JBL ProPond Autumn M 3,0 kg

Aanbieding!

Beschrijving

Zinkende voedingschips voor krachtige en gezonde vijvervissen zoals koikarpers (bij 5-15 °C watertemperatuur). Vijvervoer met Ø 3 mm, voor vissen van 15 tot 35 cm lang.

– Met granen, zalm, visolie en krill voor krachtige en gezonde vijvervissen zoals koikarpers (bij 10-20 °C watertemperatuur)
– Formaat voer: S (3 mm) voor vissen van 35-55 cm
– Drijvende voedingschips met 28 % proteïne, 10 % vet, 2 % ruwe vezels en 6 % ruwe as
– Voederparels in hersluitbare, lucht-, water- en lichtdichte verpakking ten
– Primair voer met correcte proteïne-vetverhouding van 3:1 conform de NEO Index, die rekening houdt met temperatuur, functie, formaat van het dier en diens leeftijd

Inhoud: 3,0 kg

JBL koi en vijvervisvoer met NEO index® (Natuurlijk Energie ge-Optimaliseerd). Dit geeft de proteïne-vetverhouding in het voer weer. Vijvervissen hebben in de winter maar half zoveel proteïnen nodig (2:1) als in de zomer (4:1). Dit hangt samen met het jaargetij, de watertemperatuur, grootte en de leeftijd meespelen van de vissen.

Met JBL ProPond visvoer voed je je vijvervissen het hele jaar door op natuurlijke en evenwichtige wijze zodat ze langdurig gezond en actief blijven. Het ondersteunt alle levensfuncties voor sterke en actieve vissen met prachtige kleuren. De grote verteerbaarheid van het voer wordt bevorderd door prebiotische inhoudelijke stoffen.

Extra informatie

Verzendgewicht 3.245 kg
Verzendafmetingen 24.5 × 9 × 42 cm

42,95 21,48

Dit artikel is nu helaas niet op voorraad, we informeren je zo spoedig mogelijk over de exacte levertijd.

Wellicht ook interessant!

1
0