Akties Aquaria

Superfish Start 30 Tropical Kit

Superfish Start 30 Tropical Kit Complete set deze maand € 44,50

Complete en voordelige starterkit met handige accessoires om te starten met een prachtige hobby: het houden van een aquarium! Inhoud: 25 liter. Afmeting: 36 x 22 x 37 cm. Met Led-verlichting, binnenfilter, voer, waterbereidingsmiddel, opstart bacteriën, verwarming, thermometer, visnet en handleiding. Leverbaar in wit en zwart.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.


Dennerle Nano cube complete+20

Dennerle Nano cube complete+20 Complete set € 124,50

Nano aquarium met 20 liter inhoud compleet met benodigde techniek. Dankzij de afgeronde hoeken aan de voorkant en het gepolijste glas, een helder zicht vanaf alle kanten.
Deze set wordt geleverd inclusief: LED-verlichting (Dennerle Nano Led style 6Watt 6.500 K),intern filter (Dennerle nano hoekfilter), afdekplaat (van glas met houders), onderlegfoam, zwarte achterwandfolie, mini thermometer, zwart garnalengrind (0,7-1,2 mm) en voedingsbodem. Afmeting: 25 x 25x 30 cm.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.


Akvastabil Mark II

Akvastabil Mark II Ongebruikt showroommodel € 695,00

Prachtig strak aquarium met meubel, uitgevoerd in de beste materialen zoals aluminium en geslepen glas. De lichtkap is voorzien van 2 x T5 lichtaansluiting (54 Watt). Kleur: wit met zilvergrijs. Afmeting aquarium: 130 x 50 x 55 cm, afmeting meubel: 130 x 50 x 79 cm.

In verband met glasbreuk is het helaas niet mogelijk om aquaria te verzenden. Informeer naar de mogelijkheden om je aquarium te laten bezorgen via ons contactformulier. Uiteraard kun je je aquarium ook bij ons in de winkel komen afhalen.

Producten Zeewater

Aqua Medic Arctic Breeze

Aqua Medic Arctic Breeze 2-pack voor € 42,50 4-pack voor € 69,50 6-pack voor € 84,50

Spatwaterdichte ventilator om het aquariumwater te verkoelen door middel van verdamping.
De ventilatoren verlagen de watertemperatuur met ongeveer 2 tot 4 °C. De behuizing is
gemaakt van kunststof en bedekt met een laagje aluminium. De hoogwaardige,
kogelgelagerde en koolborstelvrije motoren waarborgen een lange levensduur. Niet
onbelangrijk, ze produceren ook weinig geluid. Door de 12 V laagspanning met een regelbare
weerstand kan het koelen aan de watertemperatuur aangepast worden.

2-pack voor € 42,50
4-pack voor € 69,50
6-pack voor € 84,50


RowaPhos

RowaPhos 10% korting op alle verpakkingseenheden

Dé manier om af te rekenen met fosfaten en silicaten in water. Dit product is eigenlijk ontworpen voor grote professionele waterzuiveringsinstallaties. Het werkt op basis van ijzerhydroxide, maar geeft geen ijzer, silicaat of fosfaat terug aan het water.


Coral Box Wavemaker QP9

Coral Box Wavemaker QP9 Nu voor € 77,50

Extra stille stromingspomp met zes standen waarmee golven kunnen worden gesimuleerd. De pomp is voorzien van een controller die draadloos kan communiceren met maximaal 8 andere QP-pompen en meerdere functies heeft zoals golven maken. De QP pompen kunnen ingesteld worden van 10% vermogen tot 100% vermogen en zijn daardoor voor vrijwel ieder aquarium geschikt.

Dieren Zeewater

Mespilia globulus (Zee-egel)

Mespilia globulus (Zee-egel) Nu voor € 20,00

Deze zee-egel is een goede opruimer, aangezien hij dol is op algen en wieren. Is alle alg verorberd? Dan kan je hem bijvoeren met gedroogd zeewier. Hij is reef safe en vormt geen gevaar voor andere aquariumbewoners. Hij wordt maximaal 8 cm groot en is redelijk eenvoudig te houden, mits de waterwaardes niet te veel schommelen en het nitraatgehalte niet te hoog is. Let erop met het inzetten in het aquarium dat de egel niet boven water komt.


Salarias fasciatus (Algetende blenny)

Salarias fasciatus (Algetende blenny) Nu € 17,50

Deze fanatieke algeneter wordt ook wel ‘Henkie’ of ‘Grasmaaier’ genoemd. Soms accepteren ze vervangend voer, maar de voorkeur zal altijd uitgaan naar algen. Probeer dus altijd wat algen voor ze achter de hand te houden. Plaats nooit meer dan één van deze vissen in je aquarium, ze reageren namelijk agressief op voedselconcurrenten als soortgenoten of borsteltanddoktersvissen. Al zijn ze niet erg kleurrijk, met hun nieuwsgierige karakter en eigenwijze houding, zijn ze een leuke en nuttige aanvulling in het aquarium.


Sphaeramia nematoptera (Pyjama kardinaalbaars)

Sphaeramia nematoptera (Pyjama kardinaalbaars) 2 voor € 25,00

Rustige scholenvis die eenvoudig te houden is en niet al te hoge eisen stelt. Is in natuur nachtactief maar wordt in een aquarium snel dagactief.

Producten Zoetwater

JBL ProFlora M2003 met electrode!

JBL ProFlora M2003 met electrode! Inclusief electrode alleen deze maand voor € 549,50

Complete CO2-set inclusief electrode. Geschikt voor aquaria tot 1000 liter inhoud. De set wordt geleverd inclusief CO2-fles met voet (inhoud 2000 gram), drukregelaar, CO2 slang, diffusor/Taifun reactor, terugslagventiel, CO2/pH-permanente test, magneetklepventiel (om de CO2-toevoer te stoppen wanneer de lampen uit zijn) en PH-computer. Deze maand inclusief gratis electrode met bewaar- en testvloeistoffen!


JBL Testlab Zoetwater

JBL Testlab Zoetwater Nu voor slechts € 89,00

Professioneel testlaboratorium voor veilige analyse van alle belangrijke waarden van het water in uw zoetwateraquarium, (pH 3,0 – 10,0 ,pH 6,0 – 7,6, pH 7,4 – 9,0 CO2-tabel, O2,GH, KH, PO4, NH4, NO2, NO3, Fe, Cu, SiO2). Inclusief overzichten voor kleurvergelijking, glazen testbuisjes, twee spuiten, thermometer, balpen, tabellen om de resultaten te noteren en uitgebreide instructies.


JBL Autofood

JBL Autofood Heel augustus € 34,95

Functioneel, eenvoudig en veelzijdig in gebruik. Deze voederautomaat kan worden ingesteld op 1 tot 4 voerbeurten per dag en zelfs de hoeveelheid voer per voerbeurt kan worden ingesteld.


Dieren Zoetwater

Gymnocorymbus ternetzi (Rouwtetra)

Gymnocorymbus ternetzi (Rouwtetra) 5 voor € 8,00

Een vis die in het wild voorkomt in Brazilië, Bolivia en Argentina. De rouwtetra is een sterke vis die tot maximaal 6 cm lang kan worden en bij voorkeur gehouden wordt in aquaria vanaf 70 liter inhoud. Ze combineren goed met de meeste gezelschapsvissen. Wanneer je ze in een school houdt van minimaal 6 tot 8 stuks zijn ze over het algemeen vriendelijk naar medebewoners. Let wel op met hele kleine garnaaltjes en visjes.


Paracheirodon axelrodi  (Kardinaaltetra jong/klein)

Paracheirodon axelrodi (Kardinaaltetra jong/klein) 15 voor € 10,00

Eén van de bekendste tropische vissen die we in aquaria houden. Waar de rode streep bij de neontetra tot halverwege de buik loopt, loopt deze bij de kardinaaltetra van kop tot staart. In het wild zwemt de kardinaaltetra in langzaam stromend water in de bossen van Brazilië en Venezuela. In de natuur worden ze veelal niet ouder dan een jaar, maar in gevangenschap kunnen ze veel ouder worden. De maximale lengte varieert tussen de 2 en 3,5 cm. Vrouwtjes worden iets groter en ronder dan de mannen.De Sumatraan komt in het wild voor in Indonesië. Deze mooie visjes hebben een pittig karakter, ze kunnen namelijk nog wel eens aan de vinnen van andere vissen knabbelen. Houd ze dus niet samen met kleine, langzame vissen of vissen met lange vinnen. Hoe groter de groep (10 stuks of meer), hoe minder ze dit gedrag vertonen, maar het blijven actieve vissen. Ze worden tot maximaal 6 cm groot en worden bij voorkeur gehouden in aquaria vanaf 80 cm breed.


Poecilia wingei tiger (Endler’s guppy tijgerprint/cobramotief)

Poecilia wingei tiger (Endler’s guppy tijgerprint/cobramotief) nu 3 voor € 6,00

De mannetjes hebben mooie felle kleuren, de vrouwtjes zijn egaal beige van kleur. De vrouwen bereiken een lengte tot 4 a 5 cm, de mannetjes worden maximaal 2 tot 3 cm lang. Deze levendbarende visjes kunnen zich snel vermeerderen. Om de vrouwtjes niet te veel te belasten, adviseren we minimaal 2 vrouwtjes per mannetje.

Vijverartikelen

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer)

Vijverknaller: JBL ProPond (vijvervoer) 50% korting!

Het best mogelijke vijvervisvoer met een uitgekiende hoeveelheid proteïnen en vetten per seizoen en vissoort (Neo Index). Dit hoogwaardige voer wordt enkel uit natuurlijke bestanddelen samengesteld. Actie geldt zolang de voorraad strekt.

0
0