Akties Aquaria

Dennerle Nano cube complete+  20 liter

Dennerle Nano cube complete+ 20 liter Complete set € 124,50

Nano aquarium met 20 liter inhoud compleet met benodigde techniek. Dankzij de afgeronde hoeken aan de voorkant en het gepolijste glas, een helder zicht vanaf alle kanten. Deze set wordt geleverd inclusief: LED-verlichting (Dennerle Nano Led style 6Watt 6.500 K),intern filter (Dennerle nano hoekfilter), afdekplaat (van glas met houders), onderlegfoam, zwarte achterwandfolie, mini thermometer, zwart garnalengrind (0,7-1,2 mm) en voedingsbodem. Afmeting: 25 x 25x 30 cm.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.

Evasion aquarium

Evasion aquarium Showroommodel nu € 1000,00

Aquarium met meubel, inclusief verlichtingsarmatuur met lampen (4x54W) en reflectoren. Het meubel heeft een open deel (met plank) en glazen deuren. Afmetingen: 120x60x75 cm. Inhoud ca. 540 liter.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.


Akvastabil Mark II

Akvastabil Mark II Showroommodel € 695,00

Prachtig strak aquarium met meubel, uitgevoerd in de beste materialen zoals aluminium en geslepen glas. De lichtkap is voorzien van 2 x T5 lichtaansluiting (54 Watt). Kleur: wit met zilvergrijs. Afmeting aquarium: 130 x 50 x 55 cm, afmeting meubel: 130 x 50 x 79 cm.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.

Akties Zeewater

Maxspect Nano-Tech Bio-Block

Maxspect Nano-Tech Bio-Block Deze maand € 25,00

Verhoogt de biologische filtering door extra veel aanhechting van bacteriën. Elke blok bestaat ontelbaar veel kleine parels met open structuur voor de aanmaak van bacteriële kolonies. Zou je de blokken uitstrijken, dan bestrijkt één Bio-Block en oppervlakte van 1.080 M². Deze technologie is afkomstig uit de afvalwaterzuiveringsindustrie, Maxspect heeft deze bewezen technologie nu ook beschikbaar gemaakt voor aquaria!


Red Sea Reef energy A & B

Red Sea Reef energy A & B 15% korting

Twee elementen die samen een volledig voedingspakket vormen voor koralen.
Reef Energy A: concentratie van koolhydraten, aminozuren, vetzuren en eiwitten. Laat poliepen en andere weke delen van koralen verder openstaan, waardoor ze hun voeding beter op kunnen nemen.
Reef Energy B: sterke concentratie van vitaminen en aminozuren die belangrijk zijn voor koralen en andere ongewervelde dieren.


Pacific Sun Kore 7th Starter Edition WiFi

Pacific Sun Kore 7th Starter Edition WiFi Nu voor € 499,50

Een volledig draadloze, 7-kanaals doseerder met optionele geïntegreerde ATO (automatische top-off), automatische waterverversings- en temp-sensor, 2xpH elektrodepoorten en KH lab. Met de besturingssoftware kan je draadloos verbinding maken met de doseerder én nauwkeurige doseerschema’s instellen voor een willekeurig aantal supplementen of elementen

Dieren Zeewater

Chromis viridis (Groene juffer, jonge exemplaren)

Chromis viridis (Groene juffer, jonge exemplaren) 2 voor € 10,00

De groene juffer is een van de minst agressieve juffers. In kleinere aquaria kan het echter voorkomen dat mannetjes onderling agressief gedrag gaan vertonen. Houd deze vissen bij voorkeur in schoolverband. Vanaf drie of meer stuks zijn ze aanzienlijk minder schuw en een mooie aanvulling op het visbestand. Om het scholengedrag echt goed te kunnen zien, wordt in grotere aquaria een aantal van minimaal zes stuks geadviseerd. In de natuur kunnen ze wel tot 11,5 cm lang worden, in het aquarium worden ze echter zelden langer dan 6 cm. Het zijn omnivoren planktoneters die over te wennen zijn op droogvoer. Bij een goede verzorging en uitgebalanceerd dieet kunnen ze wel tot 15 jaar oud worden.


Nassarius sp. (Zandslak)

Nassarius sp. (Zandslak) 4 halen, 3 betalen

Deze kleine zandslakken kunnen meer eten dan je zou denken. Dit maakt ze zeer actieve leden van de schoonmaakploeg voor je aquarium. Met hun lange buisvormige mond wroeten ze door de bodem op zoek naar eten. Doordat ze niet zo groot zijn, laten ze de bodem mooi liggen en passen ze in nagenoeg ieder aquarium. Net als andere slakken zijn ze gevoelig voor hoge concentraties nitraat en koper in het water, probeer deze dus te voorkomen. Je hoeft niet bang te zijn dat ze een plaag gaan vormen in je aquarium, voortplanting is nagenoeg onmogelijk in een aquarium.


