Akties Aquaria

Akvastabil Mark II

Akvastabil Mark II Nu slechts € 695,00

Prachtig strak aquarium met meubel, uitgevoerd in de beste materialen zoals aluminium en geslepen glas. De lichtkap is voorzien van 2 x T5 lichtaansluiting (54 Watt). Kleur: wit met zilvergrijs. Afmeting aquarium: 130 x 50 x 55 cm, afmeting meubel: 130 x 50 x 79 cm. Met lichte waterschade aan de kast.


Aqua Medic Blenny Qube

Aqua Medic Blenny Qube € 525,00

Modern, hoogwaardig zeewateraquarium. Inclusief eiwitafschuimer en stromingspomp met controller, intern filter, instelbare LED-verlichting en onderkast (kleur wit). Afmeting aquarium: 40x50x40 cm, inhoud ongeveer 76 liter.


Superfish Home 45

Superfish Home 45 € 114,00

Eenvoudig te installeren aquarium met 40 liter inhoud,  met blauwe en witten ledverlichting.  Doordat de lamp pas na 30 seconden op volle sterkte brandt, wordt automatisch een natuurlijke zonsopgang gesimuleerd. Ook geschikt voor aquascaping. Kleur: wit.

Producten Zeewater

Watertesten van Colombo voor het zeeaquarium

Watertesten van Colombo voor het zeeaquarium 10% korting

Met Colombo druppeltesten meet je zeer nauwkeurig de waterwaardes van je zeeaquarium. Inclusief testtubes, instructies en kleurenkaart voor het eenvoudig testen van waterwaarden.


De zouten van Tropic Marin 4 kg

De zouten van Tropic Marin 4 kg Zeezout € 15,95 / Pro Reef € 16,95 / Bio-actif € 17,95

Tropic Marine zeezout: Bevat alle 70 sporenelementen die ook voorkomen in natuurlijk zeewater. Bovendien is het nitraat-, fosfaat en silicaatvrij. Inhoud: 4 kg, geschikt voor 120 liter zeewater. € 15,95

Tropic Marine Pro Reef zeezout: Tropic Marin Pro Reef is speciaal ontwikkeld voor de specifieke behoeften van het moderne rifaquarium. De optimale concentraties van Calcium en Magnesium bevorderen de koralengroei. De aangepaste bufferwerking en pH-waarde stabiliseren de natuurlijke waterwaarden (specifiek de KH-waarde) ook bij het gebruik van een kalkreactor. Het houden van de meer gevoelige steenkoralen wordt door het gebruik van Pro Reef eenvoudiger. Inhoud: 4 kg, geschikt voor 120 liter zeewater. € 15,95

Tropic Marin Bio-actif zeezout: Uniek zeezout vol bioactieve stoffen. Dit innovatieve zeezout stabiliseert de waterkwaliteit bevordert de opname van voedingsstoffen door uw lagere dieren. Het resultaat: mooiere kleuren en betere groei! Uiteraard bevat ook dit zeezout alle 70 sporenelementen die in natuurlijk zeewater voorkomen en is ook dit product nitraat-, fosfaat en silicaatvrij. Inhoud: 4 kg, geschikt voor 120 liter zeewater. € 17,95


Diepvriesvoer

Diepvriesvoer Deze maand: Dubbele spaarpunten!

Diepvriesvoer is vers voer dat zeer snel is ingevroren en daardoor zijn hoge voedingswaarde behoudt. Daarnaast is het langer houdbaar dan levend voer, bevat het gegarandeerd geen parasieten. Ontdooi diepvriesvoer in een bakje koud water (anders verander je de eiwitstructuur van het voer) en spoel het uit om fosfaten en nitraten te verwijderen. Nu kan je preparaten zoals knoflookextract en/of vitaminen toevoegen en je vissen lekker laten smullen!

Dieren Zeewater

Valenciennea sexguttata (Zandhapper)

Valenciennea sexguttata (Zandhapper) 2 voor € 45,00

Deze vissen nemen regelmatig een hap zond waarmee ze de kieuwen filteren. Zorg dus voor een voldoende dikke bodem. Ze worden tot ongeveer 14 cm groot. Voer ze met name in de beginperiode gericht bij om voedselconcurrentie met andere dieren te voorkomen.


