Akties Aquaria

Superfish Quadro 70 Pro

Superfish Quadro 70 Pro € 127,50

De  Superfish Quadro 70 Pro is een modern aquarium, ontworpen voor gebruiksgemak. Het geïntegreerde filtersysteem houdt het aquariumwater goed schoon.


Superfish Start 150

Superfish Start 150 € 189,50

Complete en voordelige starterkit met handige accessoires om te starten met een prachtige hobby: het houden van je eigen aquarium! Inhoud: 146 liter, kleur zwart of wit.


Dennerle Nano Scapers Tank 55 l

Dennerle Nano Scapers Tank 55 l € 79,50

Aquarium met de speciale afmetingen voor een bijzondere dieptewerking. Uitgevoerd met gebogen hoeken. Ideaal voor aquascaping en het houden van garnalen. Dit juweeltje zorgt in iedere ruimte voor een bijzondere sfeer.

Producten Zeewater

Colombo Marine Bacto Balls

Colombo Marine Bacto Balls bij aankoop van de Bacto Balls krijgt u een gratis Dispenser t.w.v. € 6,25!

Bactoballs zorgen voor helder en zuiver water, optimale biologie, gezonde koralen en verbeterde poliepexpansie. Daarnaast wordt algengroei geremd en organische verontreiniging afgebroken.


Red Sea Reefer Skimmer 900

Red Sea Reefer Skimmer 900 Deze maand € 429,50

Een skimmer die hoge prestaties geeft, super stil is en ook nog eens geweldige specificaties heeft die het dagelijks gebruik nog makkelijker maakt.


JBL ProTemp Cooler x200 en x300 Gen 2

JBL ProTemp Cooler x200 en x300 Gen 2 JBL ProTemp Cooler x200 Gen 2 € 39,50 JBL ProTemp Cooler x300 Gen 2 € 49,50

Met deze aquariumventilatoren van JBL houd je je aquariumtemperatuur ook in de zomer beter onder controle. Door de verdamping van het warmere oppervlaktewater daalt de watertemperatuur 2 tot 4° C. De JBL ProTemp Cooler x200 is geschikt voor aquaria tot 200 liter inhoud, de JBL ProTemp Cooler x300 is geschikt voor aquaria tot 300 liter inhoud.


Dieren Zeewater

Lysmata amboinensis (Poetsgarnaal)

Lysmata amboinensis (Poetsgarnaal) Nu 2 voor € 39,50

Poetsgarnalen zitten vaak ‘zwaaiend’ op een steen te wachten tot een vis voorbij komt om zich te laten ontdoen van parasieten. Ze helpen dus de vissen gezond te blijven, ziektes voorkomen kunnen ze echter niet. Mits er zich geen grote veranderen in de watersamenstelling voordoen (wen deze garnalen dus altijd voorzichtig over), zijn het sterke dieren.


Tectus fenestratus (turboslak)

Tectus fenestratus (turboslak) 2 voor € 8,00

Deze schoonmakers kom je in de natuur tot op 5 meter diepte tegen op rotsachtige kusten. Het zijn zeer actieve grazers met een voorliefde voor grote hoeveelheden algen, wat ze een populaire aanvulling maakt in het rifaquarium.  Het juiste aantal bewoners voor een aquarium is afhankelijk van de grootte van het aquarium en de beschikbare hoeveelheid voer. Wen ze bij voorkeur over via de druppelmethode, slakken zijn namelijk gevoelig voor schommelingen in de waterchemie en temperatuur.


Tripneustes gratilla  (Zee-egel)

Tripneustes gratilla (Zee-egel) € 29,50

Een van de mooiere soorten zee-egels die ook nog eens nuttig is. Hij eet namelijk vuil en algen uit het aquarium. Hij is er zelfs zo dol op, dat hij zijn stekels ermee ‘versiert’. De kleuren van de egels zelf kunnen sterk verschillen. Hij kan tot maximaal 12 cm groot worden, maar gemiddeld worden ze niet veel groter dan 8 tot 9 cm.


Producten Zoetwater

Stendker Granulaat

Stendker Granulaat 140 gram voor € 13,95

Het originele korrelvoer uit de Stendker discuskweek! Hoogwaardig, uitgebreid getest discusvoer. Naast belangrijke vitamines (A,C,D3,E) en sporenelementen bevatten de korrels ook probiotische componenten om de spijsvertering en daarmee de gezondheid van de dieren effectief te bevorderen. Inhoud 140 gram. 


Superfish Retro LED Color

Superfish Retro LED Color Deze maand 20% korting op de laatste modellen/maten

Ledlamp met een roze/rode teint voor extra kleur in je aquarium en ter vervanging van TL-verlichting (T5 of T8). Past perfect in het huidige armatuur, zelfs wanneer de huidige lampen niet meer functioneren. Deze lampen hebben namelijk hun eigen stroomvoorziening/stekker. Zolang de voorraad strekt!


JBL CristalProfi e1902 greenline

JBL CristalProfi e1902 greenline Nu € 249,50

Geruisloos buitenfilter voor aquaria van 200 tot 800 liter (120 – 150 cm breed). Compleet en klaar voor gebruik. Met snelstartknop voor het aanzuigen en ontluchten van het filter.

 

 

 

Dieren Zoetwater

Danio rerio gold long fin (Sluierdanio goudkleur)

Danio rerio gold long fin (Sluierdanio goudkleur) € 2,95 per stuk, nu 6 voor € 14,50

Een heerlijke snelle, actief en duidelijk aanwezige vis uit India. Zebrabarbelen kunnen 4 tot 5 cm lang worden. Deze alleseters lusten nagenoeg al het voer dat ze wordt aangeboden. Een gevarieerd dieet met voldoende voedingsstoffen is natuurlijk wel belangrijk voor de gezondheid. Volwassen vrouwtjes zijn over het algemeen iets groter en ronder dan de mannen. Deze variant is gekweekt in de kleur goud, met extra mooie lange vinnen.    


Puntius titteya (Sherrybarbeel)

Puntius titteya (Sherrybarbeel) € 2,50 per stuk -> nu 6 voor € 12,50

De Sherrybarbeel komt van nature alleen voor in Sri Lanka. Hier leven ze meestal in stilstaand water dat tussen de 20 en 27˚C warm is. Sherrybarbelen zijn makkelijke eters die naast droogvoer ook levend en diepvriesvoer zeer weten te waarderen. Ook wat de pH-warde betreft zijn niet veeleisend, deze mag namelijk tussen de 6 en 8 liggen. De mannetjes krijgen een mooie diepe rode kleur, vrouwtjes blijven oranje/bruin.


Hyphessobrycon flammeus (Rode rio)

Hyphessobrycon flammeus (Rode rio) Normaal 1,95 per stuk -> nu 6 voor € 10,00

De Rode rio is een vriendelijke scholenvis die gehouden kan worden in aquaria vanaf 50 liter inhoud. Deze gekweekte vis kan een pH-waarde tolereren tussen de 5 en 7,5 en een temperatuur tussen de 20 en 28 ˚C. Naast droogvoer kan je ze af en toe verwennen met levend of diepvriesvoer. De Rode rio kan tot 2,5 cm lang worden.0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop