Akties Aquaria

Superfish Home 45

Superfish Home 45 Deze maand voor € 114,50

Eenvoudig te installeren aquarium met 40 liter inhoud,  met blauwe en witten ledverlichting.  Doordat de lamp pas na 30 seconden op volle sterkte brandt, wordt automatisch een natuurlijke zonsopgang gesimuleerd. Ook geschikt voor aquascaping.


Superfish QubiQ 30 pro

Superfish QubiQ 30 pro Nu € 71,95

Vierkant, compact aquarium met 30 liter inhoud. Met modern filtersysteem en hoogwaardige LED-verlichting. Veilig voor garnalen dankzij speciaal roostertje voor het filter.


Superfish Panorama 50 Wit

Superfish Panorama 50 Wit € 89,50

Dit Plug & Play aquarium heeft een ingebouwd filter en is voorzien van energiezuinige ledverlichting. De Superfish Panorama 50 is eenvoudig te installeren. Kleur: wit met zwarte biezen. Het gebogen glas op de hoeken van de voorruit geeft het aquarium een mooi ruimtelijk en panoramisch effect.

Producten Zeewater

Diepvriesvoer

Diepvriesvoer Deze maand: dubbele spaarpunten op alle soorten diepvriesvoer!

Diepvriesvoer is vers voer dat zeer snel is ingevroren en daardoor zijn hoge voedingswaarde behoudt. Daarnaast is het langer houdbaar dan levend voer en  bevat het geen parasieten. Ontdooi diepvriesvoer in een bakje koud water (anders verander je de eiwitstructuur van het voer) en spoel het uit om fosfaten en nitraten te verwijderen. Nu kan je preparaten zoals knoflookextract en/of vitaminen toevoegen en je vissen lekker laten smullen!


15% korting op TL-lampen

15% korting op TL-lampen 15% korting

Deze maand ontvangt je 15% korting op alle TL-lampen in de collectie: alle merken, T8 en T5, zoet- en zeewatervarianten!


2LF Seaveggies

2LF Seaveggies Nu voor € 9,95

Sea Veggies zijn bladeren gedroogd zeewier, voorzien van extra voedingsstoffen zonder bindmiddelen. Het zijn ideale voedingssupplementen voor dokters- en (dwerg)keizervissen. Sea Veggies zijn verkrijgbaar in drie ‘smaken’ groen, rood en paars.

Dieren Zeewater

Lysmata amboinensis (Poetsgarnaal)

Lysmata amboinensis (Poetsgarnaal) 2 voor € 30,00

Poetsgarnalen zitten vaak ‘zwaaiend’ op een steen te wachten tot een vis voorbij komt om zich te laten ontdoen van parasieten. Ze helpen dus de vissen gezond te blijven, ziektes voorkomen kunnen ze echter niet. Mits er zich geen grote veranderen in de watersamenstelling voordoen (wen deze garnalen dus altijd voorzichtig over), zijn het sterke dieren.Poetsgarnalen zitten vaak ‘zwaaiend’ op een steen te wachten tot een vis voorbij komt om zich te laten ontdoen van parasieten. Ze helpen dus de vissen gezond te blijven, ziektes voorkomen kunnen ze echter niet. Mits er zich geen grote veranderen in de watersamenstelling voordoen (wen deze garnalen dus altijd voorzichtig over), zijn het sterke dieren.


Synchiropus marmoratus (Rode dwergpitvis)

Synchiropus marmoratus (Rode dwergpitvis) Nu voor € 19,00

Deze attractieve, eigenwijs ogende visjes kunnen zowel solitair als paarsgewijs worden gehouden. Mits het aquarium voldoende is gerijpt, is het een relatief makkelijk houdbare vis. Mannetje hebben een hogere rugvin dan de dames, deze visjes worden tot maximaal 11 cm lang.