Pseudocheilinus hexataenia (Zesband lipvis)

Pseudocheilinus hexataenia (Zesband lipvis) Per stuk € 15,00

De felle kleuren en zijn beperkte grootte maken de zesband lipvis snel populair. Let echter wel op, want deze kleine rakker (tot 10 cm lang) kan soms venijnig uit de hoek komen. Zodra het donker wordt, trekt hij zich terug in het rif, of in het zand. Hier bouwt hij zijn eigen slaapzak in  een slijmcocon, die hem beschermt tijdens zijn nachtrust. In het aquarium staan onder andere mysis, artemia en na een gewenningsperiode hoogwaardig droogvoer op het menu.


Trochus histrio (Turboslak)

Trochus histrio (Turboslak) 3 voor € 10,00

Turboslakken dol op algen en relatief makkelijk houdbaar, sterk en vriendelijk naar andere rifbewoners. Dit maakt ze tot populaire en vaste leden van de schoonmaakploeg van een zeeaquarium.

Producten Zoetwater

JBL ProAquaTest Lab

JBL ProAquaTest Lab

Testkoffer met druppeltesten voor het bepalen van de voornaamste waterwaarden in zoetwateraquaria. Eenvoudig in gebruik. Voor het bepalen van pH-waarde (3 schalen), carbonaathardheid (KH), gezamenlijke hardheid (GH), ammonium/ammoniak (NH3/NH4), nitriet (NO2), nitraat (NO3), fosfaat (PO4), ijzer (Fe), koper (Cu), silicaat (SiO2), zuurstof (O2) en CO2 berekening via tabel.


CO2-fles 500 gram (zonder beugel)

CO2-fles 500 gram (zonder beugel)

Geen overbodige luxe, een extra fles voor achter de hand. Zo zit je nooit zonder CO2 voor kalkreactor of aquariumplanten. Uiteraard wordt deze fles geleverd inclusief inhoud (500 gram).


Diepvriesvoer

Diepvriesvoer Deze maand: Dubbele spaarpunten!

Diepvriesvoer is vers voer dat zeer snel is ingevroren en daardoor zijn hoge voedingswaarde behoudt. Daarnaast is het langer houdbaar dan levend voer, bevat het gegarandeerd geen parasieten. Ontdooi diepvriesvoer in een bakje koud water (anders verander je de eiwitstructuur van het voer) en spoel het uit om fosfaten en nitraten te verwijderen. Nu kan je preparaten zoals knoflookextract en/of vitaminen toevoegen en je vissen lekker laten smullen!

Dieren Zoetwater

Corydoras paleatus (Pantsermeerval)

Corydoras paleatus (Pantsermeerval) Normaal € 2,60 per stuk, nu 5 voor € 9,50

Deze pantsermeerval komt oorspronkelijk voor in Brazilië, Uruguay, Paraguay en Argentinië. Ze kunnen maximaal 7 cm worden, al bereiken ze deze lengte meestal niet in een aquarium. Het zijn makkelijke eters, mits het voer ook de bodem van uw aquarium bereikt.


Caridina cf. cantonensis Taiwan Bee King Kong (Dwerggarnaal)

Caridina cf. cantonensis Taiwan Bee King Kong (Dwerggarnaal) Normaal 9,10 per stuk, nu 10 voor € 75,00

Deze garnalensoort leeft in kolonies en houd je dus bij voorkeur in groepen van 10 exemplaren of meer. Ze leven op zacht water. Gebruik dus een ph-verlagende bodem en/of osmosewater in je aquarium. Je kan de GH eventueel weer ophogen met Bee-salt van Dennerle. Met hun mooie zwart-witte kleur steken ze perfect af tegen planten en mosjes. KH 0-2, PH 6 tot 6,5, GH 3-6


Nematobrycon palmeri (Keizertetra)

Nematobrycon palmeri (Keizertetra) Normaal € 2,60 per stuk, nu 5 voor € 9,50

Deze Zuid-Amerikaanse vis kan tot ongeveer 6 cm lang worden. Wanneer hij volwassen wordt, krijgt hij een prachtige blauwe gloed over het lichaam. Deze scholenvis is vredelievend naar andere bewoners toe, mits ze niet te klein zijn uiteraard.

0
0