Akties Aquaria

Superfish Scaper 90

Superfish Scaper 90 Deze maand € 144,50

Dit aquarium is speciaal ontworpen voor de aquascapers onder ons. Het aquarium is gemaakt van extra helder glas (Crystal Clear-glas). Het aquarium wordt geleverd inclusief verlichting hang-on filter, vloeibare plantenmest, CO2-alternatief (carbo), onderlegfoam en achtergrondposter. Afmeting: 60 x 40 x 38 cm, inhoud 90 liter.


Superfish Home 65

Superfish Home 65 Deze maand € 144,50

Modern aquarium met ingebouwd filter, filtermateriaal, afdekplaat en energiezuinige, dimbare Ledverlichting met afstandsbediening. Eenvoudig te installeren, inhoud 60 liter. Leverbaar in zwart en wit.


Superfish Home 45

Superfish Home 45 Deze maand voor € 114,50

Eenvoudig te installeren aquarium met 40 liter inhoud,  met blauwe en witten ledverlichting.  Doordat de lamp pas na 30 seconden op volle sterkte brandt, wordt automatisch een natuurlijke zonsopgang gesimuleerd. Ook geschikt voor aquascaping. Kleur: zwart of wit.

Producten Zeewater

RowaPhos

RowaPhos 10% korting op alle verpakkingseenheden

Dé manier om af te rekenen met fosfaten en silicaten in water. Dit product is eigenlijk ontworpen voor grote professionele waterzuiveringsinstallaties. Het werkt op basis van ijzerhydroxide, maar geeft geen ijzer, silicaat of fosfaat terug aan het water.


Microbe-lift Special Blend

Microbe-lift Special Blend Nu voor € 21,95

Volledig bacteriënpreparaat voor zee en zoetwater. De bacteriën zorgen voor een snellere afbraak van afval, verminderen ammonium, nitriet en nitraat en zetten stikstof en zwavel om. U kunt dit bacteriënpreparaat direct in uw aquarium of via uw filter toevoegen. De voordelen van dit product zijn:

  • Minder afval
  • Stabiele biologische kringloop
  • Laat minder aangename geuren verdwijnen
  • Betere groei en opname voedingsstoffen door planten en koralen
  • Zorgt voor kristalhelder water

Inhoud 473 ml, geschikt om gedurende 42 weken te gebruiken in een aquarium van 300 liter.


Red Sea Reef Energy AB+ Plus

Red Sea Reef Energy AB+ Plus

Het alles in één superfood voor koralen! Zorgt voor het extra mooi openstaan van de koraalpoliepen, betere en snellere groei (15%), meer weerstand en fellere kleuren! Eenvoudig toe te dienen met een doseerapparaat. Kan na opening tot wel een week buiten de koelkast bewaard worden. En dit zonder dat de werking minder wordt.

Inhoud 500 ml: nu voor € 19,95
Inhoud 1000 ml: nu voor € 29,95
Inhoud 5000 ml: nu voor € 112,95

Dieren Zeewater

Pterapogon kauderni (Juweel kardinaalbaars)

Pterapogon kauderni (Juweel kardinaalbaars) Nu voor € 27,50

Vreedzame, eenvoudig te houden vis. De Juweel kardinaalbaars kan in kleinere aquaria het beste als koppel worden gehouden. In aquaria vanaf 300 liter, kunnen ze ook groepsgewijs worden gehouden. Eenmaal gewend aan droogvoer zijn het eenvoudige eters. Geef ze af en toe wel kleine kreeftachtige (bijvoorbeeld artemia of mysis) aangezien dit hun natuurlijke voedingsbron is.


Halichoerus Chrysus (Gele lipvis)

Halichoerus Chrysus (Gele lipvis) Nu voor € 27,50

Deze lipvis eet met de pot mee (zoals kreefteneieren, artemia en mysis) en pakt af en toe ook nog wel eens een planaria of kleine borstelworm. De Gele of Citroen Lipvis wordt ongeveer 12 cm lang en eenmaal gewend in het aquarium, een echte aanwinst. Deze vissen komen niet aan het koraal, Deze vissen hebben een dikke zandbodem nodig om in te slapen en te schuilen als ze zich bedreigd voelen.


Alle steenkoralen (Keus uit alle soorten, modellen, maten en kleuren)

Alle steenkoralen (Keus uit alle soorten, modellen, maten en kleuren)

4 halen, 3 betalen (Het kortingspercentage wordt berekend over het voordeligste koraal)


Producten Zoetwater

JBL ProFlora CO2 pH Sensor Set

JBL ProFlora CO2 pH Sensor Set Nu voor € 74,50

Goede, robuuste elektrode voor de JBL pH-Control en andere pH-meet- en regelapparatuur met BNC-connector. Inclusief kalibreervloeistoffen en gedestilleerd water.


Nitrate Remover 3 in 1

Nitrate Remover 3 in 1 Nu voor € 23,95

Dit product werwijdert nitraat uit aquariumwater op basis van ionenwisseling. Geschikt voor alle zoetwateraquaria. Draagt bij aan gezondere en mooiere aquariumvissen.  

 


JBL Novobel Navulverpakking

JBL Novobel Navulverpakking Nu voor € 6,95

NovoBel is het basisvlokvoer van JBL. Het is vrij van vismeel, vertroebelt het water niet, is voedzaam, licht verteerbaar en wordt samengesteld uit 50(!) bestanddelen. Deze navulverpakking heeft 750 ml inhoud en past precies in de bus van 1 liter.

Dieren Zoetwater

Pristella maxillaris (Stervlekzalm / Indiaantje)

Pristella maxillaris (Stervlekzalm / Indiaantje) 6 voor € 9,50

Deze vissen komen van professionele kwekers, maar van nature komen ze uit Venezuela, Guyana, Suriname, Frans Guiana of Noord Brazilië. Dit visje is een ideale bewoner voor het gezelschapsaquarium. Ze worden tot 4,5 cm lang en kunnen worden gehouden in aquaria vanaf 50 liter inhoud. Vrouwtjes worden iets groter en ronder dan mannetjes.  


Hyphessobrycon columbianus (Roodstaartzalm)

Hyphessobrycon columbianus (Roodstaartzalm) 5 voor € 11,50

De Sherrybarbeel komt van nature alleen voor in Sri Lanka. Hier leven ze meestal in stilstaand water dat tussen de 20 en 27˚C warm is. Sherrybarbelen zijn makkelijke eters die naast droogvoer ook levend en diepvriesvoer zeer weten te waarderen. Ook wat de pH-warde betreft zijn niet veeleisend, deze mag namelijk tussen de 6 en 8 liggen. De mannetjes krijgen een mooie diepe rode kleur, vrouwtjes blijven oranje/bruin.


Gymnocorymbus ternetzi (Rouwtetra)

Gymnocorymbus ternetzi (Rouwtetra) 5 voor € 14,50

Een vis die in het wild voorkomt in Brazilië, Bolivia en Argentina. De rouwtetra is een sterke vis die tot maximaal 6 cm lang kan worden en bij voorkeur gehouden wordt in aquaria vanaf 70 liter inhoud. Ze combineren goed met de meeste gezelschapsvissen. Wanneer je ze in een school houdt van minimaal 6 tot 8 stuks zijn ze over het algemeen vriendelijk naar medebewoners. Let wel op met hele kleine garnaaltjes en visjes.

0