Aqua Illumination Hydra 64 HD

Beschrijving

AI Hydra 64 HD, de nieuwste LED-verlichting in de Hydra-lijn van AquaIllumination. De LED-verlichting is voorzien van meer kracht en kleur, plus de vrijheid om uw smartphone als controller te gebruiken.

Meer LED’s.

0653341191724

Meer kracht.

0653341191823

Meer kleur.

Met meer dan 20% meer LED’s zijn de Topline-lampen iets helderder geworden. De levendigheid van kleuren is verbeterd door diepere blauwe tinten en helderder wit licht.
Hierdoor worden de kleuren van de koralen versterkt en komen deze super mooi uit in het aquarium.

Smart Reef LED

Bedien de AI Hydra 64 HD LED verlichting met de myAI-app van AI welke beschikbaar is in de appstore en google play store.
In deze app kun je de LED verlichting precies regelen, bouw de verlichtingstijd en duur langzaam op voor een natuurlijke leefomgeving van de koralen. ook is het mogelijk speciale effecten zoals omweer of bevolking na te bootsen.

Voordelen van de Hydra 64 HD

– per kleur zijn er meer LED’s, die klein, efficiënter en meer licht creëren
– aparte maanlicht-LED, voor een natuurlijker effect
– Voedingsdraad is nu bevestigd aan het armatuur, zodat er geen plugverbinding meer is boven het zeewater
– aan / uit-knop bevindt zich nu aan de onderkant van het armatuur in plaats van aan de achterkant.
– statuslampje is geïntegreerd in de aan / uitknop
– componenten voor lampbesturing zijn verbeterd, lamp is toegankelijk via de myAi-app en Bluetooth (WiFi wordt geactiveerd in latere software-updates)
– past ook op de steunen van de RedSea-aquaria

Bewezen Spectrum

Generaties van succesvolle koraalgroei. De kern van de nieuwe Hydra-serie is een vertrouwde kleurenmix die is ontworpen rond de behoeften van de gebruiker van het zeewateraquarium.

Bewezen kracht

Veel groeikracht samen met HD-functionaliteit maakt de Hydra-serie tot een krachtige krachtpatser. Wanneer je de intensiteit van één kleur in HD verlaagt, kunt u het beschikbare vermogen gebruiken voor andere kleurkanalen. Hierdoor is het mogelijk meer of minder blauw LED licht te laten branden.

Afmetingen

30,2 x 13,7 x 3,6 cm
135 Watt

744,50

Wellicht ook interessant!

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop