Akties Aquaria

Biorb aquaria

Biorb aquaria Nu op alle op voorraad zijnde modellen 15% korting!

Biorb aquariums zijn uniek in design en gebruiksgemak. Een prachtig pronkstuk op kantoor, in de huiskamer, keuken of kinderkamer. Door het luchtliftsysteem creëer je in een compacte ruimte een optimaal biologisch evenwicht voor alle onderwaterbewoners.

Superfish Home 60

Superfish Home 60 Complete set nu voor € 115,00

Aquariumdesign in optima forma met LED verlichting! Eenvoudig te installeren en onderhouden. Inclusief verlichting en filter. Kleur: wit of zwart ,afmeting 47 x 25 x 42,5 cm.


Superfish Home 80

Superfish Home 80 Complete set nu voor € 150,00

Aquariumdesign in optima forma met LED verlichting! Eenvoudig te installeren en onderhouden. Inclusief verlichting en filter. Kleur: wit of zwart ,afmeting 65 x 31 x 56 cm.

Akties Zeewater

JBL Testlab Marin

JBL Testlab Marin € 85,00

Professioneel testlaboratorium voor veilige en goede analyse van alle belangrijke waarden van het water in het zeewateraquarium (pH, KH, NH4, NO2, NO3, O2, Mg, Ca, Cu, SiO2 en PO4). Inclusief overzichten voor kleurvergelijking, glazen testbuisjes, twee spuiten, thermometer, balpen, tabellen om uw resultaten te noteren en uitgebreide instructies.


Red Sea Coral Pro Salt, zak 22 kg

Red Sea Coral Pro Salt, zak 22 kg € 72,50

Speciaal ontworpen voor het rifaquarium. Door de toevoeging van extra mineralen als calcium, magnesium carbonaten & bicarbonaten helpt dit natuurlijke zout bij het sneller laten groeien van koralen. Ideaal dus voor het mooi uit laten groeien, of kweken, van harde koralen. Nitraat- en fosfaatvrij.


JBL TraceMarin 1,2,3

JBL TraceMarin 1,2,3 Samen voor € 45,00

Totaalpakket voor de professionele verzorging van rifaquaria. Dankzij jarenlange metingen en beproevingen is TraceMarin de optimale verzorgingslijn voor alle rifkoralen, zachte koralen, kalkwieren, schelpen en andere ongewervelde dieren. Voor de beste resultaten adviseren wij om TraceMarin 1, 2 en 3 altijd gecombineerd toe te dienen.
Inhoud: 500 ml per fles, geschikt voor 7000 liter zeewater.

• TraceMarin 1: Strontiumsupplement voor zeeaquaria met barium en kobalt.
• TraceMarin 2: Jodiumsupplement voor zeeaquaria met fluor, boor en chroom.
• TraceMarin 3: Sporenelementen voor zeeaquaria met 16 sporenelementen waaronder mangaan, zink, ijzer, nikkel, molybdeen, vanadium en rubidium.

Dieren Zeewater

Trochis histrio (Turboslak)

Trochis histrio (Turboslak) 2 voor € 5,00

Turboslakken dol op algen en relatief makkelijk houdbaar, sterk en vriendelijk naar andere rifbewoners . Dit maakt ze tot populaire en vaste leden van de schoonmaakploeg van een zeeaquarium. Voor meer informatie over deze nuttige dieren, lees de blog van Janine!


Condylactis gigantea (Anemoon)

Condylactis gigantea (Anemoon) Nu € 25,00

Deze Caribische anemoon is een echte carnivoor. Je kan ze voeren met spiering, mosselen, garnalen en zoöplankton.


Juffers (alle soorten)

Juffers (alle soorten) Dubbele punten op je klantenpas!

Juffers kunnen een leuke aanwinst zijn voor je aquarium. Het zijn sterke vissen die tegen een stootje kunnen, maar er zelf ook wel eens eentje uit willen delen. Naarmate de leeftijd van de vis toeneemt, wordt hij minder tolerant naar andere en nieuwe bewoners. Chrysiptera parasema, Chromis viridis en Chromis caerulea zijn voorbeelden van juffers die soms wat minder temperamentvol kunnen zijn.

Producten Zoetwater

Superfish Easy Plants

Superfish Easy Plants 15% korting!

Het decoratieve alternatief voor echte planten. Gemaakt van hoogwaardige, gifvrije materialen. Voorzien van versteviging aan de onderkant, waardoor ze zelf zinkend zijn. Eenvoudig schoon te spoelen met kraanwater.


Voederzeefje

Voederzeefje Gratis

Bij aanschaf van diepvriesvoer ter waarde van € 10,00 ontvang je een gratis voerderzeefje ter waarde van € 2,70. Dit voederzeefje voorkomt dat diepvries- (of levend) voer te snel door het filter wordt opgenomen, of het water vervuilt.


JBL Artemioset

JBL Artemioset Deze maand: € 45,00

Compleet kweekapparaat met staander en luchtpomp en 1,8 m luchtslang. Dankzij de trechtervorm zijn de naupliën voortdurend in beweging en zeer eenvoudig af te tappen. De houder beschikt aan de zijkant over bajonettenclips waardoor meerdere houders met elkaar verbonden kunnen worden. Deze set bevat alle nodige apparatuur (exclusief de mix) voor de kweek van Artemia.

Dieren Zoetwater

Puntius titteya (Sherrybarbeel)

Puntius titteya (Sherrybarbeel) Per stuk € 1,50 - 5 voor € 5,00

De Sherrybarbeel komt van nature alleen voor in Sri Lanka. Hier leven ze meestal in stilstaand water dat tussen de 20 en 27˚C warm is. Sherrybarbelen zijn makkelijke eters die naast droogvoer ook levend en diepvriesvoer zeer weten te waarderen. Ook wat de pH-warde betreft zijn niet veeleisend, deze mag namelijk tussen de 6 en 8 liggen. De mannetjes krijgen een mooie diepe rode kleur, vrouwtjes blijven oranje/bruin.


Corydoras paleatus albino (Pantsermeerval)

Corydoras paleatus albino (Pantsermeerval) Per stuk € 2,50 - 6 voor € 12,00

Deze pantsermeerval komt oorspronkelijk uit Brazilië, Uruguay, Paraguay en Argentinië. Ze kunnen maximaal 7 cm worden, al bereiken ze deze lengte meestal niet in een aquarium. Het zijn makkelijke eters, mits het voer ook de bodem van het aquarium bereikt. Dit is een albinovariant van de natuurlijke grijs gespikkelde soort.


Corydoras paleatus (Pantsermeerval)

Corydoras paleatus (Pantsermeerval) Per stuk € 2,60 - 5 voor € 9,50

Deze pantsermeerval komt oorspronkelijk voor in Brazilië, Uruguay, Paraguay en Argentinië. Ze kunnen maximaal 7 cm worden, al bereiken ze deze lengte meestal niet in een aquarium. Het zijn makkelijke eters, mits het voer ook de bodem van uw aquarium bereikt.

Vijverartikelen

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer)

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer) 50% korting!

Het best mogelijke vijvervisvoer met een uitgekiende hoeveelheid proteïnen en vetten per seizoen en vissoort (Neo Index). Dit hoogwaardige voer wordt enkel uit natuurlijke bestanddelen samengesteld. Actie geldt zolang de voorraad strekt.