Red Sea NO3PO4-X

Beschrijving

Red Sea NO3PO4-X is een unieke verbinding van koolstoffen die noodzakelijk zijn voor die bacteriën die organische stoffen omzetten in anorganische stoffen.

Elke afzonderlijke koolstofverbinding wordt door een bepaalt type micro-organismen omgezet, waarbij de in elke fase vereiste specifieke verhouding van carbon, stikstof en fosfor gegarandeerd is.

Deze verbinding bevat ook andere organisch gebonden elementen die in elke fase van het reductieproces belangrijk zijn als stimulator.

Ze bestaan uit ferro en non-ferro elementen die zorgen voor een consistente toename van bacteriën, alsmede voor een volledige reductie van nitraat naar stikstofgas en de absorptie en het afbreken van fosfaat door de bacteriën.

De fijnregeling van het nitraat- en fosfaatgehalte, mogelijk gemaakt door de gecontroleerde dosering van NO3: PO4-X, garandeert een geleidelijke aanpassing van accurate hoeveelheden voedingsstoffen, die de vernietiging van de zoöxanthellenpopulatie voorkomt.

Zowel een te hoog als een te laag nitraat- en of fosfaatgehalte kan de groei en ontwikkeling van koralen, poliepen en anemonen negatief beïnvloeden.

In tegenstelling tot andere low nutrient-systemen blijft bij een correct gebruik van NO3:PO4-X de totale Microfauna intact die voor de groei van het rif belangrijk is.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B

24,95124,50

Wellicht ook interessant!

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop