22 mei – Red Sea ReefLed

door | mei 22, 2019 | 0 Reacties

Na jaren onderzoek en testen is hij er: de  ReefLED 90 van Red Sea! Het verlichtingsysteem met wifi voor rifaquaria van het merk Red Sea! Deze lampen zijn ontworpen voor optimale koraalgroei en de meest intense kleurenpracht. Met deze LED’s  heb je geen koud licht, maar juist een prachtige zachte glans in je zeeaquarium.

De ReefLED-lampen zijn gegarandeerd reef-safe en zeer eenvoudig in te stellen. De ingebouwde wifi verbindt ze rechtstreeks met internet, waardoor je ze vanaf je smartphone kunt bedienen met de ReefBeat® slimme aquarium-app van Red Sea.

Kern van de unit

De kern van de unit is een compacte LED-array met een kleurtemperatuur tot 23.000 Kelvin. Dit is een gepatenteerde mix van blauwe, violette en ultraviolette LED’s. Gecombineerd  met het 8.000 Kelvin witte kanaal is dit een reef-veilig bereik van kleurtemperaturen waardoor alle koralen groeien. Een apart 3W-maanlichtkanaal zorgt voor de perfecte nachtverlichting .

Lens

ReefLED bevat ook een holle lens van optisch glas, deze zorgt voor een homogeen lichtspectrum met ideale PAR-waarden in het hele aquarium. Dit uiteraard zonder hotspots of gebieden met onvoldoende licht voor koraalgroei.

Besturing

ReefLED wordt bestuurd door de ReefBeat-app van Red Sea. Deze heeft een aantal vooraf ingestelde verlichtingsprogramma’s. Daarnaast zijn er extra functies in te stellen zoals zonsopgang / zonsondergangeffecten, maanlicht in de maancyclus, willekeurige overkomende wolken en zelfs een acclimatiseringsprogramma voor nieuwe aanwinsten.

ReefBeat biedt ook richtlijnen hoe je de leds het beste kunt instellen en nuttige meldingen op je smartphone, bijvoorbeeld wanneer de stroom van de lampen uitvalt.

Binnen deze serie zijn twee modellen leverbaar

– De ReefLED 90 met 80W REEF-SPEC Blue, 10W aan 8000 Kelvin White en 3W speciaal maanlicht. Deze is geschikt voor aquaria tot 65 cm diep.

– De ReefLED 50 met 40W REEF-SPEC Blue, 10W 8000 Kelvin White en 3W speciaal maanlicht. Deze is geschikt voor aquaria tot 50 cm diep.

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop