Easy-Life Profito

Beschrijving

Easy-Life ProFito is een extra complete, universele plantenvoeding geschikt voor alle waterplanten in aquaria. De samenstelling van ProFito zorgt er voor, dat er een sterke, gezonde, weelderige plantengroei ontstaat en onderhouden wordt.

Door de optimale verhouding van de ingrediënten, komen planten niets tekort en kunnen ze ongehinderd krachtig en weelderig groeien. De hoge concentraties van met name ijzer, kalium en magnesium in ProFito, voorzien in de behoefte van planten om deze voedingsstoffen in grote mate op te nemen.

Deze plantenvoeding bevat vele micronutriënten (o.a. mangaan, boor, kobalt, lithium, molybdeen, koper, tin, nikkel, fluor, jood, aluminium, zink, seleen en vanadium). Deze stoffen en een aantal extra toegevoegde zeldzame mineralen, geven de planten precies wat nodig is om probleemloos te groeien.

– Profito is een sterk geconcentreerde universele plantenvoeding
– alle voedingsstoffen in één product, zoals o.a. ijzer, kalium en mangaan
– zorgt voor een krachtige, gezonde plantengroei
– bevordert de aanmaak van cytokininen en stimuleert daarmee de celdeling
– laat bredere bladeren en een intensieve kleuring zien
– verbetert het biologisch evenwicht in het aquarium
– bevat geen nitraat en fosfaat

Standaard dosering: iedere week 10 ml per 100 liter aquariumwater (of dagelijks 1/7 deel van de dosering).Gebruik de eerste paar weken ongeveer 1/3 van de dosering. Dit kan dan later aangepast worden om de meest optimale groeisnelheid te verkrijgen (wekelijks per 100 liter 10 ml +/- 40%).

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B

4,9583,50

Wellicht ook interessant!

0