JBL ProNovo Daph

Beschrijving

Watervlooien als lekkernij voor alle siervissen van 3-10 cm.
.
– Zongedroogde watervlooien (Daphnia) als ideale aanvulling op het voer voor gezonde siervissen
– Watervlooien bevatten veel voedingsvezels, zijn daarom heel gezond en worden door alle siervissen heel graag gegeten
– Natuurlijk zongedroogd proces voor het behoud van waardevolle voedingsstoffen
– Geen watervertroebeling: betere waterkwaliteit door een betere verteerbaarheid van het voer wat de visuitwerpselen reduceert.
– Inhoud: origineel verzegeld, lucht- en lichtdicht, recyclebaar potje met doseerhulp in de deksel

Vroeger ving bijna iedere aquariumbezitter zijn eigen watervlooien gewoon zelf in de natuur en gaf die vervolgens aan zijn vissen. Vandaag de dag is het uit natuurbehoud vaak verboden en daarnaast zijn vele wateren ondertussen zo sterk vervuild dat het eigenlijk ook geen goed idee meer is. JBL vertrouwt op betrouwbare leveranciers die legaal toegang hebben tot zuivere wateren met ongevaarlijke populaties watervlooien. De watervlooien worden direct na het vangen houdbaar gemaakt door ze in de zon te drogen en te verpakken. Zo blijven de waardevolle bestanddelen en voedingsvezels behouden komen de verzorging van uw siervissen ten goede.

Watervlooien (Daphnia): deze worden 1-5 mm groot en behoren biologisch gezien tot de kieuwpootkreeftjes en daarmee tot het zoetwaterplankton in stilstaande wateren. Ze behoren niet tot de 2 cm lang wordende vlokreeftjes (Gammarus) die er heel anders uitzien, eerder in stromend water leven en tot de amfipoden behoren. Cyclops zijn weer veel kleiner (0,5-1 mm) en behoren tot de eenoogkreeftjes (Copepoden).

Om het menu voor siervissen uit te breiden is het bijzonder aan te bevelen het primaire voer aan te vullen met gevriesdroogde voersoorten. Hiervoor staande de volgende voersoorten tot uw beschikking: JBL ProNovo Daph (watervlooien), JBL ProNovo Artemio (pekelkreeftjes), JBL ProNovo Fex (tubifex/ slingerwormen) en JBL ProNovo Fill (rode muggenlarven).

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B
Vorm

EAN 4014162315731
Inhoud (ml) 100
Inhoud (g) 13

5,70

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop