Flipper Cleaner Nano

Beschrijving

De nieuwe, kleine Flipper is geschikt voor glasdiktes tot 6mm.

Afmetingen

Handgreep: 76 x 38 x 13 mm
Magneet: 95 x 48 x 12 mm (incl voetjes en mesje)

Het gepatenteerde ontwerp maakt het mogelijk om de magneet in het aquarium om te draaien door simpelweg de buitenste handgreep te draaien!
Met een grote zachte schoonmaakpad aan de ene kant voor het dagelijkse onderhoud en aan de andere kant een ‘flip over’ naar een roestvrijstaal mesje voor het verwijderen van de harde algen. Flipper Cleaner is het enige wat er nodig is om het glas kristalhelder te houden zonder natte handen!

Flipper Cleaner is gemakkelijk terug te halen door middel van de verticale oriëntatie. De flipper Nano heeft alleen een roestvrijstaal mes.

Waarom omdraaien?

Bij gebruik van magneten met alleen een mes duurt het dagelijkse onderhoud langer en slijten de messen erg snel. Met een magneet met alleen een schoonmaakpad is het verwijderen van harde algen weer veel moeilijker.
De Flipper Cleaner is de enige die het beide doet!

– Het gebruik van de Flipper gaat gemakkelijk zodra je eenmaal weet hoe het werkt. Lees voor gebruik de instructies goed of bekijk het instructiefilmpje. Draai de Flipper om op plekken waar de stroming minder is en dichtbij het wateroppervlak.

– De Maximale glasdikte voor de flipper nano is 6 mm

– De mesjes zijn gemaakt van 316 RVS waardoor ze erg goed bestand zijn tegen roesten. De Flipper kan in het aquarium blijven en het mesje zou dan nog maanden goed moeten functioneren. Natuurlijk afhankelijk van het gebruik.

– De Flipper Cleaner nano kan ook worden gebruikt bij gebogen ruiten.

Vervangende mesjes bestel je hier!

Extra informatie

Verzendgewicht 0,09 kg
Verzendafmetingen 16,5 × 9 × 4 cm

30,95

2 op voorraad (kan nabesteld worden bij onvoldoende voorraad)

Wellicht ook interessant!

0