Akties Aquaria

Dennerle Marinus Cube 60

Dennerle Marinus Cube 60 Complete set nu voor € 229,50

Complete set voor het verantwoord opzetten van een zeewateraquarium (inhoud 60 liter). Met gebogen hoeken aan de voorzijde. De Cube bevat alles, behalve water en de dierenbezetting. Inhoud: ReefLight 24 W, Bio-Circulator 4in1, Nano ThermoConstant 25°C 50 Watt, Reef Sand 4 kg, ReefSalt 2 kg, densitometer, Bodembeschermingsplaat, Afdekplaat, Zwarte achterwandfolie, Veiligheidsonderlegger, Reef Elements, Probe CrustaGran Marinus, Probe NanoGran Marinus en Probe Nano Marinus CoralActiv.

Oase Highline 200

Oase Highline 200 Nu voor slechts € 850,00

Strak, modern en toch tijdloos designaquarium. Een juweel van een aquarium met meubel, gemaakt uit enkel hoogwaardige materialen, inclusief daylight LED. De onderkast is voorzien van een uitrekbare legplank voor het externe filter (niet inbegrepen).
Inhoud 202 liter
Afmeting aquarium: 90x50x49cm
Afmeting inclusief meubel: 90x50x125cm


Juwel Vision 180 (T5)

Juwel Vision 180 (T5) € 335,00

De gebogen voorruit van dit aquarium creëert optisch extra diepte. Inclusief filter, pomp, verwarming, T5-verlichting en onderkast. Kleur: wit. Afmetingen: 92 x 41 x 55 cm. Inhoud: circa 180 liter.

Akties Zeewater

Colombo zeewatertesten

Colombo zeewatertesten Deze maand 10% korting

Met Colombo druppeltesten meet je zeer nauwkeurig de waterwaardes van je zeeaquarium. Inclusief testtubes, instructies en kleurenkaart voor het eenvoudig testen van waterwaarden.


Aqua Medic Arctic Breeze

Aqua Medic Arctic Breeze 2-pack € 42,50, 4-pack € 69,50, 6-pack € 84,50

Spatwaterdichte ventilator om het aquariumwater te verkoelen door middel van verdamping. De ventilatoren verlagen de watertemperatuur met ongeveer 2 tot 4 °C.
De behuizing is gemaakt van kunststof en bedekt met een laagje aluminium. De hoogwaardige, kogelgelagerde en koolborstelvrije motoren waarborgen een lange levensduur. Niet onbelangrijk, ze produceren ook weinig geluid. Door de 12 V laagspanning met een regelbare weerstand kan het koelen aan de watertemperatuur aangepast worden.


Coralbox wifi dosing pump

Coralbox wifi dosing pump Nu voor € 169,50

Vier kanaals Wi-Fi doseerpomp, welke je eenvoudig aantuurt met een app via je smartphone. Voorzien van een stevige aluminium behuizing. Geeft zelfs via je telefoon een seintje wanneer de flessen bijna leeg zijn (op basis van berekening). Nauwkeurig tot 0.01 ml.

Dieren Zeewater

Chromis viridis (Groene juffer, jonge exemplaren)

Chromis viridis (Groene juffer, jonge exemplaren) 2 voor € 10,00

De groene juffer is een van de minst agressieve juffers. In kleinere aquaria kan het echter voorkomen dat mannetjes onderling agressief gedrag gaan vertonen. Houd deze vissen bij voorkeur in schoolverband. Vanaf drie of meer stuks zijn ze aanzienlijk minder schuw en een mooie aanvulling op het visbestand. Om het scholengedrag echt goed te kunnen zien, wordt in grotere aquaria een aantal van minimaal zes stuks geadviseerd. In de natuur kunnen ze wel tot 11,5 cm lang worden, in het aquarium worden ze echter zelden langer dan 6 cm. Het zijn omnivoren planktoneters die over te wennen zijn op droogvoer. Bij een goede verzorging en uitgebalanceerd dieet kunnen ze wel tot 15 jaar oud worden.


Salarias fasciatus (Algetende blenny)

Salarias fasciatus (Algetende blenny) Deze maand € 15,00

Deze fanatieke algeneter wordt ook wel ‘Henkie’ of ‘Grasmaaier’ genoemd. Weinig dieren zijn zo fanatiek in het eten van alg als deze vissen. Soms accepteren ze vervangend voer, maar de voorkeur zal altijd uitgaan naar algen. Probeer dus altijd wat algen voor ze achter de hand te houden. Mede hierom is de overlevingskans op langere termijn groter in grotere aquaria, of de vis moet vervangend voer accepteren. Plaats nooit meer dan één van deze vissen in je aquarium, ze reageren namelijk agressief op voedselconcurrenten als soortgenoten of borsteltanddoktersvissen. Al zijn ze niet erg kleurrijk, met hun nieuwsgierige karakter en eigenwijze houding, zijn ze een leuke en nuttige aanvulling in het aquarium.


Mithraculus sculptus (Mithrax krab)

Mithraculus sculptus (Mithrax krab) € 15,00 per stuk

Een redelijk eenvoudig te houden soort die niet territoriaal en over het algemeen reef safe is. Hij is dol op algen en dus een goede schoonmaker voor het aquarium.

Producten Zoetwater

Aquatlantis EasyLED Universal (Zoet- en zeewaterlampen)

Aquatlantis EasyLED Universal (Zoet- en zeewaterlampen) Nu nog voordeliger!

Deze Ledlampen passen in reeds aanwezige T5 en T8 armaturen, maar kunnen ook boven open aquaria worden geplaatst/gehangen. Eén Ledlamp vervangt twee TL-lampen.
De stralingshoek van de Universal Marine & Reef ledverlichting is 120 graden met een hoog vermogen en biedt voldoende verlichting voor een goede ontwikkeling van vissen en koralen. Inclusief: 2 uittrekbare houders, 2 houders met ringogen voor draadophanging, aansluitmogelijkheid in bestaande armaturen en trafo. Uit te breiden met controller om de verlichting langzaam uit en aan te laten gaan (minder stress voor vissen). Aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Afmeting van voor
438mm € 99,50 € 89,50
590 mm € 127,50 € 104,50
742 mm € 144,50 € 129,50
895 mm € 179,50 € 149,50
1047 mm € 207,50 € 179,50
1200 mm € 247,50 € 199,50
1450 mm € 269,50 € 229,50


100 ml Easycarbo cadeau!

100 ml Easycarbo cadeau!

Easylife Profito is een vloeibare plantenmest vol sporenelementen. Het bevat alle voedingsstoffen waar planten behoefte aan hebben en is vrij van nitraat en fosfaat. Profito stimuleert planten om cytokininen (plantenhormoon) in grotere hoeveelheden aan te maken. Hierdoor wordt de celdeling in de plant bevorderd en groeien de bladeren breder. Bovendien wordt de kleur geïntensiveerd. Inhoud: 500 ml
EasyCarbo: is een zeer krachtige en efficiënte vloeibare koolstofvoeding voor aquariumplanten. Bij een tekort hieraan vermindert de assimilatie en slaan algen hun slag. De eerste resultaten zie je al twee weken na het eerste gebruik. Inhoud: 100 ml

Bij aanschaf van 500 ml Profito, 100 ml EasyCarbo cadeau!


Hervulbare CO2-sets van JBL

Hervulbare CO2-sets van JBL Topdeal!

Deze maand in de actie: alle hervulbare CO2-systemen van JBL! CO2 draagt bij aan gezonde planten en minder alg groei in het aquarium. Deze systemen kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden in ieder aquarium.

M501 (geschikt voor aquaria tot 400 liter inhoud): set inclusief CO2-fles met voet (inhoud 500 gram), drukregelaar, CO2 slang, diffusor/Taifun reactor, terugslagventiel en CO2/pH-permanente test
€ 175,00

M502 (geschikt voor aquaria tot 600 liter inhoud): set inclusief CO2-fles met voet (inhoud 500 gram), drukregelaar, CO2 slang, diffusor/Taifun reactor, terugslagventiel, CO2/pH-permanente test en magneetklepventiel (om de CO2-toevoer te stoppen wanneer de lampen uit zijn)
€ 250,00

M503 (geschikt voor aquaria tot 600 liter inhoud): set inclusief CO2-fles met voet (inhoud 500 gram), drukregelaar, CO2 slang, diffusor/Taifun reactor, terugslagventiel, CO2/pH-permanente test, magneetklepventiel (om de CO2-toevoer te stoppen wanneer de lampen uit zijn) en PH-computer (exclusief electrode).
€ 415,00

M2003 (geschikt voor aquaria tot 1000 liter inhoud): set inclusief CO2-fles met voet (inhoud 2000 gram), drukregelaar, CO2 slang, diffusor/Taifun reactor, terugslagventiel, CO2/pH-permanente test, magneetklepventiel (om de CO2-toevoer te stoppen wanneer de lampen uit zijn) en PH-computer (exclusief electrode)
€ 435,00

Dieren Zoetwater

Pterophyllum scalare (natuurkleur maanvis)

Pterophyllum scalare (natuurkleur maanvis) Van € 3,90, voor € 2,50

Een van de bekendste en meest populaire cichliden uit Zuid-Amerika. Deze vissen kunnen in een voldoende groot aquarium tussen de 15 en 20 cm groot worden. Houd ze niet met te kleine vissen, alles wat in de mond van deze vissen past, heeft zeker de potentie hierin te verdwijnen. Bij voorkeur plaatsen in aquaria vanaf 200 liter inhoud.


Hemigrammus rhodostomus (Roodneuszalm)

Hemigrammus rhodostomus (Roodneuszalm) Per stuk € 2,90 ,nu 10 voor € 18,00

In het wild komen komt de Roodneuszalm voor in Venezuela en Brazilië. Hier leven ze in zacht en zuur ‘zwartwater’ biotopen. De exemplaren in onze winkel zijn echter gekweekt en kunnen zonder problemen een pH-waarde tot 7 aan. Ze bereiken maximaal een lengte van 5 cm en zwemmen (bij voldoende aantallen) altijd in schoolverband. Dit gedrag, in combinatie met de opvallende rode neus en zwart-witte staart, maakt het een prachtige aanwinst voor zowel het speciaal- als het gezelschapsaquarium.


Trigonostigma heteromorpha (Kegelvlekbarbeel)

Trigonostigma heteromorpha (Kegelvlekbarbeel) Per stuk € 2,70, 5 voor € 9,50

De kegelvlekbarbeel is één van de eerste vissoorten die in Europa in aquaria werden gehouden. Het zijn relatief eenvoudig te houden vissen die niet al te hoge eisen stellen aan watersamenstelling en vriendelijk zijn tegen andere aquariumbewoners. Kieskeurige eters zijn het niet, maar afwisseling tussen diverse soorten droogvoer, diepvries en levend voer worden natuurlijk altijd gewaardeerd.

Vijverartikelen

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer)

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer) 50% korting!

Het best mogelijke vijvervisvoer met een uitgekiende hoeveelheid proteïnen en vetten per seizoen en vissoort (Neo Index). Dit hoogwaardige voer wordt enkel uit natuurlijke bestanddelen samengesteld. Actie geldt zolang de voorraad strekt.