Akties Aquaria

Brio Aquaponics 35

Brio Aquaponics 35 De allerlaatste, complete, set nu van € 598,00 nu voor € 295,00

Brio Aquaponics aquarium: een unieke ervaring met het houden van zoetwatervis en het kweken van kruiden, bloemen en planten tegelijkertijd. Inhoud aquarium: 35 liter. Dit eigentijdse aquarium verrijkt ieder kantoor of elke woonruimte met een prachtig stukje natuur op maat. De aquaponics techniek zorgt ervoor dat de planten het water zuiveren en de vissen de planten voeden. 


Superfish Quadro 40 Pro

Superfish Quadro 40 Pro € 84,50

De Superfish Quadro 40 Pro is een modern aquarium, ontworpen voor gebruiksgemak en ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een mooi aquarium, maar weinig tijd willen besteden aan het onderhoud.


Juwel Vision 180 Donkerbruin

Juwel Vision 180 Donkerbruin € 419,50

De gebogen voorruit van dit aquarium creëert optisch extra diepte. Inclusief filter, pomp, verwarming, LED-verlichting en meubel. Kleur: donkerbuin. Afmetingen: 92 x 41 x 55 cm. Inhoud: circa 180 liter.

Producten Zeewater

Red Sea Reefer Skimmer 900

Red Sea Reefer Skimmer 900 Deze maand € 429,50

Een skimmer die hoge prestaties geeft, super stil is en ook nog eens geweldige specificaties heeft die het dagelijks gebruik nog makkelijker maakt. De Red Sea Reefer Skimmer 900 is geschikt voor een SPS aquarium van 900 liter, een mixed reef van 1800 liter of een fish only van 2700 liter. Pomp: Sicce PSK 1200, Air flow: 900 l/u, Waterflow: 2000 l/u, Hoogte: 59 cm, Diameter voet: 20×24 cm.


ATI Essentials Pro Set 2 x 10 liter

ATI Essentials Pro Set 2 x 10 liter Deze maand € 99,50

Alle essentiële elementen en sporenelementen voor je rifaquarium met steenkoralen in 2 flessen! Bevordert de groei, kleur en gezondheid van koralen.
Deze hoog geconcentreerde oplossingen zijn klaar voor gebruik en voorzien het zeeaquarium van belangrijke elementen zoals KH, Ca en Mg en alle essentiële sporenelementen (zoals. IJzer, jodium, molybdeen, mangaan, vanadium en zink).


Aqua Medic OceanProp 15000

Aqua Medic OceanProp 15000 Deze maand € 99,50

Rifaquaria hebben sterke waterbewegingen nodig om natuurlijke omstandigheden na te bootsen. De Aqua Medic OceanProp 15000 is een propellerpomp die een hoge wateromzet creëert met een laag vermogen. De vorm van de propeller is strategisch ontworpen met behulp van de nieuwste technologie om de waterbeweging en stille werking te optimaliseren. Gecombineerd met de pompcontroller PropControl kan de pomp pulserend worden aangestuurd en ontstaat er continu wisselende strooming

Dieren Zeewater

Chromis viridis (Groene juffer, jonge exemplaren)

Chromis viridis (Groene juffer, jonge exemplaren) 2 voor € 19,50

De groene juffer is een van de minst agressieve juffers. In kleinere aquaria kan het echter voorkomen dat mannetjes onderling agressief gedrag gaan vertonen. Houd deze vissen bij voorkeur in schoolverband. Vanaf drie of meer stuks zijn ze aanzienlijk minder schuw en een mooie aanvulling op het visbestand. Om het scholengedrag echt goed te kunnen zien, wordt in grotere aquaria een aantal van minimaal zes stuks geadviseerd. In de natuur kunnen ze wel tot 11,5 cm lang worden, in het aquarium worden ze echter zelden langer dan 6 cm. Het zijn omnivoren planktoneters die over te wennen zijn op droogvoer. Bij een goede verzorging en uitgebalanceerd dieet kunnen ze wel tot 15 jaar oud worden.  


Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester)

Astropecten polyacanthus (Zandzevende zeester) 2 voor € 30,00

Een welkome aanvulling voor bijna ieder zeewateraquarium. Deze zeesterren leven namelijk van afval en voerresten op in de aquariumbodem. Het zijn dus goede opruimers die ook nog eens redelijk makkelijk houdbaar zijn. Ze bereiken een maximale doorsnede van ongeveer 15 cm. Mocht een zeester een poot verliezen, dan groeit deze overigens vanzelf weer aan. 


Sphaeramia nematoptera (Pyjama kardinaalbaars)

Sphaeramia nematoptera (Pyjama kardinaalbaars) 2 voor € 30,00

Rustige scholenvis die eenvoudig te houden is en niet al te hoge eisen stelt. Is in natuur nachtactief maar wordt in een aquarium snel dagactief.


Producten Zoetwater

JBL CristalProfi e402 greenline

JBL CristalProfi e402 greenline Deze maand € 59,50

Geruisloos buitenfilter voor aquaria van 40 tot 120 liter (40 – 80 cm breed). Compleet en klaar voor gebruik. Met snelstartknop voor het aanzuigen en ontluchten van het filter.


JBL Cleany

JBL Cleany Deze maand € 6,95

De onmisbare hulp om aquariumslang mee te reinigen. Geschikt voor aquariumslangen van 12 tot en met 30 cm (binnendiameter), totale lengte: 160 cm.


Tubifex- of voederzeefje

Tubifex- of voederzeefje Deze maand € 1,95

Handig hulpmiddel voor het doseren van levend en diepvriesvoer. De voederkorf zorgt ervoor dat het levend voer niet verdwijnt in planten of aquariumbodem.

 

 

 

Dieren Zoetwater

Pristella maxillaris (Stervlekzalm / Indiaantje)

Pristella maxillaris (Stervlekzalm / Indiaantje) Per stuk € 1,95 -> 6 voor € 10,00

Deze vissen komen van professionele kwekers, maar van nature komen ze uit Venezuela, Guyana, Suriname, Frans Guiana of Noord Brazilië. Dit visje is een ideale bewoner voor het gezelschapsaquarium. Ze worden tot 4,5 cm lang en kunnen worden gehouden in aquaria vanaf 50 liter inhoud. Vrouwtjes worden iets groter en ronder dan mannetjes.


Xiphophorus helleri rood (Zwaarddrager)

Xiphophorus helleri rood (Zwaarddrager) Normaal € 5,40 per stuk nu 3 voor € 14,50

Zwaarddragers zijn van origine grijs met groene accenten. Deze rode variant is dus een kweekvorm. De basis van deze vissen ligt in Mexico, Guatemala, Belize en Honduras. Ze worden tot 8 cm lang. Aangezien het levendbarende vissen zijn adviseren we, om de vrouwtjes niet te veel te belasten, minimaal twee vrouwtjes per mannetjes te houden.


Inpaichthys kerri super blue (Koningszalm)

Inpaichthys kerri super blue (Koningszalm) € 3,10 per stuk, nu 6 voor € 14,50

Groepsvis, afkomstig uit Brazilië. Hij wordt ongeveer 3,5 cm groot en kan het beste worden gehouden in aquaria vanaf 70 liter inhoud. Wanneer ze niet in groepen worden gehouden (minder dan 6 exemplaren), kunnen ze wel eens een vervelende interesse ontwikkelen in de vinnen van andere vissen. Vandaar deze actie per 6 exmplaren:0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop