collectie: alle merken, T8 en T5, zoet- en zeewatervarianten.


JBL ProTemp Cooler (ventilator) x200 en x300

JBL ProTemp Cooler (ventilator) x200 en x300 JBL ProTemp Cooler x200 € 32,50 JBL ProTemp Cooler x300 € 42,50

Met deze aquariumventilatoren van JBL houd je je aquariumtemperatuur ook in de zomer beter onder controle. Door de verdamping van het warmere oppervlaktewater daalt de watertemperatuur 2 tot 4° C. De JBL ProTemp Cooler x200 is geschikt voor aquaria tot 200 liter inhoud, de JBL ProTemp Cooler x300 is geschikt voor aquaria tot 300 liter inhoud.

 


JBL droogvoer

JBL droogvoer Deze maand: dubbele spaarpunten op alle soorten JBL droogvoer!

Van voertabletten tot zeewier en aquariumvlokken tot granulaatvoer en tabletten, alles om je aquariumvissen, kreeften, garnalen, anemonen en andere bewoners te voeren en verwennen!

Dieren Zoetwater

Hyphessobrycon flammeus (Rode Rio)

Hyphessobrycon flammeus (Rode Rio) € 1,95 per stuk, 6 voor € 9,50

De Rode rio is een vriendelijke scholenvis die gehouden kan worden in aquaria vanaf 50 liter inhoud. Deze gekweekte variant kan een pH-waarde tolereren tussen de 5 en 7,5 en een temperatuur tussen de 20 en 28 ˚C. Naast droogvoer kan je ze af en toe verwennen met levend of diepvriesvoer. De Rode kan tot 2,5 cm lang worden. 


Pristella maxillaris (Stervlekzalm / Indiaantje)

Pristella maxillaris (Stervlekzalm / Indiaantje) € 1,95 per stuk, 6 voor € 9,50

Deze vissen komen van professionele kwekers, maar van nature komen ze uit Venezuela, Guyana, Suriname, Frans Guiana of Noord Brazilië. Dit visje is een ideale bewoner voor het gezelschapsaquarium. Ze worden tot 4,5 cm lang en kunnen worden gehouden in aquaria vanaf 50 liter inhoud. Vrouwtjes worden iets groter en ronder dan mannetjes.  


Hyphessobrycon elachys (Sluiertetra)

Hyphessobrycon elachys (Sluiertetra) Normaal € 3,60 per stuk, nu 6 voor € 17,50

Vreedzame, alles etende, zeer levendige scholenvis uit Zuid-Amerika die in de meeste gezelschapsaquaria past. Dichte beplanting aan de zijkanten zorgt voor schuilruimte en mogelijkheid voor de vrouwtjes om hun eieren af te zetten. Een open ruimte zorgt voor zwemruimte en de mogelijkheid voor de mannetjes om hun baltsgedrag te showen. Gedempte verlichting door middel van drijfplanten wordt ook op prijs gesteld.

0