RowaPhos

Beschrijving

Rowaphos is de professionele methode voor het verwijderen van fosfaat en silicaat in alle soorten aquaria en vijvers. RowaPhos verwijdert gegarandeerd meer fosfaat dan enig ander product wereldwijd.

In zoet- of zoutwateraquaria voeden fosfaten algen die planten en koralen kunnen overwoekeren en in extreme gevallen de bewoners doden.

In rifaquaria zullen fosfaten de vorming van koraalskeletten sterk beïnvloeden door de verkalking met meer dan 50% te verminderen en door de afzetting van strontium te remmen. Er wordt door Borneman gesuggereerd dat fosfaten een direct vergif zijn voor verkalking.

RowaPhos is een uniek en gepatenteerd, door de mens gemaakt ferri-hydroxide materiaal dat chemisch is ontwikkeld voor de efficiënte verwijdering van fosfaten, arseen en silicaten uit zoet en zout water, oorspronkelijk ontwikkeld in Duitsland voor de behandeling van waterleidingen.

RowaPhos moet niet worden verward met natuurlijke materialen, die meestal zijn gebaseerd op aluminiumoxide (zeoliet) of zelfs andere producten op basis van ijzer die beweren hetzelfde product van andere fabrikanten te zijn.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B

12,50134,50

Wellicht ook interessant!

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop