Akties Aquaria

Superfish Scaper 90

Superfish Scaper 90 Complete set voor € 154,50

Dit aquarium is speciaal ontworpen voor de aquascapers onder ons. Het aquarium is gemaakt van extra helder glas (Crystal Clear-glas). Het aquarium wordt geleverd inclusief verlichting hang-on filter, vloeibare plantenmest, CO2-alternatief (carbo), onderlegfoam en achtergrondposter. Afmeting: 60 x 40 x 38 cm, inhoud 90 liter.


Superfish Qubiq 60 Pro Wit

Superfish Qubiq 60 Pro Wit Deze maand € 109,50

Compact, modern aquarium met zuinige dimbare LED-verlichting, modern filter en glazen dekruit. Afmeting 40 x 40 x 50,8 cm, 60 liter inhoud, kleur wit.


Ferplast Dubai 100

Ferplast Dubai 100 Nu voor € 350,00

Compleet aquarium inclusief meubel, verlichting met reflectoren, intern filter en timer. Afmetingen aquarium: 101x41x53 cm, 2 x 39 Watt verlichting, Bluewave 05 intern filter met pomp en 150 Watt verwarming. Kleur wit.

Producten Zeewater

Aqua Medic T Controller Twin

Aqua Medic T Controller Twin Deze maand € 64,50

Aansturing voor verwarming of een koelsysteem voor het aquarium. Op de dubbele contactdoos kan een verwarmingselement en een aquarium koeler worden ingeschakeld.


Watertesten van Colombo

Watertesten van Colombo 10% korting

Met Colombo druppeltesten meet je zeer nauwkeurig de waterwaardes van je zeeaquarium. Inclusief testtubes, instructies en kleurenkaart voor het eenvoudig testen van waterwaarden.


Aqua Medic Arctic Breeze

Aqua Medic Arctic Breeze 2-pack voor € 42,50 / 4-pack voor € 69,50 / 6-pack voor € 84,50

Spatwaterdichte ventilator om het aquariumwater te verkoelen door middel van verdamping. De ventilatoren verlagen de watertemperatuur met ongeveer 2 tot 4 °C. De behuizing is gemaakt van kunststof en bedekt met een laagje aluminium. De hoogwaardige, kogelgelagerde en koolborstelvrije motoren waarborgen een lange levensduur. Niet onbelangrijk, ze produceren ook weinig geluid. Door de 12 V laagspanning met een regelbare weerstand kan het koelen aan de watertemperatuur aangepast worden. Leverbaar in een uitvoering: met 2, 4 of 6 ventilators.

Dieren Zeewater

Lysmata debelius (Bloedgarnaal)

Lysmata debelius (Bloedgarnaal) 2 voor € 65,00

Prachtige rode garnaal die nog reefsafe is ook. Deze opruimer zoekt zijn eten door het hele aquarium en eet wanneer hij hier zin in heeft ook met de pot mee. Mysis, artemia, kreefteneieren, droogvoer, het staat allemaal op zijn menu. In de natuur komt hij voor in de Indische Oceaan. Bloedgarnalen kunnen tot ongeveer 8 cm lang worden. Van deze vreedzame rifbewoner wordt ook wel eens gezegd dat hij parasieten (zoals witte stip) van vissen af kan eten.


Salarias fasciatus (Algetende blenny)

Salarias fasciatus (Algetende blenny) Nu € 20,00

Deze fanatieke algeneter wordt ook wel ‘Henkie’ of ‘Grasmaaier’ genoemd. Soms accepteren ze vervangend voer, maar de voorkeur zal altijd uitgaan naar algen. Probeer dus altijd wat algen voor ze achter de hand te houden. Plaats nooit meer dan één van deze vissen in je aquarium, ze reageren namelijk agressief op voedselconcurrenten als soortgenoten of borsteltanddoktersvissen. Al zijn ze niet erg kleurrijk, met hun nieuwsgierige karakter en eigenwijze houding, zijn ze een leuke en nuttige aanvulling in je aquarium.


Nemateleotris decora (Decora pijlvis)

Nemateleotris decora (Decora pijlvis) 2 voor € 60,00

Een prachtig gekleurde vis die redelijk eenvoudig te houden is in dichte aquaria. Voor aquaria zonder afdekking bovenop is hij minder geschikt, het is namelijk een goede springer. Deze pijlvissen zijn echte carnivoren en dol op artemia, mysis en fijnere krill. Het overwennen op droogvoer gaat over het algemeen redelijk makkelijk. Meestal worden ze als koppel of als groep gehouden. Ze zijn reefsafe en vriendelijk naar zowel andere soorten, als soortgenoten. De maximale lengte van deze vissen is ongeveer 8 cm.

