Akties Aquaria

Aquarium-combinatie Smart-Line Lugano

Aquarium-combinatie Smart-Line Lugano Van € 965,00 voor € 250,00

Aquarium met beuken onderkast, lichtkap, verlichting, bodemrand en sokkel van edelstaal. Met lichte schade aan staal, ongebruikt showroommodel. Afmeting aquarium: 80x40x132 cm.


Delta hoekaquarium

Delta hoekaquarium Opruimingsprijs € 500,00

Uit eigen productie: volglas aquarium met lichtkap, TL-aansluiting voor 2 x 30 Watt verlichting, onderkast, onderlegfoam en afdekglas. Uitgevoerd in licht beuken. Afmetingen: 90 x 90 x 25 x 90 x 25 x 50 cm. Inhoud 300 liter.


Ferplast Dubai 100

Ferplast Dubai 100 Nu voor € 350,00

Compleet aquarium inclusief meubel, verlichting met reflectoren, intern filter en timer. Afmetingen aquarium: 101x41x53 cm, 2 x 39 Watt verlichting, Bluewave 05 intern filter met pomp en 150 Watt verwarming. Kleur wit.

Producten Zeewater

Vitalis droogvoer

Vitalis droogvoer Deze maand: dubbele spaarpunten op je pas!

Het zeewatermerk voor droogvoer op dit moment. Dit voer wordt gemaakt van alleen de beste ingrediënten zoals: zeewier, spirulina, inktvis, garnalen en mosselen. Maar zeker zo belangrijk: je vissen vliegen erop en krijgen alle voedingsstoffen binnen waar ze behoefte aan hebben.


Pacific Sun Kore 7th Starter Edition WiFi

Pacific Sun Kore 7th Starter Edition WiFi Nu voor € 499,50

Een volledig draadloze, 7-kanaals doseerder met optionele geïntegreerde ATO (automatische top-off), automatische waterverversings- en temp-sensor, 2 x pH-elektrodepoorten en KH lab. Met de besturingssoftware kan je draadloos verbinding maken met de doseerder én nauwkeurige doseerschema’s instellen voor een willekeurig aantal supplementen of elementen.


Aqua Medic Multi Reactor (S, M en L)

Aqua Medic Multi Reactor (S, M en L) S € 69,50 / M €97,50 / L €149,50

Compact wervelbedfilter van Aqua Medic. Kan in het filtercompartiment van een plug and play-aquarium worden geplaatst, of in de kast of sump. Geschikt voor zoet- en zeewateraquaria en kan worden ingezetvoor veel filter- en absorptiematterialen zoals bijvoorbeeld actieve kool, zeoliet, RowaPhos, Phosex, Antiphos en biopellets.

Eenvoudig in gebruik en schoon te maken. Ook het verwisselen van het filter- of absorptiemateriaal doe je in een handomdraai. Dit filter wordt inclusief pomp en is gemaakt van hoogwaardig acrylic. Leverbaar in de maten S, M en L.

S: afmeting: 6x5x30 cm, inhoud 150 ml nu € 69,50
M: afmeting: 8x6x42 cm, inhoud 350 ml nu € 97,50
L: afmeting: 13x13x37 cm, inhoud 1000 ml nu € 149,50

Dieren Zeewater

Trochus histrio (Turboslak)

Trochus histrio (Turboslak) Nu 2 voor € 5,00

Turboslakken dol op algen en relatief makkelijk houdbaar, sterk en vriendelijk naar andere rifbewoners. Dit maakt ze tot populaire en vaste leden van de schoonmaakploeg van een zeeaquarium.


Clibanarius africanus (Heremietkreeftje)

Clibanarius africanus (Heremietkreeftje) 2 voor € 5,00

Kleine, maar goede, nuttige opruimers voor in ieder zeeaquarium. Ze eten algen en bijna al het andere wat aan voer wordt aangeboden. Leg wat lege slakkenhuisjes van net een maatje groter dan hun eigen huisje in je aquarium. Zo voorkom je dat ze het huisje van nog levende slakken als kraakwoning gebruiken.


