JBL ProNovo Bel Grano Baby

Beschrijving

Stofvoer voor jonge vissen in het aquarium.

– Volwaardige verzorging, optimale groei en mooie kleuren dankzij artemiakreeftjes. Stofvoer voor jonge vissen van alle soorten aquariumvissen
– Voedzaam en licht verteerbaar: ideale samenstelling van voedingsstoffen voor alle aquariumvisbaby’s van 5 tot 10 mm
– Geen watervertroebeling: gereduceerde algengroei door afgestemd fosfaatgehalte, betere waterkwaliteit door een verbeterde vertering van het voedsel waardoor het aantal visuitwerpselen aanzienlijk gereduceerd wordt
– Natuurlijke grondstoffen zonder kunstmatige toevoegingen voor een natuurgetrouwe verzorging en gezonde aquariumvissen
– Inhoud: origineel verzegeld, lucht- en lichtdicht, recyclebaar potje met doseerdeksel als hulp

De samenstelling van het ideale voer voor jonge, groeiende vissen hangt van veel factoren af. De jonge vissen bevinden zich in een groeistadium en hebben belangrijke voedingsstoffen nodig voor hun ontwikkeling. Essentiële vitamines en het element inositol zijn noodzakelijk voor de versterking van het immuunsysteem en moeten daarom in de juiste hoeveelheden worden verkregen.
Bij jonge vissen is het van groot belang dat het voedsel in de muil past. Geef liever een te klein voer dan een te grote soort voer! Het aangepaste fosfaatgehalte van het voer is essentieel voor het vormen van gezonde botten. Te weinig fosfaat en calcium leidt toch botvervorming.

Wanneer de jonge vissen groot genoeg zijn is de aanvulling met levende artemia (pekelkreeftjes) ideaal. JBL biedt hier een compleet programma voor aan: JBL Artemio.

Bij jonge vissen wordt verschil gemaakt tussen de jonge vissen van eierleggende en levend barenden soorten. De jonge vissen van eierleggende soorten zijn na het kuitschieten wezenlijk kleiner en voeden zich eerst met infusoria (kleinste levende wezens) die zich in hun omgeving bevinden. Veel soorten accepteren ook nog vloeibaar voer (JBL ProNovo Bel Fluid). Kort daarna accepteren ze het stofvoer uit het eerste potje uit de JBL ProNovo Bel Flakes Baby of JBL ProNovo Bel Grano Baby set. Zodra ze weer wat gegroeid zijn kan gewisseld worden naar het 2e potje uit de JBL ProNovo Baby set. Wanneer de ouderdieren aan broedverzorging doen (bijv. cichliden), helpt een lange pipet of een stuk slang om het in water opgeloste voer doelgericht bij de jonge vissen te brengen.
Bij eierleggende of muilbroedende soorten zijn de jonge vissen groter en eten direct het voedsel uit het tweede potje van de JBL ProNovo Baby set evenals levende artemia (JBL Artemio).

Voorsprong door onderzoek

Gegevens van de JBL onderzoeksexpedities hebben samen met de kennis van de JBL onderzoek- en ontwikkelingsteams, geleid tot optimale en evenwichtige voedermengsels van hoogwaardige bestanddelen.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B
Vorm

8,85

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop