Akties Aquaria

Aquatlantis Fusion 120

Aquatlantis Fusion 120 Van € 792,00 voor € 699,50

Ongebruikt showroommodel in de kleur betonlook. Inclusief binnenfilter (Biobox 2), onderkast en LED-verlichting. Afmeting aquarium 120x40x60


Akvastabil Mark II

Akvastabil Mark II Ongebruikt showroommodel € 695,00

Prachtig strak aquarium met meubel, uitgevoerd in de beste materialen zoals aluminium en geslepen glas. De lichtkap is voorzien van 2 x T5 lichtaansluiting (54 Watt). Kleur: wit met zilvergrijs. Afmeting aquarium: 130 x 50 x 55 cm, afmeting meubel: 130 x 50 x 79 cm. Heeft lichte waterschade aan het meubel.


Ferplast Dubai 100

Ferplast Dubai 100 Nu voor € 350,00

Compleet aquarium inclusief meubel, verlichting met reflectoren, intern filter en timer. Afmetingen aquarium: 101x41x53 cm, 2 x 39 Watt verlichting, Bluewave 05 intern filter met pomp en 150 Watt verwarming. Kleur wit.

Producten Zeewater

JBL Koral Fluid

JBL Koral Fluid 100 ml € 7,50 / 500 ml € 17,50

Fyto- en zoöplanktonoplossing. Bevat essentiële aminozuren, welke een gezonde groei van uw koralen verzekeren. Het ingebouwde multivitaminecomplex verhoogt de weerstand tegen ziektes en versterkt kleuren.


Lipovit van Tropic Marin

Lipovit van Tropic Marin Deze maand € 17,95

Verhoogt de weerstand van vissen. Vetten en oliën zijn de meest essentiële energiebron voor vissen. Alleen zo kunnen ze stressvolle situaties overleven en kunnen ze strijden tegen ziekten en parasieten.
Tropic Marin® LIPOVIT is een hoogwaardig mengsel van oliën en meervoudig onverzadigde vetzuren. Deze vetzuren versterken het immuunsysteem en verhogen de stressbestendigheid van vissen. Bovendien ondersteunen vitaminen en natuurlijke carotenoïden de kleur en vruchtbaarheid. Het knoflookextract maakt voedsel aantrekkelijker maakt voor vissen.


Aqua Medic Carbolit

Aqua Medic Carbolit 400 gram voor € 5,95 / 5 liter voor € 20,95

Actieve koolkorrels voor zoet- en zeewateraquaria. Carbolit is een zeer efficiënt werkzame actieve kool in korrelvorm. Carbolit maakt het aquariumwater snel glashelder en verwijdert kleurstoffen, troebelingen en resten medicijnen. Carbolit kan ook als langdurig filtermateriaal ingezet worden. Al snel zullen zich bacteriën op de korrels vestigen, waardoor het kool als biologisch filtersubstraat gaat fungeren en zowel aëroob als anaëroob werkt. Carbolit is pH-neutraal en kan zowel in zoet- als in zeewateraquaria toegepast worden. Verpakking 400 gram of 5 liter Carbolit met een korrelgrootte van 4 mm.

Dieren Zeewater

Lysmata amboinensis (Poetsgarnaal)

Lysmata amboinensis (Poetsgarnaal) 2 voor € 30,00

Poetsgarnalen zitten vaak ‘zwaaiend’ op een steen te wachten tot een vis voorbij komt om zich te laten ontdoen van parasieten. Ze helpen dus de vissen gezond te blijven, ziektes voorkomen kunnen ze echter niet. Mits er zich geen grote veranderen in de watersamenstelling voordoen (wen deze garnalen dus altijd voorzichtig over), zijn het sterke dieren.


Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester)

Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester) 2 voor € 30,00

Een welkome aanvulling voor bijna ieder zeewateraquarium. Deze zeesterren leven namelijk van afval en voerresten op in de aquariumbodem. Het zijn dus goede opruimers die ook nog eens redelijk makkelijk houdbaar zijn. Ze bereiken een maximale doorsnede van ongeveer 15 cm. Mocht een zeester een poot verliezen, dan groeit deze overigens vanzelf weer aan.