Halichoeres chrysus (Gele lipvis)

Halichoeres chrysus (Gele lipvis) Per stuk € 19,00

Deze lipvis wordt tot 12 cm groot. Afhankelijk van het formaat aquarium kunnen ze zowel solitair, paarsgewijs als in groepsverband worden gehouden. Over het algemeen eten ze goed met de pot mee, zowel met diepvriesvoer als met droogvoer. Zorg wel voor een voldoende dikke grindbodem, aangezien deze soort in het grind overnacht.

Producten Zoetwater

JBL Droogvoer

JBL Droogvoer Deze maand: dubbele spaarpunten op alle soorten visvoer van JBL!

JBL produceert al het visvoer zelf in hun fabriek in Neuhofen, Duitsland. Voor elk type voer (granulaat, tabletten en vlokken) heeft JBL een aparte machine. JBL maakt geen gebruik van bind- of vulstoffen, ook niet voor hun tabletten. Alle gebruikte grondstoffen zijn puur natuur en van de hoogste kwaliteitsklasse. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van goedkoop vismeel, maar van visvlees dat overblijft van de productie van visfilet voor mensen.
Hierdoor geef jij je vissen precies dat wat ze verdienen: topvoer!


JBL ProFlora M2003

JBL ProFlora M2003 Deze maand € 454,50

CO2-set exclusief electrode. Geschikt voor aquaria tot 1000 liter inhoud. De set wordt geleverd inclusief CO2-fles met voet (inhoud 2000 gram), drukregelaar, CO2 slang, diffusor/Taifun reactor, terugslagventiel, magneetklepventiel (om de CO2-toevoer te stoppen wanneer de lampen uit zijn) en PH-computer.


Superfish Easy Plants

Superfish Easy Plants 10% korting

Het decoratieve alternatief voor echte planten. Gemaakt van hoogwaardige, gifvrije materialen. Voorzien van versteviging aan de onderkant, waardoor ze zelf zinkend zijn. Eenvoudig schoon te spoelen met kraanwater.


Dieren Zoetwater

Nematobrycon palmeri (Keizertetra)

Nematobrycon palmeri (Keizertetra) Normaal € 2,60 per stuk, nu 5 voor € 9,50

Deze Zuid-Amerikaanse vis kan tot ongeveer 6 cm lang worden. Wanneer hij volwassen wordt, krijgt hij een prachtige blauwe gloed over het lichaam. Deze scholenvis is vredelievend naar andere bewoners toe, mits ze niet te klein zijn uiteraard.


Hyphessobrycon bentosi whitefin (Roze tetra witvin)

Hyphessobrycon bentosi whitefin (Roze tetra witvin) Normaal € 3,50 per stuk, nu 5 voor € 15,00

Deze vrolijke kweekvariant van de Hyphessobrycon bentosi valt extra op door het mooie heldere witte puntje in de rug-, buik- en aarsvin. Ze bereiken een maximale lengte van 4 tot 4,5 cm en komen het best tot hun recht in schoolverband. Op deze manier komt het showgedrag van de mannen nog beter tot zijn recht. Deze vriendelijke tropische vissen kunnen het beste worden gehouden in watertemperaturen tussen de 20 en 28˚C.


Moenkhausia pittieri (Diamantzalm)

Moenkhausia pittieri (Diamantzalm) Per stuk € 4,95 nu 5 voor € 17,50

Groepsvis, afkomstig uit Venezuela, die extra opvalt door de glinsteringen op zijn schubben. Hij wordt tot 6 cm groot en kan het beste worden gehouden in aquaria vanaf 70 liter inhoud. Houd hierbij uiteraard wel rekening met de maximaal beschikbare ruimte. Diamanttetra’s hebben geen specifieke voedingsbehoefte en eten dus zonder moeite met de pot mee. Regelmatig watervlooien, artemia, of andere kreeftachtigen stimuleert echter wel de kleur.

0
0