Akties Aquaria

Evasion aquarium

Evasion aquarium Ongebruikt showroommodel nu voor € 1.000,00

Aquarium met meubel, inclusief verlichtingsarmatuur met lampen (4x54W) en reflectoren. Het meubel heeft een open deel (met plank) en glazen deuren. Afmetingen: 120x60x75 cm. Inhoud ca. 540 liter.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.


Superfish Home 80 wit

Superfish Home 80 wit Complete set € 139,50

Open, modern en strak aquarium. Inclusief filter en tweekleurige dimbare LED-verlichting met afstandsbediening. De blauwe LED’s laten de kleuren van de vissen oplichten, de witte zorgen voor een gezonde plantengroei. Uiteraard kan op de verlichting een tijdschakelaar met dimfunctie worden aangesloten (niet inbegrepen). Afmetingen: 65 x 31 x 56 cm, inhoud ongeveer 80 liter. Deze actie geldt alleen op de witte uitvoering.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.


Superfish home 30 wit of zwart

Superfish home 30 wit of zwart Nu voor € 79,50

Modern vormgegeven aquarium inclusief afdekglas met houders, dimbare ledverlichting (ook geschikt voor planten met een hoge lichtbehoefte) en binnenfilter.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.

Producten Zeewater

Watertesten van Colombo voor het zeeaquarium

Watertesten van Colombo voor het zeeaquarium 10% korting

Met Colombo druppeltesten meet je zeer nauwkeurig de waterwaardes van je zeeaquarium. Inclusief testtubes, instructies en kleurenkaart voor het eenvoudig testen van waterwaarden.


Tropic Marin Lipovit

Tropic Marin Lipovit Nu voor € 17,95

Dit voedingssupplement verhoogt de weerstand van vissen. Vetten en oliën zijn de meest essentiële energiebron voor vissen. Alleen zo kunnen ze stressvolle situaties overleven en kunnen ze strijden tegen ziekten en parasieten. Tropic Marin® LIPOVIT is een hoogwaardig mengsel van oliën en meervoudig onverzadigde vetzuren. Deze vetzuren versterken het immuunsysteem en verhogen de stressbestendigheid van vissen. Bovendien ondersteunen vitaminen en natuurlijke carotenoïden de kleur en vruchtbaarheid. Het knoflookextract maakt voedsel aantrekkelijker maakt voor vissen.


Pacific Sun Kore 7th Starter Edition WiFi

Pacific Sun Kore 7th Starter Edition WiFi Nu voor € 499,50

Een volledig draadloze, 7-kanaals doseerder met optionele geïntegreerde ATO (automatische top-off), automatische waterverversings- en temp-sensor, 2 x pH-elektrodepoorten en KH lab. Met de besturingssoftware kan je draadloos verbinding maken met de doseerder én nauwkeurige doseerschema’s instellen voor een willekeurig aantal supplementen of elementen.

Dieren Zeewater

Pterapogon kauderni (Juweel kardinaalbaars)

Pterapogon kauderni (Juweel kardinaalbaars) Nu 2 voor € 40,00

Vreedzame, eenvoudig te houden vis. De Juweel kardinaalbaars kan in kleinere aquaria het beste als koppel worden gehouden. In aquaria vanaf 300 liter, kunnen ze ook groepsgewijs worden gehouden. Eenmaal gewend aan droogvoer zijn het eenvoudige eters. Geef ze af en toe wel kleine kreeftachtige (bijvoorbeeld artemia of mysis) aangezien dit hun natuurlijke voedingsbron is.


Clibanarius africanus (Heremietkreeftje)

Clibanarius africanus (Heremietkreeftje) 2 voor € 5,00

Kleine, maar goede, nuttige opruimers voor in ieder zeeaquarium. Ze eten algen en bijna al het andere wat aan voer wordt aangeboden. Leg wat lege slakkenhuisjes van net een maatje groter dan hun eigen huisje in je aquarium. Zo voorkom je dat ze het huisje van nog levende slakken als kraakwoning gebruiken.


Trochus histrio (Turboslak)

Trochus histrio (Turboslak) 2 voor € 5,00

Turboslakken dol op algen en relatief makkelijk houdbaar, sterk en vriendelijk naar andere rifbewoners. Dit maakt ze tot populaire en vaste leden van de schoonmaakploeg van een zeeaquarium.