Sinularia Dura (Kroepoekleder)

Sinularia Dura (Kroepoekleder) € 35,00 per stuk

Zacht lederkoraal dat ook voor de beginnende zeewateraquariaan goed houdbaar is. Stelt geen hoge eisen aan de verlichting. De kleur kan variëren van huidkleur tot lichtgroen.

Producten Zoetwater

EasyCarbo 500 ml

EasyCarbo 500 ml Deze maand voor € 9,50

Een zeer krachtige en efficiënte koolstofvoeding in vloeibare vorm voor aquariumplanten. Koolstof is een van de belangrijkste voedingsstoffen voor planten. Ontstaat er een tekort, dan kunnen planten niet optimaal assimileren en groeien en kunnen algen hun kans slaan. Duurt dit tekort te lang, dan gaan uw planten suikers en andere voedingsstoffen lekken die aantrekkelijk zijn voor algen, gevolg: nog meer algen op bladeren van je aquariumplanten. Twee weken na gestart te zijn met EasyCarbo zijn de eerste resultaten al zichtbaar: planten groeien beter en in de meeste gevallen zullen algen verdwijnen. Inhoud: 500 ml.


Easylife Profito 500 ml

Easylife Profito 500 ml Deze maand voor € 9,50

Planten hebben niet alleen koolstof nodig, maar ook sporenelementen. Profito is een vloeibare plantenmest vol sporenelementen die geschikt is voor alle waterplanten. Dit product bevat alle voedingsstoffen waar uw planten behoefte aan hebben en is vrij van nitraat en fosfaat. Profito stimuleert planten om cytokininen (plantenhormoon) in grotere hoeveelheden aan te maken. Hierdoor wordt de celdeling in de plant bevorderd en groeien de bladeren veel breder, bovendien wordt de kleur geïntensiveerd. Om planten nog langer van de optimale werking van ProFito te laten genieten, adviseren wij u deze (buiten het bereik van kinderen) koel en donker te bewaren. Inhoud: 500 ml.


JBL Blanki-set

JBL Blanki-set Nu slechts € 9,95

Helpt hardnekkige algen en kalk in enkele minuten te verwijderen. Gemaakt van roestvrij staal, maar zonder mesjes (dus veilig in gebruik). Voorzien van een aluminium steel van 45 cm lang.


Dieren Zoetwater

Pethia nigrofasciata (Purperkopbarbeel)

Pethia nigrofasciata (Purperkopbarbeel) Per stuk € 2,50, 6 voor € 10,00

De purperkop is afkomstig uit Sri Lanka, deze exemplaren zijn echter gekweekt. Ze worden tot maximaal 5,5 cm groot en kunnen het beste worden gehouden in aquaria vanaf 80 cm breed. Ze voelen zich het beste in een temperatuur van 20 tot 27˚C en een pH-waarde tussen de 5,5 en 7,5. Deze omnivoren accepteren veel soorten voer, maar geef ze bij voorkeur een afwisselend menu. Je kan ze goed samenhouden met andere vissen, mits ze niet te klein zijn zoals jonge guppen of garnaaltjes. Houd ze bij voorkeur in schoolverband.


Hemigrammus rhodostomus (Roodneuszalm)

Hemigrammus rhodostomus (Roodneuszalm) Per stuk € 2,90 nu 10 voor € 25,00

In het wild komen komt de Roodneuszalm voor in Venezuela en Brazilië. Hier leven ze in zacht en zuur ‘zwartwater’ biotopen. De exemplaren in onze winkel zijn echter gekweekt en kunnen zonder problemen een pH-waarde tot 7 aan. Ze bereiken maximaal een lengte van 5 cm en zwemmen (bij voldoende aantallen) altijd in schoolverband. Dit gedrag, in combinatie met de opvallende rode neus en zwart-witte staart, maakt het een prachtige aanwinst voor zowel het speciaal- als het gezelschapsaquarium.


Hyphessobrycon herbertaxelrodi (Zwarte neon)

Hyphessobrycon herbertaxelrodi (Zwarte neon) Per stuk € 1,50 5 voor € 5,95

De zwarte neon komt voor in Brazilië en wordt tot maximaal 3,5 cm lang. Je kan ze het beste houden in aquaria vanaf 80 cm breed. Hun vreedzame karakter maakt het een ideale bewoner voor een gezelschapsaquarium. Ondanks dat het vrijleggers zijn en de ouders de jongen niet beschermen, is het geen uitzondering dat jongen overleven in een goed ingedraaid gezelschapsaquarium met veel beschutting.

Vijverartikelen

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer)

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer) 50% korting!

Het best mogelijke vijvervisvoer met een uitgekiende hoeveelheid proteïnen en vetten per seizoen en vissoort (Neo Index). Dit hoogwaardige voer wordt enkel uit natuurlijke bestanddelen samengesteld. Actie geldt zolang de voorraad strekt.

0