Akties Aquaria

Superfish Start 50 Tropical Kit

Superfish Start 50 Tropical Kit Complete set deze maand € 67,50

Complete en voordelige starterkit met handige accessoires om te starten met een prachtige hobby: het houden van een aquarium! Inhoud: 50 liter. Afmeting: 48 x 28 x 42 cm. Met Led-verlichting, binnenfilter, voer, waterbereidingsmiddel, opstart bacteriën, verwarming, thermometer, visnet en handleiding. Leverbaar in wit en zwart.


Superfish QubiQ 30 pro

Superfish QubiQ 30 pro Deze maand € 71,95

Vierkant, compact aquarium met 30 liter inhoud. Met modern filtersysteem en hoogwaardige LED-verlichting. Veilig voor garnalen dankzij speciaal roostertje voor het filter.


Superfish Home 45

Superfish Home 45 Deze maand voor € 109,50

Eenvoudig te installeren aquarium met 40 liter inhoud,  met blauwe en witten ledverlichting.  Doordat de lamp pas na 30 seconden op volle sterkte brandt, wordt automatisch een natuurlijke zonsopgang gesimuleerd. Ook geschikt voor aquascaping. Kleur: zwart of wit.

Producten Zeewater

Aqua Medic Evo 1000

Aqua Medic Evo 1000 Deze maand voor € 174,50

De Aqua Medic EVO 1000 kan nat, droog en als hang-on eiwitafschuimer worden geïnstalleerd. Gebruik je hem als hang-on, dan wordt alleen de venturi pomp in het aquarium geplaastst. Deze skimmer is geschikt voor aquaria tot 500 liter inhoud en wordt geleverd inclusief pomp en controller.


Maxspect Nano-Tech Bio-Block

Maxspect Nano-Tech Bio-Block Nu voor € 26,95

Verhoogt de biologische filtering door extra veel aanhechting van bacteriën. Elke blok bestaat  ontelbaar veel kleine parels met open structuur voor de aanmaak van bacteriële kolonies. Zou je de blokken uitstrijken, dan bestrijkt één Bio-Block en oppervlakte van 1.080 M². Deze technologie is afkomstig uit de afvalwaterzuiveringsindustrie, Maxspect heeft deze bewezen technologie nu ook beschikbaar gemaakt voor aquaria!


Diepvriesvoer

Diepvriesvoer Deze maand: dubbele spaarpunten op alle soorten diepvriesvoer!

Diepvriesvoer is vers voer dat zeer snel is ingevroren en daardoor zijn hoge voedingswaarde behoudt. Daarnaast is het langer houdbaar dan levend voer en  bevat het geen parasieten. Ontdooi diepvriesvoer in een bakje koud water (anders verander je de eiwitstructuur van het voer) en spoel het uit om fosfaten en nitraten te verwijderen. Nu kan je preparaten zoals knoflookextract en/of vitaminen toevoegen en je vissen lekker laten smullen.

Dieren Zeewater

Lysmata amboinensis S (Poetsgarnaal S)

Lysmata amboinensis S (Poetsgarnaal S) 2 voor € 39,50

Poetsgarnalen zitten vaak ‘zwaaiend’ op een steen te wachten tot een vis voorbij komt om zich te laten ontdoen van parasieten. Ze helpen dus de vissen gezond te blijven, ziektes voorkomen kunnen ze echter niet. Mits er zich geen grote veranderen in de watersamenstelling voordoen (wen deze garnalen dus altijd voorzichtig over), zijn het sterke dieren.


Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester)

Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester) 2 voor € 30,00

Een welkome aanvulling voor bijna ieder zeewateraquarium. Deze zeesterren leven namelijk van afval en voerresten op in de aquariumbodem. Het zijn dus goede opruimers die ook nog eens redelijk makkelijk houdbaar zijn. Ze bereiken een maximale doorsnede van ongeveer 15 cm. Mocht een zeester een poot verliezen, dan groeit deze overigens vanzelf weer aan. 


Sphaeramia nematoptera (Pyjama kardinaalbaars)

Sphaeramia nematoptera (Pyjama kardinaalbaars) 2 voor € 30,00

Rustige scholenvis die eenvoudig te houden is en niet al te hoge eisen stelt. Is in natuur nachtactief maar wordt in een aquarium snel dagactief.


Producten Zoetwater

JBL CristalProfi e702 greenline

JBL CristalProfi e702 greenline Deze maand € 99,50

Geruisloos buitenfilter voor aquaria van 60 tot 200 liter (60 – 100 cm breed). Compleet en klaar voor gebruik. Met snelstartknop voor het aanzuigen en ontluchten van het filter.


JBL Filterboost

JBL Filterboost Nu 2 voor € 8,00

Verlengt de periode tussen filterreinigingen. Geen verstopping van het filtermateriaal. Met bacteriën geactiveerd granulaat: voldoende voor een filtervolume van 5 – 6 liter.

 

 


Diepvriesvoer

Diepvriesvoer Deze maand: Dubbele spaarpunten!

Diepvriesvoer is vers voer dat zeer snel is ingevroren en daardoor zijn hoge voedingswaarde behoudt. Daarnaast is het langer houdbaar dan levend voer, bevat het gegarandeerd geen parasieten. Ontdooi diepvriesvoer in een bakje koud water (anders verander je de eiwitstructuur van het voer) en spoel het uit om fosfaten en nitraten te verwijderen. Nu kan je preparaten zoals knoflookextract en/of vitaminen toevoegen en je vissen lekker laten smullen!

Dieren Zoetwater

Caridina cf. cantonensis Crystal red (Dwerggarnaal)

Caridina cf. cantonensis Crystal red (Dwerggarnaal) Per stuk € 7,95 nu 10 voor € 59,00

Deze rood-wit gestreepte dwerggarnaal is een natuurlijke kleurmutatie van de bijengarnaal (Caridina serrata var. Bee). Van oorsprong komt deze garnaal uit Zuid-China en Hong Kong. Deze diertjes worden en 2,5 tot 3 cm lang. De vrouwtjes worden over het algemeen iets groter en voller dan de mannetjes, ook is het onderlichaam van de vrouw iets meer gebogen. Voor het houden van deze garnalen is het belangrijk dat het water niet te veel nitraat (NO3) bevat en vrij is van koper (Cu) en nitriet (NO2). De pH-waarde ligt bij voorkeur tussen de 5,5 en 6,8.


Hyphessobrycon flammeus (Rode rio)

Hyphessobrycon flammeus (Rode rio) Normaal 1,95 per stuk -> nu 6 voor € 9,00

De Rode rio is een vriendelijke scholenvis die gehouden kan worden in aquaria vanaf 50 liter inhoud. Deze gekweekte vis kan een pH-waarde tolereren tussen de 5 en 7,5 en een temperatuur tussen de 20 en 28 ˚C. Naast droogvoer kan je ze af en toe verwennen met levend of diepvriesvoer. De Rode rio kan tot 2,5 cm lang worden.


Hyphessobrycon pulchripinnis (Citroentetra)

Hyphessobrycon pulchripinnis (Citroentetra) Normaal € 2,60 per stuk, nu 6 voor € 12,50

De Citroentetra komt oorspronkelijk uit Brazilië en kan tot maximaal 4 cm lang worden. Het vriendelijke karakter maakt deze vis uitermate geschikt voor het gezelschapsaquarium. Het is een echte omnivoor die zowel droog-, groen, levend, als diepriesvoer accepteert.

0