Hikari Micro Pellets

Beschrijving

De afmeting en zachte textuur maken dit voer bij uitstek geschikt voor kleinere tropische vissen. Iedere korrel heeft een coating om vervuiling van het aquarium tegen te gaan. Stimuleert de kleurenpracht van vissen!

Minder vervuiling

Hikari Micro pellets is het eerste micro korrelvoer met een coating, speciaal ontwikkeld voor vissen met een kleine bek. Deze coating zorgt ervoor dat de voedingsstoffen in de korrel blijven en het water niet vertroebelen en vervuilen. De kleur van de korrel zorgt voor betere zichtbaarheid in het aquarium, waardoor het voer eerder geaccepteerd wordt en dus minder vervuiling optreedt.

Meer kleur

Een uitgebalanceerde verhouding tussen kril en spirulina zorgt voor levendige kleuren. Krill is een garnaalachtige die zich voedt met algen. Het verhoogt de kleurenpracht en paaibereidheid van aquariumvissen. Spirulina is een zeewateralg en is dus ook volkomen natuurlijk. Het bevat heel veel zeaxanthin, deze stof stimuleert de pigmentatie en de groei van vissen.

Eiwitten

De mix van dierlijke en plantaardige eiwitten is ideaal voor kleine tropische vissen die grote energievoorraden nodig hebben. Daarnaast gebruiken ze deze eiwitten voor de opbouw van (spier)weefsel.

Pellets

Veelal krijgen kleinere zoetwatervissen zoals tetra’s, rasbora’s, danio’s en jongere vissen vlokvoer in verband met de grote van hun bek. Ze verdienen echter beter. Door de productiemethode van vlokvoer, bevat dit voer echter veel minder voedingsstoffen dan pellets of granulaat. Bovendien verkleuren en vervuilen ze het water eerder. Dit komt doordat het lastig te zien is, hoeveel er werkelijk opgegeten wordt.

Voeradvies

– Voer minimaal één maal, maximaal drie keer per dag, maar niet meer dan dat je vissen binnen 30 seconden tot een minuut kunnen verwerken. Zweeft, drijft of ligt er na deze tijd nog voer in het aquarium, dan heb je teveel ineens gegeven. Verwijder het voer uit het aquarium en voer deze dag niets meer
– Om de voordelen van dit voer optimaal te benutten, adviseren we dagelijks gebruik.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B
Vorm

5,9514,95

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop