22 januari – Hij is er: de Led Solar Control van JBL!

Hij is er: de Led Solar Control van JBL! Via je telefoon kan je met wifi je JBL Ledverlichting aansturen en speciale effecten creëren  zoals natuurgetrouwe  biotoopverlichting, overkomende wolken, onweer zonsop- en neergang en nachtverlichting.

 

Eenvoudig in gebruik

Download de gratis app en vervang de IR receiver van de afstandsbediening door de JBL Led Solar Control. Vervolgens kan je het gewenste programma selecteren en instellen met je telefoon.

 

Met vijf programma’s

De controller heeft vijf standaard programma’s en de mogelijkheid om je eigen maatwerkprogramma samen te stellen. Voor elk programma kan een acclimatiseringsmodus worden ingesteld. Deze zorgt ervoor dat de overgang van TL-verlichting naar Led-verlichting zonder (alg) problemen verloopt. Natuurlijk kan elk programma ook zonder acclimatisering worden ingesteld.

De voorgeprogrammeerde instellingen zijn:

 • Biotoop Zuid-Amerika: inclusief simulatie van het jaargetijde inclusief droogte en regenperioden, onweer en bewolking
 • Biotoop Afrika: inclusief simulatie van het jaargetijde inclusief droogte en regenperioden, onweer en bewolking
 • Goudvisaquarium: de verlichting benadrukt vooral de fraaie kleuren van de vissen zelf
 • Gezelschapsaquarium: programma met 10 uur verlichting waarbij het juiste licht voor planten wordt gecombineerd met het mooi uit laten komen van de kleuren van de vissen. Onweer en bewolking worden door een toevalsgenerator bepaald.
 • Aquascaping of plantenprogramma: dit programma komt overeen met dat van een gezelschapsaquarium, maar dan met een hogere lichtintensiteit.

 

Ook interessant: de controller geeft informatie over verschillende biotopen. Hierin staat informatie over droogte, regentijd, bewolking, onweer en zonsop- en -ondergang.

 

Inhoud: Controller voor het aanturen van twee lampen (1x NATUR & 1x EFFECT). Uiteraard kan de controller ook enkel voor de Led Solar Natur zonder de JBL Led Solar Effect worden gebruikt.  Alle functies (zoals onweer, bewolking, zonsop- en zonsondergang) kunnen dan worden ingesteld,  maar zonder de bijbehorende kleureffecten.

0
  0
  Winkelwagen
  Your cart is emptyReturn to Shop