Aquarium Munster Odimor

Beschrijving

Odimor is een middel dat beschermt tegen huidtroebeling (fluweelziekte).

Het is een gespecialiseerde siervissen behandeling voor (Oodinium, Chilodonella, Ichthybodo, Trichodina, etc.).
Odimor werkt snel en betrouwbaar.

4005258180210

Behandeling met odimor controleert effectief parasieten en stopt de voortgang van de ziekte.

Odimor is geschikt voor zoetwater

Dosering:

Goed schudden vóór gebruik. Indien niet anders voorgeschreven:

1e dag: 40 druppels (2 ml) odimor per 100 l aquariumwater in het aquarium verdelen. Als bijzonder gevoelige siervissen (zoals bijv. meervallen of modderkruipers) in het aquarium voorhanden zijn, mag niet meer dan 20 druppels (1 ml) odimor worden gegeven. Niet voeren. Filter van het aquarium verwijderen en aan een tank / bak aangesloten verder laten lopen om de in de filter voorhanden micro-organismen te behouden. Het aquariumwater beluchten. Als de beluchting zonder werking van de filter niet mogelijk is, adviseren wij, de filter zonder filtermateriaal in bedrijf te laten om voor voldoende waterbeweging te zorgen. In dit geval moet het filtermateriaal koel worden bewaard in een tank / bak met aquariumwater.

2e dag: geen toediening van medicijn. Normaal voeren. Filter weer in gebruik nemen. Als het filtermateriaal apart werd bewaard, mag het water niet terug in het aquarium worden gegoten. Was het filtermateriaal in dit geval grof uit met handwarm water (niet te zorgvuldig om een deel van de micro-organismen te behouden).

3e dag: 20 druppels (1 ml) odimor per 100 l aquariumwater in het aquarium verdelen. Als bijzonder gevoelige siervissen (zoals bijv. meervallen of modderkruipers) in het aquarium voorhanden zijn, mag niet meer dan 20 druppels (1 ml) odimor worden gegeven. Niet voeren. Filter van het aquarium verwijderen en aan een tank / bak aangesloten verder laten lopen om de in de filter voorhanden micro-organismen te behouden. Het aquariumwater beluchten. Als de beluchting zonder werking van de filter niet mogelijk is, adviseren wij, de filter zonder filtermateriaal in bedrijf te laten om voor voldoende waterbeweging te zorgen. In dit geval moet het filtermateriaal koel worden bewaard in een tank / bak met aquariumwater.

4e dag: te werk gaan als op de tweede dag.

5e dag: te werk gaan als op de derde dag.

6e dag: te werk gaan als op de tweede dag.

7e dag: geen toediening van medicijn. Normaal voeren. Ca. 30 % van het aquariumwater vervangen.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B
EAN 4005258180210
Inhoud (ml) 20

8,95

Wellicht ook interessant!

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop