Blue Life Fish Flux Rx

Beschrijving

Blue Life Fish Flux Rx is een antischimmel medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van actuele en systemische schimmelinfecties bij siervissen.

0858542001418

Het wordt gebruikt in aquaria voor de behandeling van schimmel die vatbaar is voor fluconazol zoals Ichthyophonus hoferi en Saprolegnia-schimmel.

Hoe product te bereiden

Schakel de skimmer uit en stop gedurende 72 uur met het gebruik van actieve kool en fosfaatverwijderaar; ze kunnen na 72 uur worden hervat, maar alle andere chemische filtratie moet tijdens de behandeling worden verwijderd. Filter sokken worden aanbevolen om te helpen bij het schoonmaken van het aquarium. Niet gebruiken als u macroalgen of een refugium heeft. Sta 10 tot 14 dagen voor resultaten toe.

Hoe het product te gebruiken

Schakel de skimmer uit en stop met het gebruik van actieve kool en fosfaatverwijderaar totdat de behandeling is voltooid. (100 mg) in het aquarium voor elke 5 gallons water die moet worden behandeld. Herhaal elke 24 uur gedurende 5 opeenvolgende dagen. Er wordt gesuggereerd dat een gedeeltelijke waterverandering tussen behandelingen plaatsvindt. Beëindig gebruik als na 5 dagen geen verbetering wordt opgemerkt.

Inhoud

1 container met 2000 mg fluconazolpoeder en 2 plastic scheppen: 1 lg (1cc / 95 liter) 1 sm (0,15 ml / 19 liter). Bij het doseren moet de grote schep waterpas en de kleine schepjes afgerond / genereus zijn. In geval van een accidentele tankoverdosis kan het medicijn worden verwijderd met Clear Fx Pro.

4000mg Visflux kan tot 760ltr water behandelen

Waarschuwing

Dit product is niet bedoeld voor menselijke consumptie. Buiten het bereik van kinderen houden. Neem onmiddellijk contact op met een arts of met een antigifcentrum als dit wordt ingenomen.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B
EAN 0858542001418
Inhoud (g) 4

24,95

Wellicht ook interessant!

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop