Akties Aquaria

Superfish Qubiq 60 Pro Wit

Superfish Qubiq 60 Pro Wit Deze maand € 109,50

Compact, modern aquarium met zuinige dimbare LED-verlichting, modern filter en glazen dekruit. Afmeting 40 x 40 x 50,8 cm, 60 liter inhoud, kleur wit.


Aqua Medic Blenny Qube

Aqua Medic Blenny Qube Complete set voor € 525,00

Prachtig strak aquarium met meubel, uitgevoerd in de beste materialen zoals aluminium en geslepen glas. De lichtkap is voorzien van 2 x T5 lichtaansluiting (54 Watt). Kleur: wit met zilvergrijs. Afmeting aquarium: 130 x 50 x 55 cm, afmeting meubel: 130 x 50 x 79 cm. Heeft lichte waterschade aan het meubel.


Ferplast Dubai 100

Ferplast Dubai 100 Nu voor € 350,00

Compleet aquarium inclusief meubel, verlichting met reflectoren, intern filter en timer. Afmetingen aquarium: 101x41x53 cm, 2 x 39 Watt verlichting, Bluewave 05 intern filter met pomp en 150 Watt verwarming. Kleur wit.

Producten Zeewater

Maxspect Nano-Tech Bio-Block

Maxspect Nano-Tech Bio-Block Nu voor € 25,00

Verhoogt de biologische filtering door extra veel aanhechting van bacteriën. Elk Blok bestaat ontelbaar veel kleine parels met open structuur voor de aanmaak van bacteriële kolonies. Zou je de blokken uitstrijken, dan bestrijkt één Bio-Block en oppervlakte van 1.080 M². Deze technologie is afkomstig uit de afvalwaterzuiveringsindustrie, Maxspect heeft deze bewezen technologie nu ook beschikbaar gemaakt voor aquaria!


Pacific Sun Kore 7th Starter Edition WiFi

Pacific Sun Kore 7th Starter Edition WiFi Nu voor € 499,50

Een volledig draadloze, 7-kanaals doseerder met optionele geïntegreerde ATO (automatische top-off), automatische waterverversings- en temp-sensor, 2 x pH-elektrodepoorten en KH lab. Met de besturingssoftware kan je draadloos verbinding maken met de doseerder én nauwkeurige doseerschema’s instellen voor een willekeurig aantal supplementen of elementen.


Dieren Zeewater

Sphaeramia nematoptera (Pyjama kardinaalbaars)

Sphaeramia nematoptera (Pyjama kardinaalbaars) 2 voor € 20,00

Rustige scholenvis die eenvoudig te houden is en niet al te hoge eisen stelt. Is in natuur nachtactief maar wordt in een aquarium snel dagactief.


Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester)

Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester) 2 voor € 30,00

Een welkome aanvulling voor bijna ieder zeewateraquarium. Deze zeesterren leven namelijk van afval en voerresten op in de aquariumbodem. Het zijn dus goede opruimers die ook nog eens redelijk makkelijk houdbaar zijn. Ze bereiken een maximale doorsnede van ongeveer 15 cm. Mocht een zeester een poot verliezen, dan groeit deze overigens vanzelf weer aan.


Mespilia globulus (Zee-egel)

Mespilia globulus (Zee-egel) Nu voor € 17,50

Deze zee-egel is een goede opruimer, aangezien hij dol is op algen en wieren. Is alle alg verorberd? Dan kan je hem bijvoeren met gedroogd zeewier. Hij is reef safe en vormt geen gevaar voor andere aquariumbewoners. Hij wordt maximaal 8 cm groot en is redelijk eenvoudig te houden, mits de waterwaardes niet te veel schommelen en het nitraatgehalte niet te hoog is. Let erop met het inzetten in het aquarium dat de egel niet boven water komt.

Producten Zoetwater

JBL AquaEx 45 tot 70 cm

JBL AquaEx 45 tot 70 cm Nu voor € 17,50

Bodemreiniger met automatisch aanzuigsysteem en regelbare zuigkracht. Dankzij de specifieke vormgeving zijn anders lastig te reinigen plaatsen en de hoeken van uw aquarium in een handomdraai schoon. Met 2 meter slang met een diameter van 12/16 en twee slangklemmen voor een veilige bevestiging van de slang aan het aquarium of aan een emmer. Binnendiameter: 40 mm. Geschikt voor aquaria met een waterhoogte van 45 tot 70 cm.


Dennerle Nano Vuilzuiger

Dennerle Nano Vuilzuiger Nu voor slechts € 19,50

Stofzuiger voor aquariums van 10 tot 40 liter inhoud. Zeer gebruiksvriendelijk dankzij een geïntegreerde pomp. Het water hoeft dus niet zelf met de mond te worden aangezogen. Maximale hoogte aquarium: 30 cm.


JBL CristalProfi e1902 greenline

JBL CristalProfi e1902 greenline Deze maand voor € 214,50

Geruisloos buitenfilter voor aquaria van 200 tot 800 liter (120 – 150 cm breed). Compleet en klaar voor gebruik. Met snelstartknop voor het aanzuigen en ontluchten van het filter.

Dieren Zoetwater

Caridina cf. cantonensis Taiwan Bee King Kong (Dwerggarnaal)

Caridina cf. cantonensis Taiwan Bee King Kong (Dwerggarnaal) Normaal 9,10 per stuk, nu 10 voor € 75,00

Deze garnalensoort leeft in kolonies en houd je dus bij voorkeur in groepen van 10 exemplaren of meer. Ze leven op zacht water. Gebruik dus een ph-verlagende bodem en/of osmosewater in je aquarium. Je kan de GH eventueel weer ophogen met Bee-salt van Dennerle. Met hun mooie zwart-witte kleur steken ze perfect af tegen planten en mosjes. KH 0-2, PH 6 tot 6,5, GH 3-6


Hyphessobrycon bentosi (Roze tetra)

Hyphessobrycon bentosi (Roze tetra) Normaal € 3,90 per stuk, nu 5 voor € 15,00

Deze vissen bereiken een maximale lengte van 4 tot 4,5 cm en komen het best tot hun recht in schoolverband. Op deze manier komt het showgedrag van de mannen nog beter tot zijn recht. Deze vriendelijke tropische vissen kunnen het beste worden gehouden in watertemperaturen tussen de 20 en 28˚C.


Hyphessobrycon sweglesi (Rode fantoomzalm)

Hyphessobrycon sweglesi (Rode fantoomzalm) € 2,60 per stuk, nu 5 voor € 10,00

Rode fantoomzalmen komen voor in Colombia en Venezuela en worden maximaal 3 tot 3,5 cm groot. Het pronkgedrag van de mannen is een leuk schouwspel. Deze omnivoor is zeer vriendelijk richting andere vissoorten. Grote, snelle zwemmers kunnen ze soms wat schuw maken.

0
0