Superfish Retro LED Bright

Beschrijving

Ledlamp met helder daglicht ter vervanging van TL-verlichting (T5 of T8). Ontwikkeld voor een betere plantengroei. Past perfect in het huidige armatuur, Zelfs wanneer de huidige lampen niet meer functioneren. Deze lampen hebben namelijk hun eigen stroomvoorziening/stekker.

Deze verlichting heeft een zeer breed lichtspectrum met een hoge lichtopbrengst. De lamp past perfect in je T5 of T8 aquariumarmatuur maar kan ook worden gebruikt als extra verlichting of worden toegepast boven zelfbouwaquaria. Het voordeel aan ledverlichting is dat het een langere levensduur heeft dan traditionele TL-lampen en tot 50% minder energie verbruikt.

De lampen worden compleet geleverd inclusief voorschakelapparaat, zijn eenvoudig te installeren en hebben een lange levensduur tot ongeveer 30.000 branduren. Uiteraard zijn ze volledig waterdicht en werken ze op een laag voltage, waardoor ze gegarandeerd veilig en zuinig in verbruik zijn.

Laat je deze lamp liever gefaseerd aan- en uitgaan? Neem dan eens een kijkje bij de Superfish Retro LED Plus Controller.

De Superfish Retro LED is naast de Bright-variant (daglicht), in nog drie andere varianten verkrijgbaar. Zo kan je zelf de juiste combinatie voor jouw aquarium samenstellen:
Superfish Retro LED Multi: is met een afstandsbediening verstelbaar in de kleuren blauw, groen, geel, oranje en rood. Dit is een kleurversterkende verlichting, die veelal ter ondersteuning van de RetroLED bright wordt toegepast. Het is een ‘funlamp’ waarmee onder andere nachtverlichting kan worden nagebootst.
Superfish Retro LED Color: deze verlichting versterkt de kleur van planten en vissen en maakt de RetroLED bright iets minder sterk/fel voor het menselijk oog. Gebruikt deze buis bij voorkeur niet op zich, het aquarium zal hierdoor te roze kleuren.
Superfish Retro LED Combi: Combineert de bright en colorlamp in één buis. De witte en roze LEDs zijn om en om geplaatst. Ideaal voor aquaria waar slechts ruimte is voor één buis, of om een beperkt kleuraccent te geven aan een aquarium waar reeds een daglicht lamp boven is geplaatst.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B

43,9599,50

Wellicht ook interessant!

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop