Tropica Specialised Nutrition

Beschrijving

Specialised plantenvoeding met nitraat en fosfaat. Speciaal ontwikkeld voor aquaria met veel, of snel groeiende planten met relatief weinig vissen (zoals een aquascape). Eenvoudig te doseren, zorgt voor optimale plantengroei. Samengesteld door de beste aquariumplantenkweker van Europa: Tropica!

Standaard toevoeging: wekelijks 6 ml per 50 liter aquariumwater. De optimale hoeveelheid kan echter per aquarium variëren. Deze is afhankelijk van het aantal en soort planten en de concentratie vissen. Eenvoudig te doseren dankzij het pompsysteem bovenop het flesje. Met één keer pompen doseer je 2 ml plantenmest.

Bevat fosfaat, nitraat, ijzer, mangaan en vitale micronutriënten. Bleke bladeren wijzen vaak op een gebrek aan voeding. Bij Echinodorussoorten kan dit bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een tekort aan micronutriënten. Regelmatige dosering met Specialised Nutrition kan de groene en weelderige groei bij aquariumplanten herstellen.

Mocht er ongewenste algengroei optreden, verhoog dan de frequentie van de waterverversing en voeg extra snelgroeiende waterplanten toe zoals Hygrophila, Vallisneria en Egeria.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B

7,40114,50

Wellicht ook interessant!

0