Amphiprion ocellaris (Driebands anemoonvis)

Amphiprion ocellaris (Driebands anemoonvis) Nu 2 voor € 27,50

De Driebands anemoonvis, tegenwoordig beter bekend onder de naam Nemo, is eenvoudig te houden in een zeewateraquarium. Meestal worden ze als paartje gehouden. Koop je per ongeluk twee mannetjes, dan wordt de grootste van de twee vissen alsnog vrouw. Het komt regelmatig voor dat een paartje eieren afzet in het aquarium. Het nest bevindt zich dan vaak aan de voet van een anemoon of lederkoraal. Wanneer ze eenmaal een nest hebben, zullen ze dit zo goed mogelijk verdedigen. Buiten de broedtijd zijn het echter hele vriendelijke aquariumbewoners. Ze accepteren nagenoeg alle soorten diepvries en levend voer en zijn redelijk eenvoudig over te wennen op droogvoer. Welk voer je ook kiest, afwisseling en toevoeging van extra vitaminen komt de gezondheid van de vissen altijd ten goede.

Producten Zoetwater

Eheim Aquaball

Eheim Aquaball

Het ronde binnenfilter van Eheim met een veelvoud aan instelmogelijkheden:
– De uitstroomrichting
– De stroomsnelheid wordt ingesteld
– Het filtervolume (door het bijplaatsen van modules)
– Er kunnen verschillende filtermedia worden gebruikt
– De power-diffusor past de luchtstroom aan.

Verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:
Eheim Aquaball 60 nu voor € 29,95
Eheim Aquaball 130 nu voor € 34,95
Eheim Aquaball 180 nu voor € 36,95


Tetra GS 45 Ruitenreiniger

Tetra GS 45 Ruitenreiniger Nu voor slechts € 11,95

De snelle, grondige en moeiteloze reiniger voor uw aquariumruit! Deze ruitenreiniger laat hardnekkig vuil, algen en kalkaanslag het onderspit delven. De houder is voorzien van een dubbel mes van hoogwaardig, roestvrij staal. De houder met scharnier past zich aan iedere hoek aan, terwijl de mesbescherming beschadiging van de kitnaden voorkomt. De mesjes zijn eenvoudig te vervangen.


JBL ProAquaTest Easy 7in1

JBL ProAquaTest Easy 7in1 Nu voor € 13,95

Teststrips om snel en eenvoudig de 7 belangrijkste waterwaarden in aquarium-, vijver-, bron-, mineraal- en leidingwater. Resultaat binnen 1 minuut!
Bepaling van de volgende waterwaarden: Chloor, zuurgehalte (pH), gezamenlijke hardheid (GH), giftige stikstofverbinding (NO2), algenoorzaak (NO3) pH stabiliteit (KH) en plantenvoedingsstof (CO2-gehalte in tabel). Inhoud: 50 stuks

Dieren Zoetwater

Puntius titteya (Sherrybarbeel)

Puntius titteya (Sherrybarbeel) 5 voor € 5,00

De Sherrybarbeel komt van nature alleen voor in Sri Lanka. Hier leven ze meestal in stilstaand water dat tussen de 20 en 27˚C warm is. Sherrybarbelen zijn makkelijke eters die naast droogvoer ook levend en diepvriesvoer zeer weten te waarderen. Ook wat de pH-warde betreft zijn niet veeleisend, deze mag namelijk tussen de 6 en 8 liggen. De mannetjes krijgen een mooie diepe rode kleur, vrouwtjes blijven oranje/bruin.


Hyphessobrycon flammeus (Rode Rio)

Hyphessobrycon flammeus (Rode Rio) Per stuk € 1,50, 6 voor € 6,00

De Rode rio is een vriendelijke scholenvis die gehouden kan worden in aquaria vanaf 50 liter inhoud. Deze gekweekte variant kan een pH-waarde tolereren tussen de 5 en 7,5 en een temperatuur tussen de 20 en 28 ˚C. Naast droogvoer kan je ze af en toe verwennen met levend of diepvriesvoer. De Rode kan tot 2,5 cm lang worden.


Corydoras paleatus (Pantsermeerval)

Corydoras paleatus (Pantsermeerval) Normaal € 2,60 per stuk, nu 5 voor € 9,50

Deze pantsermeerval komt oorspronkelijk voor in Brazilië, Uruguay, Paraguay en Argentinië. Ze kunnen maximaal 7 cm worden, al bereiken ze deze lengte meestal niet in een aquarium. Het zijn makkelijke eters, mits het voer ook de bodem van uw aquarium bereikt.

0
0