JBL ProScape Volcano Mineral

Beschrijving

Vulkanisch gesteente dat extra structuur en een stabiele ondergrond ionder scapers soil aanbrengt. Speciaal ontwikkeld voor aquascaping aquaria.

Poreus vulkanisch gesteente dat de watercirculatie in de bodem garandeert. Organische plantenvoedingsstoffen worden aan de wortels geleverd.

Dit uiterst poreuze vulkanische gesteente heeft verschillende taken in een aquascaping aquarium: Ten eerste biedt het een stabiele ondergrond voor verdere constructies van steen en/ of houten wortels, die bij een Soil alleen maar weg zouden glijden en ten tweede vestigen veel nuttige bacteriën zich in de poreuze steenstructuur.

Daarnaast biedt het gesteente een goede penetratiestructuur voor voedingsstoffen en levert het vele mineralen zodat planten er goed in kunnen wortelen en groeien.

Benodigde hoeveelheid berekenen

Lengte (cm) x breedte (cm) x hoogte (cm) : 1000 = Aantal liter JBL ProScape Volcano Mineral

Gebruik voor een langdurige minerale verzorging en optimale bodembacteriën en deze JBL ProScape Vulcano Mineral altijd in combinatie met JBL ProScape Volcano Powder, JBL ProScape Plant Start en JBL ProScape Plant Soil Brown of JBL ProScape Shrimps Soil Brown.

Extra informatie

Verzendgewicht N/B
Verzendafmetingen N/B

12,1029,95

Wellicht ook interessant!

0