Producten Zoetwater

Colombo Flora Grow Combipack 250 ml

Colombo Flora Grow Combipack 250 ml € 9,95 -> Zolang de voorraad strekt!

Combinatiepakket met Colombo Flora-Grow Liquid en Flora-Grow Carbo (vloeibare plantenmest en alternatief voor CO2) voor aquariumplanten. Colombo Flora-Grow Liquid is een vloeibare plantenvoeding voor waterplanten. Het bevat alle mineralen en sporenelementen die aquariumplanten nodig hebben. Flora-Grow Carbo stimuleert de plantengroei in het aquarium. Bijkomend voordeel: het remt ook alggroei.


JBL ProFlora M2003

JBL ProFlora M2003 Deze maand: € 449,95

CO2-set exclusief electrode. Geschikt voor aquaria tot 1000 liter inhoud. De set wordt geleverd inclusief CO2-fles met voet (inhoud 2000 gram), drukregelaar, CO2 slang, diffusor/Taifun reactor, terugslagventiel, CO2/pH-permanente test, magneetklepventiel (om de CO2-toevoer te stoppen wanneer de lampen uit zijn) en PH-computer.


JBL ProClean Bac (reinigingsbacteriën)

JBL ProClean Bac (reinigingsbacteriën) Deze hele oktobermaand: € 3,95

Gezonde vissen, helder aquariumwater en afbraak van ammonium / ammoniak en nitriet. JBL ProClean Bac ondersteunt de biologische werking van het filter en zorgt voor minder bodemvervuiling.


Dieren Zoetwater

Brachydanio rerio (Zebrabarbeel)

Brachydanio rerio (Zebrabarbeel) Nu 10 voor 10,00

Een heerlijke snelle, actief en duidelijk aanwezige vis uit India. Zebrabarbelen kunnen 4 tot 5 cm lang worden. Deze alleseters lusten nagenoeg al het voer dat ze wordt aangeboden. Een gevarieerd dieet met voldoende voedingsstoffen is natuurlijk wel belangrijk voor de gezondheid. Volwassen vrouwtjes zijn over het algemeen iets groter en ronder dan de mannen. Aangezien het een scholenvis is adviseren we minimaal 8 tot 10 exemplaren bij elkaar te houden. Deze pantsermeerval komt oorspronkelijk voor in Brazilië, Uruguay, Paraguay en Argentinië. Ze kunnen maximaal 7 cm worden, al bereiken ze deze lengte meestal niet in een aquarium. Het zijn makkelijke eters, mits het voer ook de bodem van uw aquarium bereikt.


Danio rerio var. frankei (Luipaarddanio)

Danio rerio var. frankei (Luipaarddanio) Per stuk € 1,30, 5 voor € 5,00

De luipaarddanio zwemt vooral in de bovenste waterlaag, waar hij in schoolverband zich actief voortbeweegt. Ze zijn vriendelijk richting andere vissen en laten planten met rust. De ideale temperatuur ligt tussen de 18 en 25˚C, de pH mag tussen de 6 en 8 liggen. Schuwe vissen kunnen nog wel eens overdonderd worden door deze actievelingen.


Hemigrammus erythrozonus (Vuurneon)

Hemigrammus erythrozonus (Vuurneon) Normaal € 1,40 per stuk, nu 7 voor € 7,50

De vuurneon, de naam zegt het al, krijgt een prachtige, bijna lichtgevende vuurrode streep horizontaal over het lichaam. Het is sterke, opvallende vis die ook geschikt is voor beginnende aquarianen. In het wild komen ze alleen voor in Guyana, maar dankzij een veelvoud aan kwekers komen ze tegenwoordig van over de hele wereld. Deze scholenvis bereikt een maximale lengte van ongeveer 4 cm en is eenvoudig te combineren met andere aquariumbewoners. Kortom een leuk alternatief voor de bekende neon- of kardinaaltetra’s.

Vijverartikelen

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer)

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer) 50% korting!

Het best mogelijke vijvervisvoer met een uitgekiende hoeveelheid proteïnen en vetten per seizoen en vissoort (Neo Index). Dit hoogwaardige voer wordt enkel uit natuurlijke bestanddelen samengesteld. Actie geldt zolang de voorraad strekt.

0
0