Hikari Marine Herbivore

Beschrijving

Een smakelijk en snel geaccepteerd voer voor plantetende (herbovore) en omnivore zeewatervissen. Saki Hikari Marine herbivore bevat een grote verscheidenheid aan plantaardige bestanddelen.

0042055435260

De langzaam zinkende korrel is goed verteerbaar. Verrijkt met probiotica bacteriën.

Kleur en groei vissen

De hoofdbestanddelen van dit voer zijn gedroogd zeewier en spirulina. Spirulina is een zeewateralg en is een volkomen natuurlijk. Het bevat heel veel zeaxanthin, deze stof stimuleert de pigmentatie en de groei van vissen.

Probiotica bacteriën

Deze voeding is verrijkt met Hikari Germ™ probiotica bacteriën. Probiotica zijn levende micro-organismen. die slechte bacteriën in het spijsverteringskanaal doden en tegelijkertijd de spijsvertering versnellen. Dit zorgt voor 40% minder afval (uitwerpselen) en dus voor een beter waterkwaliteit. Bovendien zorgt Hikari Germ™ ervoor dat vitamines, mineralen en eiwitten beter worden opgenomen. De voeding is zeer geschikt voor vissen en vissen met verminderde eetlust.

Pellets

De pellets of korrels nemen snel vocht op, waardoor ze goed verteerbaar zijn. Bovendien zinken ze langzaam, zodat vissen op elk niveau in je aquarium toegang hebben tot het voedsel.

Voeradvies

– Voer minimaal één maal, maximaal drie keer per dag, maar niet meer dan dat je vissen binnen 30 seconden tot een minuut kunnen verwerken. Zweeft, drijft of ligt er na deze tijd nog voer in het aquarium, dan heb je teveel ineens gegeven. Verwijder het voer uit het aquarium en voer deze dag niets meer
– Om de voordelen van dit voer optimaal te benutten, adviseren we dagelijks gebruik.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B
Vorm

EAN 0042055435260
Inhoud (g) 90

12,10

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop