JBL ClearMec CristalProfi i60/80/100/200

Beschrijving

Filtermassa voor de volgende binnenfilters van JBL: CristalProfi i60,80,100 en 200, Absorbeert nitriet, nitraat en fosfaat uit zoetwater. Dit absorberende materiaal werkt op basis van bacteriën. Het zorgt voor kristalhelder water en is minimaal drie maanden werkzaam.

Stofwisselingsproducten, planten- en voerresten verminderen de kwaliteit van het aquariumwater. Een goede waterkwaliteit is noodzakelijk voor de gezondheid van vissen en planten. De bacteriecultuur die ontstaat in de zakjes (waarin de filtermassa reeds verpakt zit), leeft van de verontreinigingen in het water en ‘eet’ deze als het ware op.

– Voor kristalhelder water
– Cartridge past perfect in JBL CristalProfi i60,80,100 en 200
– Minimaal 3 maanden werkzaam

JBL Clearmec plus bestaat uit een mengsel van gebrande kleibolletjes en speciale harsen. Clearmec absorbeert fosfaat, nitriet en nitraat zonder belangrijke sporenelementen nadelig te beïnvloeden. De kleibolletjes ondersteunen de verspreiding van nuttige reinigingsbacteriën. Door de werking van deze bacteriën wordt het aquariumwater kristalhelder en ontstaat het ideale leefklimaat voor vissen en planten.

Gebruik: Voor gebruik goed doorspoelen. Materiaal is reeds in twee filterbuidels verpakt. Plaatsing in het filter.

Inhoud: 2 zakjes van 0,3 liter inhoud, geschikt voor 150 tot 300 liter zoetwater.

Extra informatie

Verzendgewicht 0,19 kg
Verzendafmetingen 7,4 × 7,4 × 10 cm

9,45

4 op voorraad (kan nabesteld worden bij onvoldoende voorraad)

Wellicht ook interessant!

0