Producten Zoetwater

Aquariumplanten van Tropica

Aquariumplanten van Tropica Alleen deze maand: dubbele spaarpunten op je spaarkaart bij aankoop in de winkel.

Tropica is wereldmarktleider op het gebied van kwalitatief hoogstaande aquariumplanten. In hun kwekerij in Denemarken ontwikkelen en kweken ze de beste aquariumplanten ter wereld. Bijna alle soorten uit het assortiment van deze vooraanstaande leverancier hebben wij op voorraad. Deze voorraad wordt wekelijks aangevuld met een nieuwe levering verse planten.

 


ProCristal i30 binnenfilter

ProCristal i30 binnenfilter € 17,50!

Binnenfilter voor aquaria van 10 tot 40 liter, veilig voor garnalen en jongbroed. Wateruitloop is in elke gewenste positie te draaien, wordt geleverd inclusief één Super-Clear filterpatroon en diffusor voor extra zuurstof. Dit filter kan ook liggend worden geplaatst en worden uitgebreid (tot minimaal dubbele capaciteit). Energiezuinig (3,5 Watt) en krachtig (200 l/u), compact model (afmeting: L 7,6 x B 4,1 x H 12,0 cm).


Aqua Medic Arctic Breeze

Aqua Medic Arctic Breeze 2-pack voor € 42,50 / 4-pack voor € 69,50 / 6-pack voor € 84,50

Spatwaterdichte ventilator om het aquariumwater te verkoelen door middel van verdamping. De ventilatoren verlagen de watertemperatuur met ongeveer 2 tot 4 °C. De behuizing is gemaakt van kunststof en bedekt met een laagje aluminium. De hoogwaardige, kogelgelagerde en koolborstelvrije motoren waarborgen een lange levensduur. Niet onbelangrijk, ze produceren ook weinig geluid. Door de 12 V laagspanning met een regelbare weerstand kan het koelen aan de watertemperatuur aangepast worden. Leverbaar in een uitvoering: met 2, 4 of 6 ventilators.

Dieren Zoetwater

Caridina cf. cantonensis Taiwan Bee Blue Bolt (Dwerggarnaal)

Caridina cf. cantonensis Taiwan Bee Blue Bolt (Dwerggarnaal) Normaal 6,35 per stuk, nu 10 voor € 55,00

Deze garnalensoort leeft in kolonies en je houdt ze dus bij voorkeur in groepen van 10 exemplaren of meer. Ze leven op zacht water. Gebruik dus een ph-verlagende bodem en/of osmosewater in je aquarium. Je kan de GH eventueel weer ophogen met Bee-salt van Dennerle. KH 0-2, PH 6 tot 6,5, GH 3-6


Paracheirodon axelrodi (Kardinaaltetra jong/klein)

Paracheirodon axelrodi (Kardinaaltetra jong/klein) 15 voor € 10,00

Eén van de bekendste tropische vissen die we in aquaria houden. Waar de rode streep bij de neontetra tot halverwege de buik loopt, loopt deze bij de kardinaaltetra van kop tot staart. In het wild zwemt de kardinaaltetra in langzaam stromend water in de bossen van Brazilië en Venezuela. In de natuur worden ze veelal niet ouder dan een jaar, maar in gevangenschap kunnen ze veel ouder worden. De maximale lengte varieert tussen de 2 en 3,5 cm. Vrouwtjes worden iets groter en ronder dan de mannen.


Hemigrammus erythrozonus (Vuurneon)

Hemigrammus erythrozonus (Vuurneon) Normaal € 1,40 per stuk, nu 7 voor € 7,50

De vuurneon, de naam zegt het al, krijgt een prachtige, bijna lichtgevende vuurrode streep horizontaal over het lichaam. Het is sterke, opvallende vis die ook geschikt is voor beginnende aquarianen. In het wild komen ze alleen voor in Guyana, maar dankzij een veelvoud aan kwekers komen ze tegenwoordig van over de hele wereld. Deze scholenvis bereikt een maximale lengte van ongeveer 4 cm en is eenvoudig te combineren met andere aquariumbewoners. Kortom een leuk alternatief voor de bekende neon- of kardinaaltetra’s.

0
0