Valenciennea puellaris (Oranje zandhapper)

Valenciennea puellaris (Oranje zandhapper) 2 voor € 49,50

Deze vis is reef-safe en is een grote hulp in het zuiver houden van het koraalgrind. Hij hapt namelijk zand en legt dit netjes weer terug op de bodem. Het grote voordeel is dat hij het zand dus niet snel over de koralen uit zal strooien, zoals andere soorten wel eens kunnen doen. Een eenmaal gevormd paartje blijft hun hele leven bij elkaar.

Producten Zoetwater

15% korting op TL-lampen

15% korting op TL-lampen 15% korting

Deze maand ontvangt je 15% korting op alle TL-lampen in de collectie: alle merken, T8 en T5, zoet- en zeewatervarianten!


CO2-sets JBL (M501, M503 en M2003)

CO2-sets JBL (M501, M503 en M2003) M501: € 164,95 M502: € 222,95 M503: € 359,95

CO2 draagt bij aan gezonde planten en minder alg. Deze systemen zijn direct klaar voor gebruik en kunnen  eenvoudig geïnstalleerd worden in ieder aquarium.

De M501 is geschikt voor aquaria tot 400 liter inhoud en wordt geleverd inclusief CO2-fles met voet (inhoud 500 gram), drukregelaar, CO2 slang, diffusor/Taifun reactor, bellenteller met terugslagventiel, plantenmest en CO2/pH-permanente test.De M502 is geschikt voor aquaria tot 600 liter inhoud en bevat bon de inhoud van de M501 een nachtschakelaar. Deze moet nog wel worden voorzien van een tijdschakelaar. De M503 is geschikt voor aquaria van 20 tot 600 liter inhoud en bevat bovenop de inhoud van de M501 een pH-computer voor een automatische en gedoseerde toevoer van CO2, exclusief pH-elektrode.


JBL ProFlora pH-Sensor+Cal

JBL ProFlora pH-Sensor+Cal Deze maand € 72,50

Goede, robuuste elektrode voor de JBL pH-Control en andere pH-meet- en regelapparatuur met BNC-connector. Inclusief kalibreer- en bewaarvloeistof voor pH-sensoren.

Dieren Zoetwater

Hyphessobrycon eques (Rode minor)

Hyphessobrycon eques (Rode minor) Per stuk € 1,90, 5 voor € 7,50

De Rode minor komt van oorsprong uit het Amazonegebied. Deze vis kan een pH-waarde tolereren tussen de 5 en 7,5 en een temperatuur tussen de 20 en 28 ˚C. Naast droogvoer kan je ze af en toe verwennen met levend of diepvriesvoer. Ondanks dat het een makkelijk houdbare vis is, is hij niet altijd tolerant naar andere vissen. Met name vissen met lange vinnen kunnen last van ondervinden wanneer de rode minor hieraan gaat knabbelen. 


Hyphessobrycon sweglesi (Rode fantoomzalm)

Hyphessobrycon sweglesi (Rode fantoomzalm) € 2,60 per stuk, nu 5 voor € 10,00

Rode fantoomzalmen komen voor in Colombia en Venezuela en worden maximaal 3 tot 3,5 cm groot. Het pronkgedrag van de mannen is een leuk schouwspel. Deze omnivoor is zeer vriendelijk richting andere vissoorten. Grote, snelle zwemmers kunnen ze soms wat schuw maken


Corydoras panda (pantsermeerval)

Corydoras panda (pantsermeerval) Nu 5 voor € 17,50

Eén van de populairste corydorassoorten. Oorspronkelijk komen deze vissen uit Peru. De vissen die wij verkopen zijn echter gekweekt, hierdoor kunnen ze een breder scala aan waterwaarden aan. Ze kunnen tot maximaal 5 cm lang worden, al blijven ze in het aquarium over het algemeen kleiner. Zorg voor een niet te ruwe of scherpe bodem en let erop dat het voer ook de bodem bereikt.  

0
0