Superfish Retro LED Multi

Beschrijving

Ledlamp ter vervanging van TL-verlichting (T5 of T8). De kleur van deze lamp is met een afstandsbediening verstelbaar in blauw, groen, geel, oranje of rood. Met deze kleurversterkende ‘funlamp’ kan onder andere nachtverlichting worden nagebootst.

Ideaal voor aquaria waar slechts ruimte is voor één buis, of om een beperkt kleuraccent te geven aan een aquarium waar reeds een daglicht lamp boven is geplaatst. Past perfect in het huidige armatuur, zelfs wanneer de huidige lampen niet meer functioneren. Deze lampen hebben namelijk hun eigen stroomvoorziening/stekker.

De lamp past perfect in je T5 of T8 aquariumarmatuur maar kan ook worden gebruikt als extra verlichting of worden toegepast boven zelfbouwaquaria.

Het voordeel aan ledverlichting is dat het een langere levensduur heeft dan traditionele TL-lampen en tot 50% minder energie verbruikt. De lampen worden compleet geleverd inclusief voorschakelapparaat, zijn eenvoudig te installeren en hebben een lange levensduur tot ongeveer 30.000 branduren. Uiteraard zijn ze volledig waterdicht en werken ze op een laag voltage, waardoor ze gegarandeerd veilig en zuinig in verbruik zijn.

De Superfish Retro LED is naast de Multi-variant (licht kleurversterkend), in nog drie andere varianten verkrijgbaar. Zo kan je zelf de juiste combinatie voor jouw aquarium samenstellen:
Superfish Retro LED Bright: ledlamp met helder daglicht. Deze verlichting heeft een zeer breed lichtspectrum met een hoge lichtopbrengst. Ontwikkeld voor een betere plantengroei.
Superfish Retro LED Color: deze verlichting versterkt de kleur van planten en vissen en maakt de RetroLED bright iets minder sterk/fel voor het menselijk oog. Gebruikt deze buis bij voorkeur niet op zich, het aquarium zal hierdoor te roze kleuren.
Superfish Retro LED Combi: Combineert de bright en colorlamp in één buis. De witte en roze LEDs zijn om en om geplaatst. Ideaal voor aquaria waar slechts ruimte is voor één buis, of om een beperkt kleuraccent te geven aan een aquarium waar reeds een daglicht lamp boven is geplaatst.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B

54,5099,50

Wellicht ook interessant!

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop