Tropic Marin Bio-Actif Zout

Beschrijving

Uniek zeezout vol bioactieve stoffen. Dit innovatieve zeezout stabiliseert de waterkwaliteit en bevordert de opname van voedingsstoffen door lagere dieren.

0619106103043

Het resultaat: mooiere kleuren en betere groei! Uiteraard bevat ook dit zeezout alle 70 sporenelementen die in natuurlijk zeewater voorkomen en is het nitraat-, fosfaat en silicaatvrij.

Tropic Marin BIO-ACTIF Zeezout bevat van nature voorkomende mariene biopolymeren, die de microbiologische omstandigheden in een aquarium ondersteunen en zo de groei van de aquariumfauna beschermen en verbeteren.

Hierdoor zullen koralen hun heldere en levendige kleuren op een natuurlijke manier vertonen, terwijl de groei van het skelet en / of de groei van sterkere weefsels worden bevorderd. De op deze manier opgebouwde reserves zorgen ervoor dat koralen robuuster en minder gevoelig zijn dan anders. Vissen profiteren ook van de bio-actieve stoffen door de vorming van effectieve bescherming tegen schade aan slijmvliezen.

Vissen zullen hun verhoogde gevoel van welzijn vertonen door verhoogde paring en voortplantingsactiviteit. Tropic Marin® BIO-ACTIF Sea Salt kan zowel door beginnende als doorgewinterde aquariumbezitters worden gebruikt en zorgt voor stabiele omstandigheden voor het aquariumleven.

Positieve eigenschappen

– Bevat natuurlijke bioactieve mariene substanties met een beschermend en groeibevorderend effect.
– Ontwikkelt een gezond microbiologisch evenwicht dat de waterkwaliteit stabiliseert en de opname van voedingsstoffen van ongewervelde dieren ondersteunt
– Voor rifaquaria met koolstofdosering en om een extra arm voedingssysteem te creëren
– Om de alkaliteit in een bereik van 8-9 ° dH te houden.
– Gemaakt met farmaceutisch zuivere zouten, die de strengste kwaliteitscontrolemaatregelen hebben voor de productie van farmaceutische producten
– Alle hoofd- en sporenelementen en bioactieve stoffen afkomstig uit tropisch zeewater in een natuurlijke formule
– Hoge oplosbaarheid in water
– Vrij van nitraten, fosfaten en andere onnatuurlijke verrijkingsadditieven
– De ideale basis voor de verzorging van zelfs de meest delicate vissen en koralen.
– Zeer compatibel met alle componenten van de Tropic Marin BIO-ACTIF SYSTEM / BIO-ACTIF PROFESSIONAL-lijn.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B
EAN 0619106103043
Inhoud (g) 4000

26,55

Wellicht ook interessant!

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop