JBL Sansibar White

Beschrijving

Fijne, witte bodemgrond voor zoet- en zoutwateraquaria.

– Perfecte houvast voor plantenwortels: Bodemgrond met 0,2 – 0,6 mm korrelgrootte voor zoet- / zoutwater en terraria
– Ideaal voor het aquariumonderhoud: voorkomt het inzinken van molm en andere soorten afval door de fijne korrel en dichte opslag
– Optimaal voor vissen, ongewervelden en planten: Geen afgifte van ongewenste, schadelijke stoffen aan het water. Fijn, afgerond granietzand ontziet gevoelige tastdraden van bodemvissen.
– Gebruik: Bodemgrond op voedingsbodem scheppen (ca. 6 – 8 cm voor een vitale plantengroei)
– Inhoud: 1 zak Sansibar White. Niet geschikt voor bodemverwarmingskabels

Optimale bodemgrond

De bodemgrond is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van een aquarium omdat veel dieren graven en in de bodem naar voedsel zoeken. Ook de planten moeten een stabiele houvast in de bodem vinden en met hun wortels voeding kunnen opnemen. Gravende vissen hebben een substraat nodig dat geen scherpe hoeken bevat. Een bodemverwarming is alleen aan te raden bij gemiddeld fijn tot grove bodemgrond omdat bij een heel fijne bodemgrond geen correcte watercirculatie kan ontstaan.

Gebruik

De bodemgrond onder de kraan afspoelen om transportgerelateerde afzetting te verwijderen. Bodemgrond op een voedingsbodem leggen (JBL ProFlora AquaBasis Plus) om de plantengroei te bevorderen (voor sterke plantenwortels ca. 6-8 cm).

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B

13,9526,70

Wellicht ook interessant!

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop